نمایشگاه/رویداد E3 2009 | E3 Microsoft Press Conference 2009

Death Proxy

مدیر انجمن
امسال نیز مانند سال گذشته ماکروسافت به عنوان اولین شرکت کنفرانس خود را برگزار میکند. این کنفرانس که ساعت 22 روز دوشنبه به وقت ایران شروع میشود شاید حاوی اخبار و نمایش های جالب و بزرگی باشد. همان طور که میدانید عناوین AW و Forza 3 رسما در E3 حضور دارند و به احتمال فراوان در کنفرانس اولیه ماکروسافت به نمایش در می ایند. از طرفی دیگر Halo ODST میتواند نمایش خوبی داشته باشد و تاثیر زیادی بر موفقیت ماکروسافت در نمایشگاه امسال داشته باشد، با این حال باید دید که Microsoft چه برنامه هایی در E309 برای 360 و PC دارد.

x360_logo_02.jpg

لیست بازی هایی که رسما تایید شده اند یا احتمال نمایش انها زیاد است:

Alan Wake
Publisher: Microsoft Game Studio
Developer: Remedy Entertainment
logo3.jpg

Halo ODST
Publisher: Microsoft Game Studios
Developer: Bungie
Cboxhalo3recon.jpg

Forza Motorsport 3
Developer: Turn 10 Studios
200px-Forza_Motorsport_3_Official_Logo.jpg

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
Publisher: Ubisoft
Developer: Ubisoft Montreal
1270.jpg

Rare Secret Project
Developer: Rare Ltd
RareLogo.png

Peter Molyneux Project (Maybe "The Dimitri Project")
Developer: Lionhead Studios
200px-Lionhead_Studios_Logo.png

هنوز اطلاعات کاملی از دو عنوان Rare و Peter Molyneux در دسترس نیست ولی احتمال نمایش انها در کنفرانس ماکروسافت بسیار زیاد است.

Epic Project
Developer: Epic Games
image-A42C_4A236E4F.jpg

ٍEpic در Twitter گفته است که یک انونسمت بزرگ در کنفرانس ماکروسافت دارد.(عکس Edit شده است و رسمی نیست.)
------------------------------------------
دوستان تمامی اخبار مربوط به کنفرانس ماکروسافت را درون این تاپیک قرار بدهید.

با تشکر

آخرین ویرایش:
پروژه Natal در واقع همون PS Eye هست . سونی با بازی Aye of Judgment قبلا اینکارو انجام داده که نتیجه آنچنانی رو در بر نداشته .
ببخشید ولی PS EYE سونی یا هرچیز دیگه شبیه LIVE vision بود و خدا بیامرزتشون-شباهت دیگه ما نمیبینیم!!!
البته دقیقا یه کپی برداری از Wiimote هم هست منتها بدون دسته.
بگو یهوSIXaSIX یادت نره!!!!نوچاک-بفرما قابلی نداشت،هرچی میخوای بگو-...
تریلری که ازش نشون دادند هم دقیقا شبیه همون تریلرهایی هست که هست که پیش از این در Wii play دیده بودیم.
تریلری از Project Natal
بله -بله درسته این رو از کجا فهمیدی؟؟؟افرین
البته اون عزیزانی که همیشه میگفتن تکان دادن بدن،مخصوصا دست در بازیهای Wii خیلی خسته کننده و آزار دهندست معلوم نیست یه دفعه چه طور شده که عاشق همچین چیزی شدن !!
چون اینجا دستت رو مجبور نیستی-یک کیلو گندم بگیری و بعد تکون بدی-دستات به هم گره بخوره!!!
تاریخ ریلیز این Natal حداقل در 2010 هست و مثل اینکه 200 دلار قیمت داره که با این حساب یک دستگاه 360 به اضافه این وسیله قیمتش از کنسول Wii خیلی بیشتر میشه.(شاید بهتر بود میگذاشتنش برای نسل بعد!)
افرین جایزه رو بردی-
قیمتم که گفتی-MSیکی برات میفرسته 360تش رو خودت بخر:laughing:

این وسیله هنوز عرضه نشده کلی دشمن پیدا کرد:laughing:

کلا جواب اینجور پستا رو نباید داد دیگه

در مورد قیمت هیچچیزی اعلام نشده،الکی ازخودتون حرف در نکنید-
ولی حساب کنید یک وسیله میخرید-
انگار Wiiخریدید با کلیه امکاناتش!!!200 دلارم باشه به نظرتون گرونه(ولی 200تا نیست خیالتون راحت تضمینی)

