نمایشگاه/رویداد E3 2010 | E3 Electronic Arts Press Conference 2010

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
download_news_ea.jpg

درود

تا دقایقی دیگر کنفرانس خبری E3 آغاز خواهد شد و با گزارش آن در خدمت شما خواهیم بود.

با ما باشید.

کجای کنفرانس Ubi عالی بود ؟

فقط Joel McHale داشت وسط جولان میداد دیگه ، اگه نبود تحمل کنفرانس سخت میشد :d ! البته Rayman Origins من رو به گریه وادار کرد ! یه 2D کلاسیک از مایکل انسل ! Ghost Recon هم خیلی عالی بود ! یعنی خیلی بیشتر از خیلی !

کنفرانسش برای چنتا بازی خوب بود ولی عالی هم نبود !

یعنی من به ماکروسافت و EA بیشتر از UBI امتیاز میدادم اگه قرار بود امتیاز بدم چون UBI خودش رو با نینتندو اشتباه گرفته بود :laughing:

ما رفتیم بخوابیم شب خوش LOL.

آخرین ویرایش:
کنفرانس Ubi از فاجعه بود اگر Rayman 2 و این مسایلی که پیرامو TM بود و دموی Ghost Recon نبود رسما چیزی برای عرضه نداشت... چت روم GameSpot همه داشتیم عین آمار فحش میدادیم...

nfs جدید خیلی زیبا بود شاید بشه گفت پس از مدت ها nfs دوباره در حال بازگشت به دوران اوج خودش هست...moh هم به نظرم بازی بزرگی بشه و جزو بهترین های EA بود..

EA کنفرانسش خیلی خوی بودM O D که عالی- اون دمو CGاز S W تنه به تمام CG های FF میزد-جدا ناز بود.
B S گرافیک خیلی توپی داشت -فقط استفاده از لگد تو بازی اینقدر فرّ بود که رو مخ افتاده بود.
D S2 ؤو واقعا عالی ساختن.و بزرگترین نقطه کنفرانسش NFS جدید بود- واقعا حال داد:love:

ایول ... در کنار تمام عناوین عالیی که معرفی کرد ، یه چیز به من خیل حال داد ... اکپنشن پک ویتنام برای BC2 ... یعنی اون آهنگ رو روش شنیدم روحم تازه شد ، آخرش هم که اون صدای زن ویتنامیه که انگلیسی حرف میزد !!! ... برای من یکی از محبوب ترین FSP های عمرم بتلفیلد ویتنام بود ... چون همه وسیله ای داشت برای اولین بار (مخصوصا کبرا و شینوک) و از اون مهم تر تنها بتلفیلدی بود که میشد توش 64 نفره آفلاین بازی کرد تو مپ هاش ... خداییش اون موقع که اینترنت درست و درمون نبود و گیم نت ها هم غرق در کانتر بودن این 32 به 32 بازی کردن تو مپ های بتلفیلد ویتنام خیلی حال میداد ... یادش به خیر چه میکردم با کبرا وی اون مپی که آمریکایی ها از یه جزیزه باید میرفتن و ساحل رو فتح میکردن ...

من که هر چی تلاش کردم نتونستم تفاوت BC2 با MOH رو تشخیص بدم! انیمیشنها هم یکی بود!
CRYSIS 2 عالی بود و از اونجایی که روی 360 اجرا میشد واقعا گرافیک و از اون مهمتر فیزیک باور نکردنی داشت.دیگه PCش چیه خدا داند....
Dead space 2 هم عالی بود و دوباره مثل نسخه اول ترس جدیدی رو عرضه میکنه.
موقع پخش Active 2 میخواستم مایکرواسفت و سونی و نینتندو رو به اتیش بکشم به خاطر راه انداختن این مسخره بازیها که EA هم دست بردار نیست.
کنفرانس یوبی رو هم ندیدم! خوابم گرفت!:دی
لگ ها رو هم اگه نگاه میکردی Kinect از همه کمتر بود .توی همین ACTIVE
:)

آخرین ویرایش:
خدا کنه که روی MOH خیلی کار کنن اصلا انتظار این نبود از مولتیش دقیقا همون Bad Company 2

در کل اصلا نمایش جالبی نداشت من که خیلی انتظارم ازش بالا بود

موقع پخش Active 2 میخواستم مایکرواسفت و سونی و نینتندو رو به اتیش بکشم به خاطر راه انداختن این مسخره بازیها که EA هم دست بردار نیست.
لگ ها رو هم اگه نگاه میکردی Kinect از همه کمتر بود .توی همین ACTIVE ...:-"

بله فقط ما ندیدیم چجوری کار میکرد با wii و PS3 ؟ آخه MOVE به دست نداشت! شاید دلیل تاخیرش هم همین بوده باشه! :d (گیر بی خود میدید به این چیزا هم دقت کنید خو :d )

من که هر چی تلاش کردم نتونستم تفاوت BC2 با MOH رو تشخیص بدم! انیمیشنها هم یکی بود!

خدا کنه که روی MOH خیلی کار کنن اصلا انتظار این نبود از مولتیش دقیقا همون Bad Company 2

در کل اصلا نمایش جالبی نداشت من که خیلی انتظارم ازش بالا بود

چون سازنده ی بخش مولتی بازی استدیو DICE هست ! پس باید هم شبیه ترین بازی به BC2 باشه !

در ضمن نمایش MOH در حد خیلی خوبی بود !

چون سازنده ی بخش مولتی بازی استدیو DICE هست ! پس باید هم شبیه ترین بازی به BC2 باشه !

در ضمن نمایش MOH در حد خیلی خوبی بود !
نیما اینو میدونم ولی دلیلی نداره که مثل هم باشن! البته من نگفتم نمایشش بد بود و کلی هم حال کردم ولی بسیار شبیه به همین BC2 خودمون بود فقط با سلاحهای متفاوت!
به نظر من باید یک تفاوتهای اساسی بینشون وجود میداشت و گرنه میشه یه ادیشن دیگه از مولتی پلیر بتلفیلد!
البته از روی چند دقیقه گیم پلی نمیشه به طور قطعی اظهار نظر کرد.
منتظر اخبار بیشتر میونیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or