نمایشگاه/رویداد E3 2009 | E3 Sony Press Conference 2009

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
E3_sony_con_371x164.jpg

درود !
دیروز به یه عده خیلی خوش گذشت و به یه عده خیلی بد . البته من خودم به حالت دوم اعتقاد ندارم چون حداقل دیشب تو کنفرانس ماکروسافت شاهد حرکت بزرگی در عرصه این صنعت بودیم .
طبق برنامه امشب مورخ 2 جون راس ساعت 30 : 10 شب به وقت تهران کنفرانس سونی آغاز خواهد شد . قطعا این کنفرانس تحت تاثیر کنفرانس دیشب و اخبار اون خواهد بود اما باز هم عده ای اعتقاد دارند که نباید زود قضاوت کرد و باید منتظر عکس العمل سونی باشیم .
طبق گفته مدیر اجرایی E3 کنفرانس سونی 2 ساعت به طول خواهد انجامید .

logo,0-K-9092-3.jpg

این هم گزیده ای از مهمترین رخداد های احتمالی امشب :

God Of War 3
Publisher: SCEA
Release Date: TBA

god_of_war_iii.jpg

بدون شک یکی از بزرگ ترین و زیبا ترین بازی های انحصاری سونی GOW 3 می باشید و قطعا همه در انتظار دیدن جزئیاتی بیشتر از این بازی هستند .​

Heavy Rain: The Origami Killer
Developer : Quantic Dream

heavy-rain.jpg

هر وقت حرفی از این بازی شنیده میشه ما فقط به یک کلمه فکر می کنیم و اون هم متفاوت هست .
این بازی قطعا تجربه متفاوت رو برای همه ما رقم خواهد زد .​

Gran Turismo 5
Release Date: TBA 2009

gran-turismo-5-logo.jpg

باید شاهد واقعیت باشیم نه یک بازی . این بازی با پشتوانه ای عظیم از تجربه و لیست پرباری از اتومبیل ها و پیست های لیسنس شده یکی از بهترین بازی های انحصاری PS3 می باشد .​

MAG
Developer : Zipper Interactive

mag_main.jpg

من به شخصه بیشتر از همه بازی های دگه منتظر این بازی هستم . بازی که هیچ جای دیگه نمیتونید اونو تجربه کنید .
تجربه بازی با قابلیت 256 نفر Online واقعا لذت بخش خواهد بود .​

Project Trico

Project%20Trico.jpg

همه با یک تریلر خیلی کوتاه از بازی شیفته آن شدیم . جوی زیبا و مرموز ما رو باز هم به دنیای Colossus میبرد .​

UNCHARTED 2: Among Thieves
Developer : Naughty Dog
Release Date: Fall 2009

uncharted_2.jpg

Uncharted یکی از زیبا ترین بازی انحصاری PS3 بود . حالا Naughty Dog باز هم برگشته تا دومین شماره از این بازی رو به همگان نشون بده .​

PSP GO

_45850011_ss_preview_psp_go_006.bmp.jpg

قطعا مدت زمان زیادی از کنفرانس امشب سونی اختصاص خواهدداشت به معرفی PSP GO و بازی های بزرگی که برای PSP GO به بازار خواهد آمد .​

--------------------------------------------------------
دوستان این گزیده ای بود از کنفرانس سونی که در پیش داریم . اگر کمی کاستی و مشکلی بود ببخشید .
خواهشا همه بحث ها پرامون این کنفرانس تو همین تاپیک قرار بگیره .​

آخرین ویرایش:
ماکروسافت ترکونده

MGS rising
Left for dead 2
Crack down
و...

برای فن های سونی متاسفم ولی فقط بازی MGS و Left fot dead و alen week می ارزید به
God3 و .....

ناراحت نشید من خودم فن سونی بودم ولی الان 2یا 3 ماهی است نظرم عوض شده .

ماکروسافت ترکونده

MGS rising
Left for dead 2
Crack down
و...

