E3 2009 | کوجیما کارگردان MGS Rising نخواهد بود

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
سلام !
در E3 امسال شاهد معرفی دو MGSجدید بودیم MGS : Peace Walker برای PSP و MGS : Rising برای PS3 و 360 و PC . ( همونطور که در مجله Famitsu تایید شده است ) .
کوجیما طی مصاحبه ای که با Famitsu داشته اعلام کرده که به سختی مشغول ساخت MGS Peace Walker برای PSP می باشد و کارگردان و طراح این بازی خواهد بود .
او همچنین تایید کرد که برای من MGS Peace Walker حکم MGS 5 را دارد .

photo-x-$7035031$180.jpg

او به فامیتسو گفت : " من کارگردان Rising نیستم. طراح بازی هم نیستم فقط کمی دخالت میکنم ( با خنده )
خوشبختانه ما در کنفرانس کونامی شایهد همه قضایا خواهیم بود .
kojima-not-directing-rising-only-peace-walker-$1300991.htm

دقیقا همونطور که حدس زدم البته به مزاج یه عده خوش نیومد :دی
همونطور که Kojima گفت Peace Walker یک Spin Off نیست و یک بازی اریجینال MGS است .

Source

آخرین ویرایش:
کاری به هیچ کودوم از این حرفا ندارم اما اگه نیاد همچین حرفی بزنه بیاد پس چی بگه ؟ واسه اینکه طرفداراشو نگه دار دست به هر کاری میزنه این کوجیما ! :دی
در کل اگه این کاره ای نبود نیازی هم نبود بیاد شخصا تو کنفرانس مایکروسافت و این بازی رو معرفی کنه !
نمیگم کاگردان یا طراحش هست ولی زدن همچین حرفی دور از انتظار نبود ! در کل من زیاد به این اعتماد ندارم !

کاری به هیچ کودوم از این حرفا ندارم اما اگه نیاد همچین حرفی بزنه بیاد پس چی بگه ؟ واسه اینکه طرفداراشو نگه دار دست به هر کاری میزنه این کوجیما ! :biggrin1:
در کل اگه این کاره ای نبود نیازی هم نبود بیاد شخصا تو کنفرانس مایکروسافت و این بازی رو معرفی کنه !
نمیگم کاگردان یا طراحش هست ولی زدن همچین حرفی دور از انتظار نبود ! در کل من زیاد به این اعتماد ندارم !
چیزی که هست حتی کوجیما روی این عنوان کارگردان باشه سبکش عوض شده و انتظار نداشته باشید اندازه MGS 4 بترکونه.در کل بعد از یه عمری یه عنوان مولتی بدون کوجیما وای دنیای چه زیباست:cheesygri
ارزوی ما اینه که Kid هم بتونه در حد Old snake موفق باشه

آره دقیقاً!
از اونطرف میاد میگه آی نفس کش! از طرف دیگه میگه من فقط نظارت دارم...
جالبه...

صفحه پیش گفتم که کوجیما فقط نماینده بود برای معرفی بازی :دی
دیشب هم مثلا اومده بود به کنفرانس جو بده که حداقل تو تاپیک کنفرانس ماکروسافت الان برید ببینید بچه ها فکشون خورده بود زمین کوجیما رو دیدن اومد رو سن .
دقیقا هم هدف همین بود جنگ روانی .

اگر اشتباه نکنم قبل سره mgs4 هم همچین حرفی زد.درسته؟
سر هر شماره کوجیما یه بار این حرف رو زده ولی الان داره روی Peace Walker کار میکنه و نمیرسه به این برسه و همونطور که گفته PW اندازه یه MGS ارزشمنده و مهمه.داستان بیگ باس و Outer Heaven چیزیه که همه ارزو داشتیم

اگر اشتباه نکنم قبلا سره mgs4 هم همچین حرفی زد.درسته؟

خیر... تو همون تیزر اول MGS4 که با انجین MGS3 رندر شده بود اعلام کرد که همه کاره بازیه
الان دیگه به چه زبونی بگه من کارگردان این بازی نیستم؟

چیزی که باید بدونید اینه: این مصاحبه که ایشون توش این حرف ها رو زده همون مصاحبه هفته قبل Famitsu هست که کلماتش سانسور شده بود و این هفته Famitsu کاملش رو چاپ کرده

پس نگید بعد از کنفرانس ها حرفشو عوض کرده

بشنو ولی باور نکن.. مثل اینکه یادتون رفته تو این دو هفته چه فیلم های سرمون در آورد..!

نسخه PSP هم که چیزی نداره بخواد کامل وقت کوجیما رو بیگره.. (حالا نه اینکه تمام کارها رو خود کوجیما میکنه)

شما اصلا نسخه های خیلی عظیم کنسولهای نسل جدید رو با نسخه PSP که فوقش به PS2 برسه مقایسه نکنید..

حال سیل طرفداران سخت افزار افسانه ای PSP حجوم میارن رو سر من بدبخت..

خوب من الان فقط صحبت های دوستان چه از خیلی چیز های دیگه تا روی صحبت های کوجیما رو میخوندم تا الان همه این ها که MGS مولتی شد داشتین زمین و زمان رو یکی میکردن. تاپیک ماکروسافت بعد اومدن کوجیما 20 صفحه یه هو رفت جلو کف کردم حالا اشغال هستش ارزش نداه؟

به نظر من MGS که MGS هستش چه با کوجیما چه بی کوجیما چون امکان داره نام 4 شماره رو کنسول و 1 شماره رو PSP رو یک جا گند بزنه خوب اگه گندی هم باشه قبل ش چه اسمی هستش MGS پس لطفا اسم MGS رو به ننگ نکشونید درسته کوجیما سازنده نیست اما کسی هم که میسازه نمیتونه گند بزنه به شخصیت ریدن از MGS2 تا MGS4 با یک MGS اشغال

بشنو ولی باور نکن.. مثل اینکه یادتون رفته تو این دو هفته چه فیلم های سرمون در آورد..!

نسخه PSP هم که چیزی نداره بخواد کامل وقت کوجیما رو بیگره.. (حالا نه اینکه تمام کارها رو خود کوجیما میکنه)

شما اصلا نسخه های خیلی عظیم کنسولهای نسل جدید رو با نسخه PSP که فوقش به PS2 برسه مقایسه نکنید..

حال سیل طرفداران سخت افزار افسانه ای PSP حجوم میارن رو سر من بدبخت..

خوب خودت یک چیزی میگی که انگار بازی سازی کشکه یاروه شب میخوابه صبح بیدار میشه بازی آماده هستش .

یه بازی AC 1 که الان چند وقته معرفی شده نیومده میگن با شماره 2 میاد شما میگی کاری نداره .

بعدشم اونم یک بازی مثل MGS که اگه یه ورش در ره کل داستان خراب میشه میدونی چقدر باید دقت کنه که با 5 بازی قبلی هم خونی داشته باشه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or