نمایشگاه/رویداد E3 2009 | E3 Microsoft Press Conference 2009

Death Proxy

مدیر انجمن
امسال نیز مانند سال گذشته ماکروسافت به عنوان اولین شرکت کنفرانس خود را برگزار میکند. این کنفرانس که ساعت 22 روز دوشنبه به وقت ایران شروع میشود شاید حاوی اخبار و نمایش های جالب و بزرگی باشد. همان طور که میدانید عناوین AW و Forza 3 رسما در E3 حضور دارند و به احتمال فراوان در کنفرانس اولیه ماکروسافت به نمایش در می ایند. از طرفی دیگر Halo ODST میتواند نمایش خوبی داشته باشد و تاثیر زیادی بر موفقیت ماکروسافت در نمایشگاه امسال داشته باشد، با این حال باید دید که Microsoft چه برنامه هایی در E309 برای 360 و PC دارد.

x360_logo_02.jpg

لیست بازی هایی که رسما تایید شده اند یا احتمال نمایش انها زیاد است:

Alan Wake
Publisher: Microsoft Game Studio
Developer: Remedy Entertainment
logo3.jpg

Halo ODST
Publisher: Microsoft Game Studios
Developer: Bungie
Cboxhalo3recon.jpg

Forza Motorsport 3
Developer: Turn 10 Studios
200px-Forza_Motorsport_3_Official_Logo.jpg

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
Publisher: Ubisoft
Developer: Ubisoft Montreal
1270.jpg

Rare Secret Project
Developer: Rare Ltd
RareLogo.png

Peter Molyneux Project (Maybe "The Dimitri Project")
Developer: Lionhead Studios
200px-Lionhead_Studios_Logo.png

هنوز اطلاعات کاملی از دو عنوان Rare و Peter Molyneux در دسترس نیست ولی احتمال نمایش انها در کنفرانس ماکروسافت بسیار زیاد است.

Epic Project
Developer: Epic Games
image-A42C_4A236E4F.jpg

ٍEpic در Twitter گفته است که یک انونسمت بزرگ در کنفرانس ماکروسافت دارد.(عکس Edit شده است و رسمی نیست.)
------------------------------------------
دوستان تمامی اخبار مربوط به کنفرانس ماکروسافت را درون این تاپیک قرار بدهید.

با تشکر

آخرین ویرایش:
کلا زیاد در مورد این Natal جوگیر نشید. چیز خیلی خوبیه قبول. ولی اولا که سال 2010 میاد. ثانیا باید جداگانه خریداری بشه و قیمتش هم هنوز مشخص نیست چقدر خواهد بود. ثالثا و از همه مهمتر اینکه الان 40-50 میلیون دارنده‌ی 360 این دستگاه رو ندارن و وقتی یه سازنده بیاد و بخواد یه بازی بر اساس این تکنولوژی بسازه، اون Install Base چهل پنجاه میلیونی رو نداره
کلا اگر فکر میکنید که Natal میاد توی بازار و سازنده‌ها چپ و راست براش بازی میسازن و ملت هم مثه چی میریزن بیرون و 360 میخرن یه خورده بیشتر فکر کنید

بهزاد جان منم باهات موافقم و قرمز کردن اون تیکه از صحبتهام برای تایید کردن حرف شما هست. هنوز Natal راه خیلی طولانی و محدودیتهای زیادی برای تحقق این رویایی که همه ما داریم در پیش رو داره که شما هم بهش اشاره کردی . جدای از پول و هزینه باید دید آیا اصلا Developer ها چطور میتونند این سیستم رو تو بازیهاشون پیاده و Optimize کنند. من فقط گفتم اگر بشه این محدودیتها و اگه و اگر ها برداشته بشه ما با یک چیز رویایی طرف خواهیم بود.

