E3 2010 | سخت افزار جدید سونی در E3 ؟!

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
این دفعه خبری از شایعه های بی اساس نیست. این بار سایت رسمی PlayStation با خودش شایعه آورده !

03354IMMmedium_612px-PlayStation_logo_svg.png

وقتی به صفحه E3 این سایت برین , با این عبارت روبرو میشین :
The E3 2010 Expo is coming ! Meet us here to find out what awesome PlayStation games and hardware are being revealed
معنی عبارت کاملآ مشخصه. نوشته شده برای دیدن بازیها و سخت افزار فوق العاده PlayStation با ما همراه باشین !
عبارت Reveal هم معمولآ زمانی به کار میره که چیزی هنوز مشخص نشده باشه , یعنی قاعدتآ Move نباید باشه.
معلوم نیست منظور از سخت افزار چی هست. ممکنه شایعه PSP2 واقعیت داشته باشه که البته با حضور 3DS از طرف نینتندو بعید هم نیست.
ممکنه باز هم یک سخت افزار جانبی مثل Move رو آماده کرده باشن.
و دیگه چیزی به ذهن من نمیرسه !

به نظر من هم psp2 نیست چون تازه go رو داده البته درسته که تغییر سخت افزاری نداشته ولی کلا برای psp جدید زوده به نظر من یه سخت افزاره واسه ps3 مثل move.

خوب نمیشه که! آریا تو پست اول گفت :
وقتی به صفحه E3 این سایت برین , با این عبارت روبرو میشین :
The E3 2010 Expo is coming ! Meet us here to find out what awesome PlayStation games and hardware are being revealed
معنی عبارت کاملآ مشخصه. نوشته شده برای دیدن بازیها و سخت افزار فوق العاده PlayStation با ما همراه باشین !
عبارت Reveal هم معمولآ زمانی به کار میره که چیزی هنوز مشخص نشده باشه , یعنی قاعدتآ Move نباید باشه.
یعنی یه چیزی قراره رونمایی بشه که قبلا حرفی ازش زده نشده.

99درصد psp2ه
از یک ماه پیش معلوم بود. بعد از منتشر شدن شات های god of war ghost of sparta که رزولوشن تصویر 1280x725هست و پلتفورم psp خورده و تاریخ ریلیزش هم 2010 هست یعنی تا آخر سال میلادی psp2 هم در میاد با بازی های لانچ فوق خفن

از یک ماه پیش معلوم بود. بعد از منتشر شدن شات های god of war ghost of sparta که رزولوشن تصویر 1280x725هست و پلتفورم psp خورده و تاریخ ریلیزش هم 2010 هست یعنی تا آخر سال میلادی psp2 هم در میاد با بازی های لانچ فوق خفن
من یک نگاهی دوباره به عکس های GOW انداختم ... اولا اون مقدار پیکسل اصلا به درد یک دستگاه مثل PSP2 نمی خوره خیلی زیاد هست دوما این که جزییات هم انچنان فوق خفن نیست در اندازه ای نیست که بگیم این بازی قراره برای PSP2 باشه اگر هم بر فرض همین طور باشه خیلی نا امید کننده است

یعنی یه چیزی قراره رونمایی بشه که قبلا حرفی ازش زده نشده.
حتی joystiq و IGN هم گفته بودن رونمایی از PSP2 می ره برای TGS یا نمایشگاه اروپا البته TGS محتمل تر هست
نظر من اینه که 50 درصد PSP2 و 50 % هم یک سخت افزار مرتبط با Move مثلا مدل جدید و ارزون از PSeye تا بتون قیمت نهایی Move رو کمتر کنن

و البته یک امکان دیگه هم هست PlayTv2 .... اگه یادتون باشه خبرش چند وقت پیش بود

من یک نگاهی دوباره به عکس های GOW انداختم ... اولا اون مقدار پیکسل اصلا به درد یک دستگاه مثل PSP2 نمی خوره خیلی زیاد هست دوما این که جزییات هم انچنان فوق خفن نیست در اندازه ای نیست که بگیم این بازی قراره برای PSP2 باشه اگر هم بر فرض همین طور باشه خیلی نا امید کننده است

