نمایشگاه/رویداد E3 2010 | E3 Electronic Arts Press Conference 2010

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
download_news_ea.jpg

درود

تا دقایقی دیگر کنفرانس خبری E3 آغاز خواهد شد و با گزارش آن در خدمت شما خواهیم بود.

با ما باشید.

داتک امشب گریه منو در آورد تا اومد مدال رو نشون بده قطع شد بعد سر عینک هاتونو بزنید اومد و بعدشم خود کنفرانس قطع شد. :| کلا حالم بسیار گرفته شد مدال رو ندیدم. خدا لعنت کنه این ...

مدال خیلی خوب بود سیاوش، یه جو باحالی داشت، گرافیک عالی، مولتی پلیر هم نشون میداد جالب باشه!

سیاوش این تاپیک رو منتقل کن همونجایی که تاپیک ماکروسافت هست، کاربرها بتونن پست بدن!

خب من دوباره نتونستم کنفرانس رو ببینم(فکر نکنم کنفرانسی رو بتونم ببینم:cheesygri!)و باز هم به لطف اعضای تحریریه در جریان کنفرانس بودم!
راجع به NFS واقعا شوکه شدم!چون فکرشم نمیکردم که NFS بتونه دوباره به اوج برسه!
Crysis 2 هم طبق انتظار عالی بود (البته فکر نمیکردم که 3D باشه!)
در مورد sims هم نظر نمیدم چون اصلا از این بازی خوشم نمیاد.
در مورد MOH که از اول معلوم بود سر تر از MW2 خواهد شد
پ.ن:دوباره میخوام از اعضای تحریریه تشکر ویژه بکنم که افرادی رو که توانایی دیدن کنفرانس ها رو به صورت زنده ندارن در جریان لحظه به لحظه ی کنفرانس ها قرار میدن!

عجب گرافیکی داشت BulletStorm و چقدر هم fun به نظر میومد. هر چی Crysis 2 نا امید کننده بود، اون خوب به نظر می رسید. کلا کنفرانس EA از دید گیمرها در سطح نسبتا خوبی بود و بجز EA Active 2 ش، بقیه تمرکز روی بازی های واقعی بود.

ولی من با BulletStorm حال نکردم! همش داشت لگد میزد! :d اون آخرشم فکر کنم برای هرکی از GS میدید قاطی کرد! در کل باهاش حال نکردم! :d

كنفراس جالبي نبود حال نكردم تريلر بازي هاشم جالب نبود چيز جديدي رو نشون نمي داد توش فقط 2 تا از بازي هاش به نظرم نمايش خوبي داشتن كنفرانس مي خوايد يوبي سافت مادر كنفرانس ها بود جدا هر كي نديده بره خودشو دار بزنه:biggrin1:

بازم مي گم برعكس تصورات يوبي سافت امسال عالي كار كرد چرا تاپيك نداره جدا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or