E3 2009 | مصاحبه با Peter Molyneux در مورد Natal

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
e5f1d65904c5da127b5e10b499bc2dc25091.jpg

باسلام.

مايكروسافت ديروز Natal را در كنفرانس خود معرفي كرد و باعث تعجب همگان در صنعت بازي شد و سايت Eurogamer مصاحبه اي با پيتر مولونيو سازنده ي Project Milo انجام داده كه در راستاي سيستم جديد Natal است.

چه مدت است كه بر روي Project Milo كار مي كنيد؟

2 جواب در راستاي سوال شما وجود دارد. ما در ماه December كار خود را با اين تكنولوژي آغاز كرديم.ما دست خط ، حالات چهره و حركت هاي مردم را شناختيم و همه را در اين تكنولوژي جمع آوري كرديم.

در واقع ما كار خود را قبل از دسامبر آغاز كرديم و پياده سازي آن را در دسامبر به بعد انجام داديم.

ما قبلا بر روي اين پروژه با نام emotional AI پس از پايان اولين Black & White آغاز كرديم.

و اين چيزي است كه آن را Project DimitrI ناميديد ?

بله

چقدر از طرح اين پروژه از Lionhead و چقدر از Microsoft بود؟

خيلي چيزها مثل شناخت صدا را ما از سيستم صوتي Windows 7 الگو برداري كرديم ما تمام اين چيزها را جمع كرديم و در اين پروژه گرد هم آورديم.
چيز جالب اين است كه ما اين امكانات را خيلي تصادفي و شايد بي هدف كنار هم قرار ميدهيم و وقتي اين عوامل در كنار هم جور ميشوند آن وقت بازده دارند.

Milo چه كارهايي مي تواند انجام دهد؟

مايلو توانايي شناخت احساسات شما را از چهره ي شما دارد ، او كلمات محوري كه شما مي گوييد را شناسايي مي كند.شما مي توانيد با او مكالمه داشته باشيد و يا براي او داستان بخوانيد.ما سعي كرديم تمام اين چيزها را در كنار هم بياوريم و من واقعا مي توانم به شما بگويم كه شما مايلو را باور مي كنيد.

او مي تواند تشخيص دهد شما چه چيزي پوشيده ايد و وقتي به چشمهاي شما نگاه كند و خستگي و تاريكي را در آن ببيند مي گويد: به نظر خسته ميايي؟:eek:

واقعا؟

بله تمام اين عوامل در كنار هم كار مي كنند و ما طوري آن را طراحي كرده ايم كه شما واقعا باور كنيد كه او چيزي را كه شما گفتيد فهميده.

وقتي شما چيزه خنده داري براي او مي گويد هرچند اگر صداي شما انساني نباشد و نتواند آن را تشخيص بدهد سعي مي كند اين موضوع را يك چيز سرگرم كننده برآورد كند.:eek:

منظور شما جوك گفتن است؟

بله

(در اين جا Eurogamer خطاب به مايلو حرف ميزند و مايلو جواب ميدهد)

خوب مايلو؟

مايلو به بالا نگاه مي كند و ميخندد و سر خود را به معني تاييد بالا و پايين مي كند.

لعنتي :eek: خوب مايلو . يك روز يك نفر به يك بار مي رود و مستخدم بار مي گويد با به اشخاصي مثل تو سرويس نميدهيم.(با لحنه طنز آميز).

مايلو نخودي مي خندد.

خداي من:eek:

مولونيو در ادامه مي گويد:خوب او چيز زيادي از اين كه شما گفتيد نفهميد ولي از تن صداي شما فهميد كه چيز خنده داري است و كمي خنديد.

خوب پيتر چيزي كه من گفتم چيز زياد خنده داري نبود آيا اين يك نقص نيست؟

خوب او زياد نخنديد فقط يك خنده كوچك زد آن هم با توجه به تن صداي شما .
در بازي دو كاراكتر وجود دارد به نام Kate و Milo كه كيت در حقيقت يك سگ است.

خوب به نظر شما اين يك برداشت طوطي وار از من نيست؟

نه اصلا اين طور نيست مالو مي تواند دست خط شما را شناسايي كند.شما مي توانيد كلماتي بنويسيد نقاشي بكشيد و آن را در اين دنيا قرار دهيد.