Mr.Capitanrayan
شما هميشه مسخره ميكني!ولي اميد صحبتش جدي بود!
درست نيست!
من هیچ وقت مسخره نمیکنم
این دوستتون بارها بچه ها رو به تمسخر گرفتند ،بعد از اخرین سری که به محمد تیکه
انداخته بود-گفتم در یک فرصت جوا میگیره اینم جوابش-دیگه من با ایشون کاری ندارم
شرمنده اگه بچه های دیگه ناراحت شدند مارو حلال کنید
من هیچ وقت مسخره نمیکنم
این دوستتون بارها بچه ها رو به تمسخر گرفتند ،بعد از اخرین سری که به محمد تیکه
انداخته بود-گفتم در یک فرصت جوا میگیره اینم جوابش-دیگه من با ایشون کاری ندارم
شرمنده اگه بچه های دیگه ناراحت شدند مارو حلال کنید

لطفا اگه میشه ادامه ندید;)
capitanrayan
در شان من نیست که جواب پست اسپم و بچه گانه شما رو بدم....
خوشحال میشیم کلا.از این کارا زیاد بکن.

آخرین ویرایش:
شایعه ای چند از .......

Konami rumor floating about shows new titles Metal Gear Solid: Peace Maker for PSP and Castlevania: Lords of Shadow for Xbox 360 and PS3.
It was accidentally posted on GamesPress.
MGS on PSP is not too much of a stress, but the adding Castlevania to Lords of Shadow despite how much it looks like a Castlevania title.
Also, according to the slip, Metal Gear Solid: Rising is not a 360 exclusive but will head to PC and PS3 as well.
Hopefully the Konami press event on June 3 will reveal more.
Head over to Joystiq for the full thing

درود بر دوستان عزیز
من تا چند ساعت پیش فکر میکردم Xbox 360 هم مثل قبلی به فنا میره ولی یکم دیر تر ولی الان ...
ماکروسافت این اواخر همیشه کنفراساش بهتر از سونی بوده ولی امسال ... به معنای کلمه ترکوند واقعا دم ماکرو گرم خیلی امشب منو خوشحال کرد ولی از دست این کوجیما خیلی شاکیم این چه وضعش بود 1 تیزر نشون دادو رفت همین ... خجالتم نمی کشه:laughing: . ماکروسافت واقعا دوست دارم جدن دل من رو شاد کردی .
دوستان 1 سوال این natal فاصله رو هم تشخیص میده؟

شایعه ای چند از .......

نقل قول:
Konami rumor floating about shows new titles Metal Gear Solid: Peace Maker for PSP and Castlevania: Lords of Shadow for Xbox 360 and PS3.
It was accidentally posted on GamesPress.
MGS on PSP is not too much of a stress, but the adding Castlevania to Lords of Shadow despite how much it looks like a Castlevania title.
Also, according to the slip, Metal Gear Solid: Rising is not a 360 exclusive but will head to PC and PS3 as well.
Hopefully the Konami press event on June 3 will reveal more.
Head over to Joystiq for the full thing
اصلا دوست ندارم MGS مولتی بشه این بازی رو هر کنسولی که می خواد باشه ولی انحصاری بمونه ... پارسالم سر فاینال انقدر شاکی شدم مولتی شد . واقعا اگه می گفتن انحصار 360 عمرا ناراحت نمی شدم .
(مولتی شدن = اولین قدم برای به فنا رفتن بازی) البته نظر شخصی منه .

دوستان میگم بیایین دعا کنیم MGS تا 2 سال دیگه عرضه بشه

پاینده باشید عزیزان

آخرین ویرایش:
دوستان سلام شب زیبایی بود دیشب :دی . چقدر جلو رفته تاپیک .
یه سری از بچه ها میگن که MGS از انحصار سونی در اومد . مگه اصلا MGS در انحصار سونی بود . چون شماره 2 بازی روی XBOX هم اومد .
MGS 4 در انحصار سونی بود که شد و موند :دی . همونطور که قبلا هم گفتم الان دیگه بازی های انحصاری محدود میشه به زیرشاخه های شرکت ها دیگه کسی جرات زدن انحصاری با این خرج بازی ها و انحصاری ها نداره .
باید ببینیم Sony امشب چیکار میکنه با این که کارش خیلی سخت شده .
راستی دیروز اصلا ماکروسافت IP جدیدی نشون داد به غیر از همین MGS ؟
اکثر بازی ها که حدس زده میشه البته به غیر از ناتال که عالی بود و اون دستگاه .
Alan Wake و SP و Halo ODST وForza 3 که قبلا اعلام شده بود .
Halo Reach اعلام شد و Crackdown 2 و بازیه جدید Epic همون آرکید که قراره واسه Live بیاد . L4D 2 هم که اعلام شد .
در کل بسیار لذت بردیم Forza 3 واقعا نمایش خوبی داشت . از یه جایی شنیدم که سونی امشب چیزی از GT5 نشون نمیده که اگر اینطور باشه کارش شدید سخت میشه .
به نظر من که سونی باید تو همین مدت کم تصمیم بگیره یه 100 دلار قیمتو کم کنه تا حداقل با این شیوه فروش خودش رو ادامه بده .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or