نمایشگاه/رویداد E3 2009 | E3 Sony Press Conference 2009

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
E3_sony_con_371x164.jpg

درود !
دیروز به یه عده خیلی خوش گذشت و به یه عده خیلی بد . البته من خودم به حالت دوم اعتقاد ندارم چون حداقل دیشب تو کنفرانس ماکروسافت شاهد حرکت بزرگی در عرصه این صنعت بودیم .
طبق برنامه امشب مورخ 2 جون راس ساعت 30 : 10 شب به وقت تهران کنفرانس سونی آغاز خواهد شد . قطعا این کنفرانس تحت تاثیر کنفرانس دیشب و اخبار اون خواهد بود اما باز هم عده ای اعتقاد دارند که نباید زود قضاوت کرد و باید منتظر عکس العمل سونی باشیم .
طبق گفته مدیر اجرایی E3 کنفرانس سونی 2 ساعت به طول خواهد انجامید .

logo,0-K-9092-3.jpg

این هم گزیده ای از مهمترین رخداد های احتمالی امشب :

God Of War 3
Publisher: SCEA
Release Date: TBA

god_of_war_iii.jpg

بدون شک یکی از بزرگ ترین و زیبا ترین بازی های انحصاری سونی GOW 3 می باشید و قطعا همه در انتظار دیدن جزئیاتی بیشتر از این بازی هستند .​

Heavy Rain: The Origami Killer
Developer : Quantic Dream

heavy-rain.jpg

هر وقت حرفی از این بازی شنیده میشه ما فقط به یک کلمه فکر می کنیم و اون هم متفاوت هست .
این بازی قطعا تجربه متفاوت رو برای همه ما رقم خواهد زد .​

Gran Turismo 5
Release Date: TBA 2009

gran-turismo-5-logo.jpg

باید شاهد واقعیت باشیم نه یک بازی . این بازی با پشتوانه ای عظیم از تجربه و لیست پرباری از اتومبیل ها و پیست های لیسنس شده یکی از بهترین بازی های انحصاری PS3 می باشد .​

MAG
Developer : Zipper Interactive

mag_main.jpg

من به شخصه بیشتر از همه بازی های دگه منتظر این بازی هستم . بازی که هیچ جای دیگه نمیتونید اونو تجربه کنید .
تجربه بازی با قابلیت 256 نفر Online واقعا لذت بخش خواهد بود .​

Project Trico

Project%20Trico.jpg

همه با یک تریلر خیلی کوتاه از بازی شیفته آن شدیم . جوی زیبا و مرموز ما رو باز هم به دنیای Colossus میبرد .​

UNCHARTED 2: Among Thieves
Developer : Naughty Dog
Release Date: Fall 2009

uncharted_2.jpg

Uncharted یکی از زیبا ترین بازی انحصاری PS3 بود . حالا Naughty Dog باز هم برگشته تا دومین شماره از این بازی رو به همگان نشون بده .​

PSP GO

_45850011_ss_preview_psp_go_006.bmp.jpg

قطعا مدت زمان زیادی از کنفرانس امشب سونی اختصاص خواهدداشت به معرفی PSP GO و بازی های بزرگی که برای PSP GO به بازار خواهد آمد .​

--------------------------------------------------------
دوستان این گزیده ای بود از کنفرانس سونی که در پیش داریم . اگر کمی کاستی و مشکلی بود ببخشید .
خواهشا همه بحث ها پرامون این کنفرانس تو همین تاپیک قرار بگیره .​

آخرین ویرایش:
ایول بابا دیگه چی می خواین؟:cheesygri کوجیما عرق ملییش برگشت MGS X360 چه زود از انحصار خارج شد :biggrin1:
اوهووم.
بنده تا جایی که اطلاع دارم هیچ بنی بشری هم نگفته بود که این تو انحصار 360 هست.اولش IGN اشتباهی نوشته بود که بعد ویرایشش کرد.
هیچ کس هم توقع نداره که بازیی که اصلا مال سونیه بره رو کنسول رقیب و انحصاری هم بشه...

کنفرانس کونامی کی هست؟ راستی چرا تخریب پذیری ماشینارو تو GT5 نشون ندادن؟؟!!
نشون دادن دوست عزیز! شما دقت نکردید...
از گیم اسپات:
The rally driving looked as impressive as ever, particularly the dirt-racing segment we saw, and we even saw a bit of damage to the front of one of the rally cars. Perhaps it was a sign that fans will finally get deformable vehicles in the series?