مي توانيد نقاشي بكشيد كه به او ضربه بزند؟

اين خيلي جالب است. و شما مي بينيد كه ما خيلي خيلي در مورد ايم موضوع باهوش بوديم و شما حتي مي توانيد وسايل داخل دنيا او را تكان دهيد .او مي تواند همچنين بعضي از وسايلي كه دارد را به شما نشان ندهد و اگر شما چيز زشتي براي او بكشيد او فقط به آن نگاه مي كند و اصلا متوجه آن نميشود.و او هرگز اين نقاشي را به ديوار خود نميزند . چون من ميدونستم مردم از اين كار ها مي كنند.

مي توانيد در مورد پول تو جيبي او صحبت كنيد؟

شما مي توانيد مسايلي براي مايلو خريداري كنيد يك دوچرخه يا ترامپولين. ممكن است روزي مايلو از مدرسه بازگردد و به شما بگويد " اوه الكس(كسي كه مايلو به او حسودي مي كند و در مدرسه با مايلو است) يك دوچرخه خريده كي ما مي توانيم يك دوچرخه بخريم؟"

براي اين كه شما يك دوچرخه بخريد بايد عملا پول داشته باشيد و اين كار با كار و فعاليت شما به واقعيت تبديل مي شود.در بازي 3 نوع كار وجود دارد كه شما مي توانيد انجام دهيد. و هرچه شما بيشتر كار كنيد و پول بيشتري در بياوريد مايلو را در يك مسير زندگي متفاوت قرار مي دهيد.

اگر شما زياد كار كنيد قطعا مايلو خيلي درس خوان مي شود موهاي او خيلي مرتب مي شود،در مورد ظاهر خود خيلي نگران است.هيچ وقت خود را كثيف نميكند.

كاراكتر شما هم مي تواند دختر باشد هم پسر شما در اول بازي مي توانيد انتخاب كنيد.Milo يا Milly.

چرا شخصيت پسر 12 سال است و 17 نيست كه ازدواج كند و با دخترها ... .

اگر مي خواستيم يك بازي غير اخلاقي بسيازيم من حتما اين كار را مي كردم.در واقع شخصيت شما 10 سال دارد.و اين قبل از سن بلوغ او است. و او مي تواند كارهاي بچگي هاي شما را به خاطرتان بياورد.

منظور من اين است كه وقتي او 17 سال باشد ما به او بگويم آيا تكليف هايت را انجام دادي؟ و او بگويد به تو تو هم سينه بندت رو ببند.:biggrin1:

بله شما مي توانيد .شما مي توانيد يك بازي غير اخلاقي بسازيد .ولي من دوست دارم شما دوست داشته باشيد او را همانطور كه دوست داريد و اميد بخش بار بياوريد.اين خيلي احساس خوبي است كه او باتوجه به علاقه شما بار بيايد و يك انسان خوب باشد كه اين تاثير احساسي فوق العاده اي روي شما مي گذارد.

شما مي گويد كه او فقط مي تواند كلمات اصلي را بشناسد و اين به اين معني است كه شما نمي توانيد بحثي در مورد وضعيت فلسطين با او داشته باشيد؟:biggrin1:

تعداد كلمات شناختي او همچنان دارد بالا مي رود خانمي كه در كنفرانس مياكروسافت با مايلو صحبت ميكرد بيش از 500 كلمه را مايلو از حرفهاي او توانايي شناخت داشت.

ولي ما مشكلي با اين موضوع نداريم و او بيشتر صحبتهاي شما را ميفهمد.او رويا و تصوري كه شما داريد را انجام مي دهد.

روزي يك خبرنگار پيش ما آمد و ما يك تست از او و مايلو به عمل آورديم . او از مايلو پرسيد يا به خاطر داري ديروز ما چه زمان با هم مذاكره كرديم؟-قطعا اين امر امكان پذير نيست چون بايد با توجه به كار كامپيوتر و ساعت آن اين عمل انجام بشه كه امكان پذير نيست.