کلا زیاد در مورد این Natal جوگیر نشید. چیز خیلی خوبیه قبول. ولی اولا که سال 2010 میاد. ثانیا باید جداگانه خریداری بشه و قیمتش هم هنوز مشخص نیست چقدر خواهد بود. ثالثا و از همه مهمتر اینکه الان 40-50 میلیون دارنده‌ی 360 این دستگاه رو ندارن و وقتی یه سازنده بیاد و بخواد یه بازی بر اساس این تکنولوژی بسازه، اون Install Base چهل پنجاه میلیونی رو نداره
پس اگر فکر میکنید که Natal میاد توی بازار و سازنده‌ها چپ و راست براش بازی میسازن و ملت هم مثه چی میریزن بیرون و 360 میخرن یه خورده بیشتر فکر کنید
کلا به نظر میرسه خیلی رویایی دارین فکر میکنین در مورد این Natal
به نظر من شما هم یکم بدبینانه فکر می کنید...
به قطع ماکروسافت نمیاد یه تکنولوژی به این خارق العاده ای رو عرضه کنه بعد ولش کنه...
Natal دریچه ای به دنیای بدون کنترلر بازی کردنه نه فقط یه محصول...
بعد از این شاهد این خواهیم بود که شرکت های دیگه هم برای رقابت محصولات دیگه ای رو عرضه می کنن...
البته نا گفته نماند که هیچوقت بازی با کنترلر از بین نمی ره... تو Comment های YouTube مردم حرف های جالبی می زدن... مثلا یکی می گفت : من نمی خرم چون بعد از 5-6 ساعت کار (یا درس خوندن) میام می خوام بازی کنم، نمی خوام کلی انرژی صرف بالا پایین پریدن کنم...
یادمه وقتی Wii اومد با برادرم داشتیم تصور می کردیم که یه چیزی باشه که کاملا خودت باشی و کنسول ، نه چیزه اضافیه دیگه... و دقیقا یادمه که اسکیت برد و بازی های Fighting رو هم تخیل می کردیم و بعد کلی می خندیدیم (:biggrin1:) ... یادمه اون موقع این تکنولوژی رو برای 2015 پیش بینی کردم... واقعا الان اینقدر به وجد اومدم که واقعا ذهنم به هیچ چیز نمی ره (مثلا امتحان :biggrin1:) فقط بی وقفه خودم رو جای Tony Hawk و Roger Federer (درست نوشتم ؟) تصور می کنم...

اگه بشه این قابلیت رو تو اکثر بازیها Compatible کرد و Developer ها بتونند در کنار ساخت بازی روشهای استفاده رو ازین تکنولوژی رو در بازیهاشون قرا بدند
مثلا Billi Joe Armestrang بشی و گیتار بزنی یا Drumer بشی...
واقعا یه رویاس...
امیدوارم ذهورش خیلی قوی باشه و پشتیبانی عظیمی ازش بشه...

آخرین ویرایش:
به نظرم من هم آقا بهزاد راست میگه در صورتی که این ایده واقعا کامل باشه یک جهش چشمگیر هستش در صنعت رباتیک حتی مشکل هوش مصنوعی ربات ها هم دیگه بر طرف شده و در آینده میشه گفت که ربات های با قدرت تشخیص گریه خنده و چیزای دیگه ساخت اگه شما کلیک BBC فارسی رو هفته پیش میدیدین این صنعت هنوز جای کار برای این حالت زیاد داره و من فکر نمیکنم با این قدرتی که نشون دادن باشه Natal .

خوب من يه توضيحي راجع به Halo Reach بدم.

اين بازي براساس يكي از داستانهايي ساخته ميشود كه براي Halo نوشته شده است.
Reach نام يك سياره است كه در رمانهاي Halo بعد از زمين مهمترين سياره ي انسانهاست كه در اونجا سربازهاي اسپارتان به شكلي خيلي سخت آموزش ميديدند. (مثل مستر چيف)
اما اين سياره بعد از حمله Covenant ها تقريبا خالي از سكنه شد. (مستر چيف و چند نفر ديگه زنده موندند.:biggrin1:)
در واقع اين سياره در زمان داستانهاي سه شماره Halo نابود شده بود.
بنابراين اين بازي به احتمال خيلي زياد يك Prequel خواهد بود و داستانش قبل از سه شماره Halo اتفاق خواهد افتاد.

پس اگر فکر میکنید که Natal میاد توی بازار و سازنده‌ها چپ و راست براش بازی میسازن و ملت هم مثه چی میریزن بیرون و 360 میخرن یه خورده بیشتر فکر کنید

مگه وقتی wii fit اومد همه نرفتند بخرند ؟؟؟ ! مگه هنوز فروش نمیکنه ! مگه کم شده فروشش ! ؟؟؟ پس مطمئا باشید که اگر natal هم بیاد فروش میکنه ! در ضمن اون قسمت کنترل بازی رو هم سازنده میتونه این امکان رو هم توی بازیش بزاره که هر کی میخواد با ناتال بازی کنه !

