E3 2010 | سخت افزار جدید سونی در E3 ؟!

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
این دفعه خبری از شایعه های بی اساس نیست. این بار سایت رسمی PlayStation با خودش شایعه آورده !

03354IMMmedium_612px-PlayStation_logo_svg.png

وقتی به صفحه E3 این سایت برین , با این عبارت روبرو میشین :
The E3 2010 Expo is coming ! Meet us here to find out what awesome PlayStation games and hardware are being revealed
معنی عبارت کاملآ مشخصه. نوشته شده برای دیدن بازیها و سخت افزار فوق العاده PlayStation با ما همراه باشین !
عبارت Reveal هم معمولآ زمانی به کار میره که چیزی هنوز مشخص نشده باشه , یعنی قاعدتآ Move نباید باشه.
معلوم نیست منظور از سخت افزار چی هست. ممکنه شایعه PSP2 واقعیت داشته باشه که البته با حضور 3DS از طرف نینتندو بعید هم نیست.
ممکنه باز هم یک سخت افزار جانبی مثل Move رو آماده کرده باشن.
و دیگه چیزی به ذهن من نمیرسه !

PSP2

من تو تحلیل خودم چند روز پیش تو صفحه اصلی یه اشاره ای بهش کردم:

در گوشه و کنار صفحات بی شمار اینترنت، هر از چندگاهی سخنان و شایعاتی از PSP2 به گوش می رسد. این شایعه زمانی رنگ واقعیت به خود می گیرد که از یک سو رقیب PSP یعنی DS در شرف عرضه یک مدل جدید است و از سوی دیگر چندی پیش سونی اعلام کرد که PSP GO تنها یک تست و امتحان برای گرفتن بازخورد عموم بوده است. همین 2 نکته شاید نوید معرفی PSP2 را به ما بدهد. زیرا در کنفرانس سال پیش سونی دیدیم که چقدر روی PSP مانور می دهد و روی آن سرمایه گذاری می کند، پس اگز بنا معرفی یک سخت افزار جدید باشد، قطعا شاهد PSP2 خواهیم بود.
:دی

سلام !
این دفعه خبری از شایعه های بی اساس نیست. این بار سایت رسمی PlayStation با خودش شایعه آورده !

03354IMMmedium_612px-PlayStation_logo_svg.png

وقتی به صفحه E3 این سایت برین , با این عبارت روبرو میشین :
The E3 2010 Expo is coming ! Meet us here to find out what awesome PlayStation games and hardware are being revealed
معنی عبارت کاملآ مشخصه. نوشته شده برای دیدن بازیها و سخت افزار فوق العاده PlayStation با ما همراه باشین !
عبارت Reveal هم معمولآ زمانی به کار میره که چیزی هنوز مشخص نشده باشه , یعنی قاعدتآ Move نباید باشه.
معلوم نیست منظور از سخت افزار چی هست. ممکنه شایعه PSP2 واقعیت داشته باشه که البته با حضور 3DS از طرف نینتندو بعید هم نیست.
ممکنه باز هم یک سخت افزار جانبی مثل Move رو آماده کرده باشن.
و دیگه چیزی به ذهن من نمیرسه !
خوب فعلا منتظریم... :دی !

من که هنوزم میگم PSP2 زوده :دی همون PSP قبلی هنوز فروش خودش (و مخصوصآ بازیهاش) انقدری عالی نبوده که بخوان نسخه بعدی رو طراحی کنن. ولی به خاطر رقابت با 3DS هم شده بعید نیست سونی این کارو بکنه.
امیدوارم اگه همچین چیزی باشه حداقل یه اسم جدید براش انتخاب کنن :دی PS1 , PS2 , PS3 , PSP1 , PSP2 و ... :دی

از اونجا که 3DS قراره عرضه بشه و شایعات خبر از معرفی یه کنسول قابل حمل از طرف ماکروسافت رو میدن، خیلی هم بعید به نظر نمیرسه.
PSP سال 2004 عرضه شد و درسته تا به حال مدل هایی مثل 2000 و 3000 و GO عرضه شدن اما هیچ کدوم یک تغییر کلی نبودن، به خصوص این که سخت افزار همشون ثابت بوده. از سال 2004 تا الان این صنعت رشد تصاعدی داشته و قطعا دیگه PSP با این ظرفیت جوابگو نخواهد بود.

رونمایی از یه کنسول جدید و قوی پرتابل با قابلیت های باورنکردنی میتونه بمب سونی تو E3 باشه.
آره اینا که درسته. البته به قول خودت باید قابلیتهای جالب توش بذاره. اگه یه کنسول دستی جدید طراحی کنه که سخت افزارش برای سال 2100 باشه ولی چیز جدیدی نداشته باشه هم به درد نمیخوره !

آخرین ویرایش:
من که هنوزم میگم PSP2 زوده :دی همون PSP قبلی هنوز فروش خودش (و مخصوصآ بازیهاش) انقدری عالی نبوده که بخوان نسخه بعدی رو طراحی کنن. ولی به خاطر رقابت با 3DS هم شده بعید نیست سونی این کارو بکنه.
امیدوارم اگه همچین چیزی باشه حداقل یه اسم جدید براش انتخاب کنن :دی PS1 , PS2 , PS3 , PSP1 , PSP2 و ... :دی
از اونجا که 3DS قراره عرضه بشه و شایعات خبر از معرفی یه کنسول قابل حمل از طرف ماکروسافت رو میدن، خیلی هم بعید به نظر نمیرسه.
PSP سال 2004 عرضه شد و درسته تا به حال مدل هایی مثل 2000 و 3000 و GO عرضه شدن اما هیچ کدوم یک تغییر کلی نبودن، به خصوص این که سخت افزار همشون ثابت بوده. از سال 2004 تا الان این صنعت رشد تصاعدی داشته و قطعا دیگه PSP با این ظرفیت جوابگو نخواهد بود.

رونمایی از یه کنسول جدید و قوی پرتابل با قابلیت های باورنکردنی میتونه بمب سونی تو E3 باشه.

6 سال برای یک نسل کنسول دستی کافی به نظر میرسه و وقتشه سونی PSP2 رو معرفی کنه.
فقط امیدوارم سونی اشتباهات لانچ PS3 رو برای PSP2 تکرار نکنه.

من که هنوزم میگم PSP2 زوده :دی همون PSP قبلی هنوز فروش خودش (و مخصوصآ بازیهاش) انقدری عالی نبوده که بخوان نسخه بعدی رو طراحی کنن.
به نظر من همین خوب فروش نکردن psp میتونه دلیلی برای عرضه ی یک psp جدید باشه...

من فکر کنم EYE TOY جدید واسه رقابت با ناتال باشه!

البته PS3 slim با هارد های 20 40 60 80 و اینام شاید باشه!
چون اگه 360 اسلیم ارزون تر بیاد سونی باید یه مقابله به مثل داشته باشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or