E3 2010 | شمارش معکوس بر روی سایت Kojima Productions !!

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
در صفحه ی اصلی سایت یک شمارش معکوس قرار داده شده که 4 روز دیگر به پایان می رسد.
همچنین یک ویدئوی فلش عجیب هم به نمایش در آمده!
در اکثر تصاویر این ویدئو فردی با قیچی یا چاقو در حال بُریدن چیزی است!!!
یک بازی برای NATAL یا MOVE ... ؟ اشاره به رایدن ؟؟
پ.ن: این دو مورد بالا حدس های خودمه.

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: gavelock
الان بحث این هست که اصلا این تصویر ژاپنی هست یا نه! البته بهش میخوره ژاپنی باشه اما فعلا که نمیشه خوندش! فونتش که خیلی شبیه به MGS4 هست و ممکنه یه پروژه جدید مربوط به MGS4 باشه اما من فکر میکنم ZoE3 باشه!
بلاخره شبیه MGS هست یا ZoE ?!? :confused:

نه خوب ان اول که چند تا خونه مشخص نبود انگار نوشته بود Zo E3 اما الان ان نظریه تعطیل شد رفت!:دی

کلا خیلی سر کاری هست! آخه اگه مثل آدم بود تا الان خود ژاپنی ها میتونستن بخوننش، پس معلومه که یه چیز سرکاری هست!

من توی یک فروم خوندم که یک بابایی که ژاپنی هم هست گفته بود انگار حروفش پرت و پلا هست!:دی

گزاشتن Metal Gear توی کلید صفحه خیلی معنی داره، یا واقعا مربوط به MGS هست و کوجیما خواسته هرکی MGS سرچ کرد این صفحه هم براش بیاد یا اینکه رسما خواسته ملت رو اسگل کنه که البته این دومیه محتمل تر هست!

اگر به اون metal gear ربط داشته باشه حتما مربوط به rising میشه چون اسم solid توش نیست شاید منضورش از بریدن این باشه که با natal یا move میتونید با raiden بازی کنید.ولی یادمه خیلی وقت پیش کوجیما یه حرفایی درباره zoe زد که گفت خیلی علاقه داره ادامشو بسازه شاید میخواد حرفشو عملی کنه.

love.jpg

این عکس سمبل عشق (!) یا همون Love Symbol هست ! توی یه سری سایتها نوشته بودن وقتی سرچ کردم هم دیدم درسته.
حالا نمیدونم اینجا چه معنی ای داره !! شاید بازی زناشویی میخواد بسازه ! مثلآ خانوم خونه آشپزی میکنه و آقای خونه هم چوب بری و ... lol
اگه MGS4: Director`s Cut باشه , احتمال عرضه نسخه 360 هم هست !

واقعا اگه یه suprise باشه چرا باید rising باشه ؟ خوب rising که معرفی شده و چیزی خاصی نداره ( داره اما نه در این حد که بیان اینکارارو کنن )
مطمئنم میاد تو کنفرانس ناتال چون اون هم افتاد عقب و یک جورایی ساعت این سوپرایز و کنفرانس ناتال با هم میوفتن ! اگه هم این نشه 100% کوجیما میخوان تو یکی از کنفرانسهای ماکروسافت بیاد ( نظره شخصی , نریزین سرم :دی )

نمیدونم ولی خوب اگر داستان این روز شمارش درست باشه میخوره به کنفرانس سونی یا نینتندو! اگر هم درست نباشه که هیچی. Gamingbolt با یه اطمینان خاصی از Metal Gear Solid جدید در E3 حرف میزنه.

<meta name=”description” content=”KOJIMA PRODUCTIONS E3 2010 SPECIAL SITE” />
<meta name=”keywords” content=”KONAMI,Hideo Kojima,METAL GEAR,KOJIMA PRODUCTION,E3,2010″ />

این که چرا تو کدهای سایت از کلمه Meta Gear حرف میزنه و نه Metal Gear Solid شاید یه بازسازی از سری قدیمی Metal Gear باشه! شاید بازگشت به کنسول های نینتندو یا حتی شاید معرفی یه Metal Gear جدید! شاید هم به Rising اشاره می کنه که اسم بازی این بار Metal Gear Rising ببینیم.

به هر حال اگر اون روز شمار درست باشه، جواب سوال ها رو میشه یا تو کنفرانس سونی یا نینتندو تو روز 15 جون فهمید.

اتفاقا همین الان با ساعت کنفرانس سونی مچ کردم دقیقا برای کنفرانس سونی هستش میتونین همین الان برین با تایمر کنفرانس سونی که GAME spot گزاشته نگاه کنید دقیقا 3 روز دیگه که دقیقا همین الان میشه 3 روز دیگه تایمر تمام میشه که زمانش با ساعت کنفرانس سونی هم جور در میاد.

خدا از زبونت بشنوه :دی منم از اول فکرم رفت به سمت mgs5 ولی به قول بچه ها خیلی زوده که بخوان رونماییش کنن

برای چی بازی سال 2008 امده خوب متور بازی که آماده هستش فقط میمونه یه چیز یک تریلر تنها میتونن روح من رو شاید کنن :biggrin1:

برای چی بازی سال 2008 امده خوب متور بازی که آماده هستش فقط میمونه یه چیز یک تریلر تنها میتونن روح من رو شاید کنن :biggrin1:
به نظر شما برای ساخت یک بازی یا رونمایی از اون فقط یک انجین کافیه ؟! اونم بازی مثل Metal Gear Solid!

:دی مطمئن باش روح هممون شاد میشه من خودم از عشق اینکه این شمارش معکوس واسه رونماییه MGS5 باشه کلی وقت !!! به او تصویرها دقت کردم :دی از این جهت میگم بعیده چون تازه MGS: PEACE WALKER عرضه شده هم هنوز از RISING چیز درست درمونی ندیدیم . وگرنه من خودم حاضرم کاملا از همون موتور گرافیکیه قبلی استفاده کنن بدون هیچ پیشرفت گرافیکی-ای ولی MGS5 رو رونمایی کنن :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or