نمایشگاه/رویداد E3 2010 | E3 Nintendo Press Conference 2010

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
درود

d0g8npoq14gw3lfifr.png

کنفرانس خبری نینتندو راس ساعت 20:30 دقیقه به وقت تهران آغاز خواهد شد که مانند سایر کنفرانس ها، این رویداد هم به طور کامل توسط تیم تحریریه سایت بازی سنتر گزارش خواهد شد.

با ما باشید!

آخرین ویرایش:
این 3DSـه انصافا فراتر از انتظارم بود:دی مخصوصا اون بازیهای هاردکور که اعلام شد براش میاد!

یه ویدیو خوشحال هم دارن نمایش میدن برای 3DS:دی بازی سازها مثل میاموتو میرن توی 3DS :دی

جمع بندی من :
زلدا عالیه. گیم پلی متحول شده. ایراداتی داره که قراره رفع بشه.
007 خوب بنظر میرسه
golden sun رسما عالیه. مژده به طرفداران ناراضی FF که از سبک جدید ناراضی بودن. golden sun با summon های زیبایی که دیدم خاطرات Jrpgهای کلاسیک رو زنده میکنه بسیار زیبا و نوستالژیک ـه.
اپیک میکی فوق العاده زیباست مخصوصا وقتی side scrolling میشه.
donkey kong فوق العاده است.
Kirby شاهکاره. وحشتناکه. گرافیک هنریش بهترین گرافیکی ـه که در این نمایشگاه دیدم. گیم پلی عجیبی داره.
نینتندو رحم نمیکنه.
n3ds صفحه بالایی بزرگتری داره. گرافیکش بهتر شده. دو دوربین در بخش بیرونی داره و میتونید عکس سه بعدی بگیرید. فیلم سه بعدی رو میتونید با این وسیله ببینید.
کید ایکاروس دموی زیبایی داره عجب گیتاری رو دمو گذاشتن. بسیار زیباست. خفه ام کرد نینتندو با این بازی ها. یکی از یکی بهتر. میخواد ظاهرا e3 سال قبل رو جبران کنه. گرافیکش بطور وضوح از nds بالاتره.
metroid هیچ وقت مورد علاقه ام نبوده.
کمپانی های ریادی برای بازی سازی برای n3ds اعلام امادگی کردن از جمله کپکام با رزیدنت ایول و کونامی با متالگیر سالید. اسکوئر هم یه بازی براش داره که ندیدم و داشتم تایپ میکردم.
ماریو اسپرت میکس زیاد نظرم رو جلب نکرد.
تبلیغ زیبایی برای n3ds ساخته بودن.
در طول کنفرانس بر خلاف دیروز کسی از روی نوشته مطلبی نمیخوند و این عالی بود.
در مجموع بسیاز زیبا بود و نینتندو از نظر من عالی عمل کرد.

نینتندو منفجر کرد !!!
بدون شک جزو 2,3 کنفرانس برتر تاریخ E3 بود !
Legend of Zeldaـی جدید با گیم پلی جالب
GoldenEye 007 که خودش یه بمب 100 مگاتنی هست !
Kirby محبوب با طراحی محشر !
Donkey Kong با اون نمایش فوق العاده !
Kid Ikarus که برای طرفدارای نینتندو یک بُت محسوب میشه !
نمایش عالی Metroid Other M و Epic Mickey (اینا رو فقط عکساش رو دیدم ولی طراحی های بی نظیر Epic Mickey توی عکسها هم مشخصه)
معرفی 3DS که علاوه بر اینکه به عینک نیازی نداره , Motion Sensor هم داره.
معرفی بازیهای بزرگی مثل Resident Evil , Metal Gear Solid , Kingdom Hearts و ... برای 3DS

خوش به حال طرفدارای نینتندو که یکی از کامل ترین و بی نقص ترین کنفرانسهای تاریخ رو دیدن !

خوب کنفرانس تموم شد و باز هم Star Fox جدید معرفی نشد!

خوشبختانه نومورا توی کنفرانس نینتندو هم نبود!:دی

کار برای سونی خیلی سخت خواهد شد!

اگه CF مایکرو مهد کودک بود پس این چی بود...؟

کنفرانس مایکروسافت رو با این مقایسه میکنی؟ دیگه فن بازی در این حد هم خوب نیست! نینتندو رسمامنفجر کرد! دیگه چیزی نمونده بود که معرفی نکنه! واقعا محشر بود!

خوب سونی کولاک هم بکنه به پاش نمیرسه من هم اشتباه کردم دیشب این همه فوشش دادم باید میگفتم وقتی کسی بخواد جای نینتندو رو بگیره به زمین سرد میخوره .

خدا بود کنفرانس من Wii میخوام با GOLDEN .

این کجاش مهد کودک بود .

واقعا میکیش حرف نداشت ZELDA ش هم عالی بود فقط یه کرمی داشت تو کنفرانس کرم میریخت نمیزاشت بازی درست اجرا شه .

3DS ش هم خدا بود حرف نداشت چقدر دختر اورده بودن اما LOL.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or