E3 2010 | شمارش معکوس بر روی سایت Kojima Productions !!

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
در صفحه ی اصلی سایت یک شمارش معکوس قرار داده شده که 4 روز دیگر به پایان می رسد.
همچنین یک ویدئوی فلش عجیب هم به نمایش در آمده!
در اکثر تصاویر این ویدئو فردی با قیچی یا چاقو در حال بُریدن چیزی است!!!
یک بازی برای NATAL یا MOVE ... ؟ اشاره به رایدن ؟؟
پ.ن: این دو مورد بالا حدس های خودمه.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: gavelock
ضایست که چیه!
یکم فکر کنین.
مگه دست رایدن تو باک آرتmgs:rیه شمشیر نبود؟
خوب حتما می خواد بگه بازی شمشیریه!
یا بگه که از ناتال و moveپشتیبانی می کنه!
حله

...اون قبلیه بهتر بود.اون دفعه می شد یه چیزایی حدس زد,به خصوص اون پنجی که موقع رعد و برق تو مزرعه نشون داد می شد حدس زد MGS پنجم باشه!ولی این یکی خیلی گیج کننده است.ولی فکر نکنم به rising ربطی داشته باشه.بیشتر به نظر میاد برای یه آنونس جدید باشه...

من زیاد به تصویر نگاه کردم تا الان فقط 6نا تصویر دیدم که 2تاش انقدر سریع رفت نفهمیدم چیه ولی الا 4تا از 4خونه ها ملومه توش چیه . فکر کنم ژاپنی نوشته اگه دقت کنیم میتونیم بفهمیم چیه فقط یه 2-3 ساعتی باید به تصویر بنگریم :دی

Kojima Production صاحبش Konami ـه... EA جهان خوار چیکارست :دی
اره الان رفتم دیدم Subsidiary ِ کونامیه :biggrin1: ولی من تا حالا فکر میکردم مستقله و فقط با Konami قرار داد نشر داره :biggrin1:
البته EA که گفتم جهت مزاح بود کُنجد جان :biggrin1:
این آرش هم دچار روان پریشی حاد شده، نگرانشم
خوب ادم ِ معتاد اخرش روان پریشی میگیره ، بعد کارتن خواب میشه ، بعدش هم میافته تلف میشه دیگه :biggrin1:
واقعا چه باحال چه سایت زیبایی داره:biggrin1: من احتمال میدم مربوط بشه به یه بازی جدید میدونم خیلی فکر غیر معقولیه ولی احتمالش زیاده!
البته زیاد هم بعید نیست چون تو یه خبری که گفته بود اعضای KP بعد از Peace Walker دارن رو Rising کار میکنن ، گفته بود همه ی اعضا مشغول Rising نیستن و KP بازی جدید هم خواهد داشت !

شاید فردا هم 6 تا دیگش رو نمایی شه ,شاید:biggrin1:
oczeextrer7h7zjmkzps.jpg

آخرین ویرایش:
دیروز داشتیم با فردین میگفتیم این کوجیما مشکل داره اما واقعا امروز فهمیدم که واقعا خدای ملت سر کار گزاشتن رو رد کرده و به روان پریش کرن مردم داره پیش میره :biggrin1:

البته من گفتم برای Move چون بخوای با نتال بازی کنی خیلی به تخیل بالایی لازم داره، البته اونم جالب میشه مثلا دستتو مثل قیچی بکنی طناب ببری:دی
خدا رو چه دیدی نینتندو که کم کم داره وسایل جانبی کنسولش رو کاملا مناسب وسایل خونه طراحی می کنه کوجیما هم میاد یه بازی برای اینا میسازه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or