سلام بچه ها.ببخشید الکی پست میزنم ولی میشه لینک دانلود press confrencess هایی که تو ign هست رو یکی بزاره....HD باشه (720p) که عالیه.
هرچی هست رو بزارید خواهشا....microsoft....sony....ea....ubi....konami...و.......
دستتون هم درد نکنه:blushing:

واقعا از همه بچه ها که زحمت خبر رسونی رو کردن ممنونم. عالی بود. گل کاشتید.

پ.ن : فقط نکته جالب اینه که اینجا چقدر سهامدارن سونی و مایکروسافت زیادن ;)

درود بر دوستان عزیز

در ابتدا از تمامی عزیزانی که اخبار رو لحظه به لحظه درج کردن تشکر می کنم.
من دیشب با کنفرانس ماکرو فاتحه ی سونی رو رسما خوندم ولی بعد از دیدن کنفرانس سونی نظرم عوض شد .
جدا این نسل شاهد رقابت فوق العاده هستیم هر دو شرکت خوب دارن پیش میرن .
ولی واقعا کنفرانس ماکروسافت جذاب تر بود سونی زیادی روی امار و ارقام تکیه میکنه .
در مورد Natal و دسته جدید سونی به نظر من سونی موفقتره:
1 natal پیشرفته eye toy هست ( خیلی خیلی پیشرفته تر )
2 بازی های فوق العاده ای میشه براش ساخت
3 خیلی بهتر و پیشرفته تر از دسته جدید سونی
4 واقعا می تونه 360 رو به یک کنسولی برای تمامی رده های سنی تبدیل کنی
5 بازار wii رو کاملا بگیره
ولی با این قیمت عمرا ...
natal توی بازی هایی که 360 توشون موفق بوده (تا به حال ) جایی نداره (Halo3 . GeOW ,...)
ولی دسته ی سونی رو میشه با بازیهای این کنسول هماهنگ کرد.
اگر بخواهیم درست و منطقی فکر کنیم هیچ کدام از اینا نمی توانند جای Wii رو بگیرن (ممکنه بعضی از کسانی که می خواستن wii بخرن الان تصمیمشون عوض بشه ولی کمتر کسی میگه Wii رو بفروشیم یکودوم از اینارو بگیریم )
1 دسته ی سونی پیشرفته ی دسته wii هست ولی کسانی که Wii خریدن اکثرا از اقشار کم در امد بودن و توان خرید ps3 رو با اون دسته اضافه ندارن.
2 یک گروهشون هم افراد با سن و سال بالا یا خیلی کوچیک هستن که گرافیک زیاد براشون مهم نیست بلکه تفریح کردن و دور هم بازی کردن و خنده دار بودن بازی براشون مهمه .
3 Wii تمام بازیاش از این کنترل استفاده میکنه ولی PS3 یا 360 نهایتا چند تا بازی با دسته ها می تونن داشته باشن ؟!
4 Natal جذابیت بیشتری نسبت به Wii داره ( از نوع 2) ولی قیمتش کارو خراب می کنه ...
5 قیمت بازیهای 360 و ps3 از بازیهای wii خیلی بیشتره .

ببخشید که زیاد حرف زدم

پاینده باشید دوستان

آخرین ویرایش:
خوب به پایان E3 داریم نزدیک میشیم.پست های تاریخی زیادی توی اینجا و تاپیک مایکروسافت داده شد که حاکی از جوگیری شدید فن های عزیز و ارسال اسپم های خنده دار وبسیار مضحک بود.
از اول مشخص بود که هر سه کمپانی سوپرایز زیادی واسه E3 دارند.
اما در مورد کنترلر های جدید مایکرو و سونی . اینکه کدوم یک موفق تر میتونه باشه:

اونی که ارزونتر باشه
بازی کردن باهاش لذت بخش تر باشه.
البته اگه این گفته سونی راست باشه که :
شرکت های دیگه تصوری از آینده رو به شما نشون دادن ولی ما خود آینده رو به شما نشون دادیم
یه برگ برنده اینجا به نفع سونی اگر این گفته تبلیغاتی نباشه.صد البته همچنان قیمت PS3 به ضررشه.معلوم نیست چرا سونی 2 3 مدل جدید تر PS3 رو معرفی نمیکنه.مثلا Wireless Lan رو میتونه حذف کنه.بلوتوث رو برداره و دسته ها رو سیمی کنه.یه بدنه ارزونتر هم طراحی کنه با قیمت ارزون بده بیرون.میتونه خیلیا رو جذب کنه.

مثلا هنر کنن بتونن یه درصد خیلی کمی ار فروش wii کم کنند.ناسلامتی این پوکمون و آقای سبیل(ماریو) و رفقاش کم رکورد فروش نزاشتن.اگه تا اونموقع wii جدید یا کنترلر جدید پا به عرصه رقابت ندزاشته باشه.هنوز خیلی مونده که بشه wii رو گرفت.