پ.ن. این گورن سان هم اومده کامنت داده بعدش یه مُسکن زده برای ps فن بوی ها که اره، امیدوار باشید :biggrin1:. جمش کن باوآ.
شما احساس نمیکنید یه خرده دارید زیاده روی میکنید!

این پروژه Shadow Complex ه Epic که برای XBL Arcade میاد بیشتر از خیلی بازیهای دیشب توجه منو جلب کرد .
خیلی خوب بود ...

مثل نسخه Arcade از بازی Bionic Commando می موند اما واقعا یه سری مشخصات قوی تر داشت و گیم پلی خیلی روونی داشت.
جزئیاتش نسبت به اون خیلی بیشتر بود.
یه مورد عالی بود توی تریلرهایی که دیشب پخش شد.

به نظرم من هم آقا بهزاد راست میگه در صورتی که این ایده واقعا کامل باشه یک جهش چشمگیر هستش در صنعت رباتیک حتی مشکل هوش مصنوعی ربات ها هم دیگه بر طرف شده و در آینده میشه گفت که ربات های با قدرت تشخیص گریه خنده و چیزای دیگه ساخت اگه شما کلیک BBC فارسی رو هفته پیش میدیدین این صنعت هنوز جای کار برای این حالت زیاد داره.
بحث الان کوچیک تر از این حرفاس و به وقوع پیوستنشم آسون تره...
ما اینجا فقط داریم راجع به دیده شدن حرکات به طور خیلی دقیق صحبت می کنیم...
حالا آپلود کردنشون تو مغز ربات ها و اینا بر می گرده به صنایع دیگه نه صنعت بازی سازی...
مثل اینه که ما الان فعلا می خوایم با یه ماشین رانندگی کنیم ، حرکات نمایشی و اینا کار ما نیست... ما فقط مصرف کننده ایم که می خوایم فقط از مرحله ی شروع این تکنولوژی ازش استفاده کنیم (آکبند)... ما فقط می خوایم با این تکنولوژی بازی و Communicate کنیم ، استفاده های دیگش به ما ربطی نداره...
هر صنعتی تا بی نهایت جای ارتقا داره ، حالا این تکنولوژی هم که تازه معرفی شده و کلی جای ارتقا داره...
الان داریم راجع به تکنولوژی آکبند صحبت می کنیم که رسیدن بهش خیلی آسون تر از نسخه ی ارتقا یافتشه...
Natal هم تکنولوژی آکبند (اولین حلقه ی پیشرفت) دیده شدن حرکات به طور خیلی دقیقه.

این پروژه Shadow Complex ه Epic که برای XBL Arcade میاد بیشتر از خیلی بازیهای دیشب توجه منو جلب کرد .
خیلی خوب بود ...

نیما یه جاشم خیلی باحال بود طرف موند رو هوا بعد زود زدن روی Pause هیچ کس متوجه نشه کلی خندیدیم :laughing: :دی

شما احساس نمیکنید یه خرده دارید زیاده روی میکنید!

البته حسام شاید Ino از روی شوخی با من شتاب زده عمل کرد !!!:biggrin1::biggrin1:

در کل خواهش من از همه دوستان چه فنها و چه پنکه های دو طرف اینه که ساده نگرانه و سطحی به مسائل نگاه نکنید و از الان شروع به فاتحه خوندن برای Sony و Wii نکنید !! مطمئنم همونطور که ماکروسافت برای این سورپرایزهاش برنامه داشته سونی و نینتندو هم برنامه های خاص خودشونو دارند و امشب رو خواهند کرد.
مرسی

آقایون Trollها که تو این تاپیک و جاهای جولان میدن دقت داشته باشن حواسمون به پستهاشون هست...
با اضافه کردن یه پ.ن و 2 تا اسمایلی troll میکنن بسیار زیبا

دفعه دیگه از این پست ها دیده بشه عواقبش پای خودتون

مگه Wiifit فروش خودش رو نکرد!:-"
الانم که هر هفته توی UKصدر جدول فروشه
این وسیله تقریبا یکwiiبا تمام تجهیزات و امکانات ویژه هست!!فقط ماریو نداره

اگه بتونن تا قبل از کریسمس عرضش کنند -بازارشون میگیره ولی اگه بره برای 2010
کلا عمرش کم میشه- باید زودتر بجنبن-

من که خریدارشم-قیمت هرچا بادا باد:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or