پس نتیجه می گیریم هنوز با ربات هایی که تو فیلمی مثل I ROBOT نمایش داده شد خیلی فاصله داریم (حداقل مایلو خیلی فاصله داره) چون اونا موضوعات رو تحلیل می کردن و راهکار ارائه می دادن ولی مایلو از بین هزارها (یا اصلا میلیارد ها) انتخاب یکی رو انتخاب می کنه.
فکر کنم فیلم تخیلی زیاد می بینی. i robot چیه بابا.
این ربات هایی که فوتبال بازی می کنن فکر می کنی چجوری هستن؟ یک میلیارد انتخاب بهش می دن و اونم انتخاب می کنه وسط بازی؟ نه اینا از سیستم شبکه های عصبی در هوش مصنوعی استفاده می کنن که البته هنوز تا تکمیل شدن راه نسبتاً زیادی داره ولی خلاصه بگم این سیستم شبکه های عصبی مصنوعی که از روی همون ساختار نرون ها و شبکه عصبی مغز گرفته شده قابلیت یادگیری دارن و می تونن به مرور خودشونو بهبود و پیشرفت بدن. ربات ها الان فکر می کنن و می تونن تصمیم بگیرن، البته این فکر به همون معنای فکری که ما می کنیم نیست.

پیشنهاد می کنم بری تو youtube و به ربات Asimo ساخت شرکت Honda که یکی از پیشرفته ترین ربات های انسان نمای ساخته شده است نگاهی بندازی و ببینی که علم رباتیک در چه مرحله ای قرار داره.
اون چیزایی هم که تو irobot یا امثال اون می بینی خیلی هاش جنبه های تخیلی داره.

اینایی که گفتم هیچ ربطی به مایلو نداشت و هنوز نمی دونم اصلاً مایلو با چه جور الگوریتم و ساختاری کار می کنه ولی توضیحات کلی در رابطه با پست شما بود.

فکر کنم فیلم تخیلی زیاد می بینی. i robot چیه بابا.
این ربات هایی که فوتبال بازی می کنن فکر می کنی چجوری هستن؟ یک میلیارد انتخاب بهش می دن و اونم انتخاب می کنه وسط بازی؟ نه اینا از سیستم شبکه های عصبی در هوش مصنوعی استفاده می کنن که البته هنوز تا تکمیل شدن راه نسبتاً زیادی داره ولی خلاصه بگم این سیستم شبکه های عصبی مصنوعی که از روی همون ساختار نرون ها و شبکه عصبی مغز گرفته شده قابلیت یادگیری دارن و می تونن به مرور خودشونو بهبود و پیشرفت بدن. ربات ها الان فکر می کنن و می تونن تصمیم بگیرن، البته این فکر به همون معنای فکری که ما می کنیم نیست.

پیشنهاد می کنم بری تو youtube و به ربات Asimo ساخت شرکت Honda که یکی از پیشرفته ترین ربات های انسان نمای ساخته شده است نگاهی بندازی و ببینی که علم رباتیک در چه مرحله ای قرار داره.
اون چیزایی هم که تو irobot یا امثال اون می بینی خیلی هاش جنبه های تخیلی داره.

اینایی که گفتم هیچ ربطی به مایلو نداشت و هنوز نمی دونم اصلاً مایلو با چه جور الگوریتم و ساختاری کار می کنه ولی توضیحات کلی در رابطه با پست شما بود.

اشکان جان بنده خودم دوم دبیرستان مسابقات رباتیک استان تهران مدال برنز گرفتم و خیلی بهتر از خیلی ها الگوریتم مغز ربات ها رو می فهمم چون خودم براشون 2 تا برنامه نوشتم (برای سیستم مغز شبکه ای نه ، برای سیستم چیپ و IC ، ولی کاملا با اون سیستمی که شما می گی آشنایی دارم)...
شما کلا فالش عمل کردی چون موضوع بحث من این نبود که هیچ رباتی نمی تونه فکر کنه و تحلیل کنه ، من داشتم می گفتم که مایلو نمی تونه... نگفتم همه ی ربات ها انتخاب می کنن... گفتم مایلو انتخاب می کنه...
بنده خودم می دونم ربات هایی مثل I Robot خیلی جای کار دارن (ولی فکر نکن امکان ندارن)..
تازه Asimo از بزرگترین کارهاش به خاطر سپردن 10000 اسم و چهره بود ، شما که YouTube می ری یه سرچ راجع به ربات های معلم بکن که تو مدارس و مهد کودک های ژاپن تدریس می کنن... علاوه بر اینکه 1000000000 خط دستورالعمل دارن می تونن دقیقا مثل یه معلم بر خورد کنن... من اول دبیرستان بودم که Asimo به وجدم آورد...
قصد توهین نداشتم ولی شما هم اون پاراگراف رو اشتباه برداشت کردی.