آخرین ویرایش:
بنده به اینا میگم سورپرایز :
ساخته شدن یک بازی انحصاری از طرف Rock Star برای PS3
انحصار زمانی Final Fantasy 14 برای PS3
وسیله جدیدی که نشون دادن و چیز خیلی جالبی هم بود
وجود مسابقات NASCAR و WRC توی Gran Turismo 5 که برای اهل فن واقعآ ارزشمنده.
نمایش محشر Uncharted 2 و God of War 3
اعلام MGS : Peace Walker و چندین بازی عالی دیگه مثل Resident Evil برای PSP

No Final Fantasy Versus XIII
No MGS Rising (to confirm if it's multi platform or not)
No Kingdom Hearts III (it's still not even announced)
Still pushing Home
No PS3 slim
No PS3 Final Fantasy remakes

یعنی اینقدر سخته پستمو درست بخونید؟
من پروژه میلو رو گفتم وگرنه تنها قابلیتی که از ناتال زنده دیدیم همون نقاشی بود که قبلا در eye toy هم دیدیم!
میمونه میلو که اون ویدئو کذایی که ازش نشون داد بیش از حد غلو کرده بود و اون با اون چیزی که تو مصاحبه دیدن زمین تا آسمون فرقشه!
اگه بخواد میلو اون آزادی عملی که تو تریلرش داره رو داشته باشه گفتم حجم و cpu خوفناکی میخواد که تا 2 نسل دیگه هم عملی نمیشه!
بنده هم مایلو رو گفتم (اگه دقت کرده باشی زنه بهش می گه الان هزاران نفر در حال دیدن مان)
از کجا معلوم بهینه نکردنش ؟
به هر حال اگه امکان نداشت نمیومدن اینقدر روش مانور بدن !
شدنیه و قطعا هم همینی خواهد بود که ما دیدیم (از کجا معلوم با Feedbackـیی که از خبرنگارا می گیرن بهترش نکنن ؟)
نمی تونید اینجوری برداشت کنید..
مایلو واقعا امکان پذیره...
دقیقا همونی که ما دیدیم...

هیچ کس هم توقع نداره که بازیی که اصلا مال سونیه بره رو کنسول رقیب و انحصاری هم بشه...

این بازی اصلا مال سونی نیست چون نه سازندش سونیه نه ناشرش...
این وسط هرکی پول بیشتری بده بازی برای اونم میاد...
همه چی به پول بر می گرده...

Wii تمام بازیاش از این کنترل استفاده میکنه ولی PS3 یا 360 نهایتا چند تا بازی با دسته ها می تونن داشته باشن ؟!

ایم موضوع خودش بحث برا انگیزه ولی باید یه چیزی رو توجه کنی : امکان نداره یه شرکتی یه چیزه به این غولی (هم کنترلر هم ناتال) رو بزنه بعد ولش کنه.
به قول یکی از دوستان تو همین فروم (یادم نیست کی) : سازگار کردن بازی ها با ناتال و کنترلر PS3 نهایتا با یه آپدیت Live یا PSN قابل انجامه که مطمئن باشید در هفته ی اول سازگار کننده های ناتال با Halo3 و Gears of War رو خواهیم دید و همچنین سازگار کننده های MGS4 و Uncharted رو برای کنترلر PS3...

Natal جذابیت بیشتری نسبت به Wii داره ( از نوع 2) ولی قیمتش کارو خراب می کنه ...

مگه قیمتش رو لو دادن ؟

No PS3 slim

اگه می یومد می تونست برنده ی کنفرانس ها باشه

آخرین ویرایش:
سلام من یه سوال فنی دارم شاید زیاد به خوده کنفرانس ربط نداشته باشه ولی حالا که تموم شده و منم جای بهتری پیدا نکردم اینجا پست میدم

من دیشب کنفرانس رو از سایت ign دیدم سرعت اینترنت من 256 هستش ودر طول 2 ساعت کنفرانس هیچکونه delay و lag ای پیش نیومد و کل کنفرانس رو بدون وقفه دیدم

سوالم اینه چه جوریه که برای دیدن یه فیلم 2 دقیقه ای با کیفیتی بمراتب از این کنفرانس تو youtube بیشتر از 10 بار pause میشه و buffer میکنه ولی تو نمایش کنفرانس از این خبرا نبود انگار داشتم tv نگاه میکردم.

دوستان دقت به این موضوع داشته باشن که تا 2 روز پیش حتی وقتی اسم MGS برای 360 هم میومد مسخره میکردن ولی الان برای این که انحصاری نیستش خوشحالن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or