حتی joystiq و IGN هم گفته بودن رونمایی از PSP2 می ره برای TGS یا نمایشگاه اروپا البته TGS محتمل تر هست
نظر من اینه که 50 درصد PSP2 و 50 % هم یک سخت افزار مرتبط با Move مثلا مدل جدید و ارزون از PSeye تا بتون قیمت نهایی Move رو کمتر کنن

خب اگر با psp1 مقایسه کنی زمین تا آسمون فرق داره! فقط به anti aliasing توجه کن ببین چه پیشرفتی داره. اصلاً این psp1 مثل زهرمار میمونه. در ضمن قرار نیست که فردا ریلیز شه! هنوز کار داره و نهایی نیست
در مورد بدرد خوردن هم شما نباید تصمیم بگیری! سونی تصمیم میگیره!
یه نگاه هم به شات های hot shots tennis بنداز که اونم 1280x725 هست
میخواستیم psp go بگیریم خوب شد یه خبرایی از psp2 شده صبر میکنیم اونو میگیریم به امید خدا!

من نمی فهمم که این شکل حرف زدن بچه های اینجا چرا این جوری هست ;)
یک مقدار روی صحبت کردنتون تامل کنید لطفا !!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاع دوستان الان محصول جدید Apple هم فقط 960x640 پیکسل رزولوشن داره که برای خودش البته در اندازه ی خودش HD محسوب می شه
و به گفته استیو جابز الان صفحه نمایش های iphone4 از مرز تشخیص چشم گذشته ؟!!
پس یعنی واقعا بیشتر از این رزولوشن دیگه مصرف هزینه الکی هست
مگر اینکه مقاصد دیگه ای مد نظر باشه مثلا تعداد پیکسل های بیشتر برای رفتن به بعد سوم ( 3D ) ;)
-------------------------------
ی
خب اگر با psp1 مقایسه کنی زمین تا آسمون فرق داره! فقط به anti aliasing توجه کن ببین چه پیشرفتی داره. اصلاً این psp1 مثل زهرمار میمونه. در ضمن قرار نیست که فردا ریلیز شه! هنوز کار داره و نهایی نیست
anything possible :-"

ولی من دوباری نشستم عکس های Ghost of Sparta رو نگاه کردم از نظر جزییات همون PSP هست ولی AA رو هم می شه گفت تصاویر موتور بازی هست یا AA بهتر ولی جزییات همون قبلی هست بهتر نشده ;)

میخواستیم psp go بگیریم خوب شد یه خبرایی از psp2 شده صبر میکنیم اونو میگیریم به امید خدا!

عزیز من عکسا upscale شده هستن بعدم خود شرکت میتونه عکسا بازی رو هر طوری که خواست بده بیرون.جزئیاتشم در حد بازی psp 1 هست فراتر هم نرفته.صبر کن تا چند تا عکس تو resolation واقعی ببینی.والا anti alasing هم که شما میگی نمونش تو gran tourismo هم به کار رفته ولی به یه صورت جدید(قبلا مقالش چند جا اومده بود)

البته اگر یک کنسول دستی کاملا جدید با قابلیت های فوق العاده باشه که حالا ما اسمش رو میزاریم PSP2 میتونه خیلی E3 و جو رو تحت تاثیر قرار بده. از اونجایی که سونی 4 تا از بازی های بزرگش رو قبل از E3 نمایش داد این نوید رو میده که سونی یه چیز خاصی رو میخواد تو E3 نشون بده. جدای Move که دیگه سورپرایز نیست خیلی اون میتونه یه بازی بزرگ یا یه سخت افزار بزرگ باشه که سخت افزار بزرگ قطعا PlayTV 2 و PSEye جدید نیستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or