برای فن های سونی متاسفم ولی فقط بازی MGS و Left fot dead و alen week می ارزید به
God3 و .....

شما من میدونم نظرت چرا عوض شده شما نظرت واسه این عوض شده که پول خریدن PS3 رو نداری یا پولی خرید بازیهای PS3 که اینم اشکالی نداره مثل منی(البته من همیشه تو کلوپ بازی میکنم) کسانی که کنفرانس رو دیدن همه راضی بودن شاید شما چون فقط اخبار رو خوندی نظرت اینه که سونی کنفرانس خوبی نداشت

---------------------------

ما که به همون دستش که 4 تا دکمه داره راضی هستیم
یعنی کلا فکر کنم 70 درصد بازی بازها یه دسته معمولی رو به این چیز ها ترجیع بدن
این کنترلر ها هیچ فایده ای واسه ماها نداره و دو کمپانی فقط برای اینکه از غافله عقب نمونن میسازن و میدن بیرون خوب اگر من پول natal رو داشتم میرفتم PSP Go میخریدم
مطمعنن کسی نمیشینه مثلا Gears Of war رو با اون Natal بازی کنه یا مثلا God Of war رو کسی با کنترلر سونی بازی کنه یا هر بازی دیگه
امثال ماها از کنسول بازی میخوان ما کنسول خریدیم که 90 درصد کارمون باهاش بازی هست پس مطمعنن کنسولی که بازی زیادی داره تنوع زیادی در بازیهاش داره پیروز میدان خواهد بود که سونی خیلی خوب بازیهای با ارزش و با کیفیت رو معرفی کرد
همچنین اگر جک قیمت PS3 رو پایین میوورد دیگه همه چی عالی میشد

نکته درستی گفتید دوست عزیز

ولی یه دلیل دیگه داره چون من یه ماه است X360 خریدم .

ولی سونی هم عالی بود نگفتم خیلی بد بود ولی ماکروسافت خیلی بهتر عمل کرده هم از نظر بازی . هم تکنولوژی .

وقتی left 4 dead رو دیدم خشکم زد .

بابا چه کل کلی هست شما ها آخه با هم میکنید؟هم سونی هم مایکروسافت عالی کار کردند و طرفداراهای خودشون رو به بهترین شکل ممکن راضی کردن،جفتشون هم برنده E3 بودند به نظر من.:love:

بعد اینجا مگه مربوط به کنفرانس سونی نمیشه؟پس چرا مقایسه ها رو تو این تاپیک انجام میدین؟:confused:

واقعا یه سری یه مشت اراجیف نوشتن . متاسفم واقعا .
ببینم اصلا میشه یکی ربط Natal با این وسیله دیشبی رو بهم بگه ؟ ! من میخوام بدونم کدوم یک از شماها که میاید اینجا قصه میگید نکنه شماها با جفتش کار کردید و ما خبر نداریم .
کنفرانس سونی دیشب هیچی کم نداشت . این همه ذوق و شوق هم به غیر از ناتلل ماکروسافت برمیگرده به سیاست ماکروسافت که ظاهرسازی بکنه . که حیتی یه گیمپلی یا عکس قبل از کنفرانس از بازی هایی مثل Alan Wake و SP و Forza 3 بیرون نیومد واسه همین اکثرا کف کردین :دی من اصلا نمیخوام منکر بشم که اینا بازی های بدی هستن بلکه هر کدوم ارزش خرید یه کنسول رو دارن .

