A Astiak کاربر سایت Jun 15, 2010 #1 درود تا دقایقی دیگر کنفرانس خبری E3 آغاز خواهد شد و با گزارش آن در خدمت شما خواهیم بود. با ما باشید.
درود تا دقایقی دیگر کنفرانس خبری E3 آغاز خواهد شد و با گزارش آن در خدمت شما خواهیم بود. با ما باشید.
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Jun 15, 2010 #31 توضیحات خیلی زیاااااد واسه sims 3 خسته کننده داره میشه.
A Astiak کاربر سایت Jun 15, 2010 #33 Cevat Yerli روی سن می آید و از Crysis 2 میگوید ! این بازی یک تجربه متفاوت خواهد بود که در شهر نیویورک اتفاق خواهد افتاد!
Cevat Yerli روی سن می آید و از Crysis 2 میگوید ! این بازی یک تجربه متفاوت خواهد بود که در شهر نیویورک اتفاق خواهد افتاد!
A Astiak کاربر سایت Jun 15, 2010 #34 بازیکنان در Crysis 2 باید نیویورک را نجات دهند. او قول یک تجربه Sand Box را داده است. کلیپی از بازی در حالت 2D در حال نمایش است!
بازیکنان در Crysis 2 باید نیویورک را نجات دهند. او قول یک تجربه Sand Box را داده است. کلیپی از بازی در حالت 2D در حال نمایش است!
A Astiak کاربر سایت Jun 15, 2010 #35 دمو جنگ در ایستگاه مترو و نبرد با یک روبات را نمیاش می دهد! بازی زیباست و بسیار هیجان انگیز!
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Jun 15, 2010 #37 من هنوزتشخیص ندادم این صحنه های کات سین ریل تامه یا فیلمه
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Jun 15, 2010 #43 از آنجایی که اینترنت محدود های محترم دانلود هاشون رو شروع کردن من نمیتونم در جریان باشم. آرش بود که انگار نت اون هم داره به ف*ک میره
از آنجایی که اینترنت محدود های محترم دانلود هاشون رو شروع کردن من نمیتونم در جریان باشم. آرش بود که انگار نت اون هم داره به ف*ک میره
A Astiak کاربر سایت Jun 15, 2010 #44 فکر کنم پای کلیفی رفت ِ رو سیم ! من مشکلی نداشتم تا این لحظه، به کل Streaming سایت GS قطع شد ! سعی می کنم سریع درستش کنم، خونسری خودتون رو حفظ کنید !
فکر کنم پای کلیفی رفت ِ رو سیم ! من مشکلی نداشتم تا این لحظه، به کل Streaming سایت GS قطع شد ! سعی می کنم سریع درستش کنم، خونسری خودتون رو حفظ کنید !