ولی سونی تو این سیاست ضعیف بود . شما فکر میکنید اگر یه دفعه Trico رو نشون میدادن سالن میترکید یا یه دفعه PSP GO . من خودم منتظر MAG بودم که عالی بود عظمت دیدید :دی اونجا که داشت 128 به 128 نفر یارکشی میکرد من فکم رو زمین بود :دی . دقیقا یه میدان جنگ واقعی .
GT5 هم که هیچی کاملترین بازی Racing تا حالا هر چی بازی کنی تموم نمیشد .
WRC و NASCAR هم که اضافه شد . GOW هم که همه دیدی . اگر قبل از کنفرانس چیزی از GOW نشون داده نمیشه الان همه بیمارستان بودن .
در کل هر دو طرف خوب بودن . سونی خوب واقعا از لحاظ بازی سرتره ولی ماکروسافت واقعا با دستگاهش سر و صدا کرده که امیدوارم بتونه همونجوری که قول دادن کار کنه .

ظاهرا کنفرانس سونی موفقیت خوبی داشته،نوشته که کنفرانس سونی تیزی و برندگی بیشتری نسبت به مایکروسافت داشته.:

کسی از دوستان اگه وقتشو داره بعنوان خبر نو بخش اخبار e3 بزاره.ظاهرا این مطلب از C-NET بازتاب زیادی تو سایت ها داشته از N4G تا....​

آخرین ویرایش:
ویرایش:

خب فامیتسو هم تایید کرد: Metal Gear Solid Rising for PS3
http://www.onelastcontinue.com/8064/famitsu-confirms-metal-gear-solid-rising-for-ps3/
.........................
دوستان دقت به این موضوع داشته باشن که تا 2 روز پیش حتی وقتی اسم MGS برای 360 هم میومد مسخره میکردن ولی الان برای این که انحصاری نیستش خوشحالن !
البته اون MGS4 بود!
یعنی چی اونوقت؟!!! الان کی خوشحال شده؟... من؟!
چون مطلب بالا رو قرار دادم یعنی خوشحال شدم؟
v3q6au.jpg

.........................
ماکروسافت ترکونده
MGS rising
Left for dead 2
Crack down
و...
God3 و .....
آره کاملا موافقم! سونی هیچ بازی غیر از GoW III نداره... بازی های دیگه سونی هویج تشریف دارند. GoW III که توسط این سه "ابر بازی" نابود شد... اصلا ناپدید شد! من یادم باشه دستگاهم رو بفروشم.
.
.
.
v3q6au.jpg
v3q6au.jpg
v3q6au.jpg

امسال GT حسابی میترکونه! از لحاظ فروش که قبلا رکورد دار بوده و توی ریتینگ پرفروش ترین بازی های تاریخ هم وجود داره.

آخرین ویرایش:
خیر این دمو برای e3 طراحی شده بود!

خیر باید از psn دانلود شه توسط خود psp یا توسط برنامه مدیا نمیدونم چی چی :biggrin1: روی pc!
از این به بعد هم بازیها هم روی psn میاد هم رو UMD

اون یه ویدئو بود که اتفاقا خیلی هم مسخرش میکنن!
شده بود مثه اون تریلر کذاییه killzone !
آخه دروغ تا چه حد؟
Media Go! بود.

فقط از این خوشحالم که نینتندو احساس ترس میکنه با اینکارهای مایکروسافت و سونی... :)
نینتندو دیگه احساسی نداره که بکنه- ترس کجا بود باید بره گور خودش رو بکنه:biggrin1:
---
یک سایت رو ملاک قرار نمیدن- در جمع باید ببینی چی بوده
http://reviews.cnet.com/8301-18438_7-10254846-82.html

اگه بخوای حرف سونی فن رو گوش بدی اینا پارسالم میگفتند بهتر و عالی تر بود

به نظر من کنفرانسش از پارسالی خیلی بهتر بود و فقط توی در کل نمره ضعیفتری شاید بگیری
(یکجوری رقابت تک به تک رو به رقابت کل و همی ترجیح داد):biggrin1:چی گفتم

نینتندو داره فروشش رو میکنه این وسیله ها هم هنوز معلوم نیست چی از اب در بیان قیمتشون چه قدر باشه چه طور جواب بدن و اصلا فروش بکنن یا نه به هر حال نینتندو رو یه تکون اساسی میده:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or