به نظر من اظهار نظر زوده ولي اين سوالاي كه گفتي اگه ميپرسيدن خيلي چيزا مشخص ميشد ولي خوب نميان كه دروغ بگن ............
به نظر من این اجازه بهشون داده نمی شه که یسری سوالات پرسیده بشه چون هیچ شرکتی نمی خواد نقاط ضعف پروژش رو بشه.اونم همچین چیز غولی...
نمی گم مایلو بده...
خودم واقعا دوست دارم حتی یه جمله بهشم بگم که جواب بده...
ولی منظورم اینه که مایلویی که ما دیدیم هنوز کامل نبود...
کامل میشه...

آخرین ویرایش:
منظور من در استفاده از اون در روبوت ها اینه که مثلا ما بهش وقتی بگیم 2متر حرکت کن به سمت شمال(برای مثال فقط گفتم)اون بتونه این رو تجزیه و تحلیل کنه و از قسمتت الکترونیک و هوش مصنوعی به قسمت مکانیک روبوت بره و اون کار رو انجام بده.میتونن همچین کاری بکنن به راحتی.وقتی کارهای عادی روزانه ادم رو در حافظه اون سیو کنن به راحتی میتونه برات کارهای عادی و وقت گیرتو برات انجام بده.

منظور من در استفاده از اون در روبوت ها اینه که مثلا ما بهش وقتی بگیم 2متر حرکت کن به سمت شمال(برای مثال فقط گفتم)اون بتونه این رو تجزیه و تحلیل کنه و از قسمتت الکترونیک و هوش مصنوعی به قسمت مکانیک روبوت بره و اون کار رو انجام بده.میتونن همچین کاری بکنن به راحتی.وقتی کارهای عادی روزانه ادم رو در حافظه اون سیو کنن به راحتی میتونه برات کارهای عادی و وقت گیرتو برات انجام بده.
در مورد حرکت کردن که امسال تو جشنواره ی خوارزمی خودمون 3 تا ربات اینطوری معرفی شد که بنده به شخصه خیلی تعجب کردم (این مورد در انتهای خودش قرار داره)...
در مورد کارهای روزانه هم می شه ولی فعلا زوده ربات ها وارد خونه ها بشن ، مردم آماده نیستن... ولی شدنش که با تکنولوژی الان به این مورد هم رسیدن...

دوستان ببنید هیچ رباتی نباید قدرت تفکر و انتخاب از خودش رو داشته باشه! چون بعدا همون روبات از صاحبش سرپیچی میکنه ! فقط دانشمند ها میخواند که ربات احساسات داشته باشه و کار ها رو عمل کنه ! نه اینکه فکر کنه ok ؟؟؟

دوستان ببنید هیچ رباتی نباید قدرت تفکر و انتخاب از خودش رو داشته باشه! چون بعدا همون روبات از صاحبش سرپیچی میکنه ! فقط دانشمند ها میخواند که ربات احساسات داشته باشه و کار ها رو عمل کنه ! نه اینکه فکر کنه ok ؟؟؟
دوست عزیز جهان داره به سمتی می ره که روبات ها حتما باید فکر کنن و استدلال داشته باشن...
مثلا شما یه ربات رو در نظر بگیر که می خواد بازمانده های یه زلزله رو از زیر آوار در بیاره...
یک اینکه یه ساختمون به میلیاردها طریق می تونه بریزه پس نمی شه همه ی شرایط رو برای روبات برنامه ریزی کرد...
دو اینکه اگه مثلا به روبات بگیم تمام آجر هارو بشناس و به طرف عقب پرت کن ممکنه کارو خراب تر کنه...
حالا برای این ربات یه مغز شبکه ای (همونی که اشکان بهش اشاره کرد) طراحی می کنن که بتونه فکر کنه و خودن تصمیم بگیره...
شما مطمئن باش روبات هایی ساخته نخواهند شد که بتونن بهتر از انسان ها فکر کنن... نه اینکه نشه ولی انسان های این اجازرو نمی دن که همچین مغزی برای یه روبات طراحی بشه.. همیشه مغز روبات ها یه پله پایین تر از آدما خواهد بود..
مثل یه برده.. برده می تونه فکر کنه ولی حق نداره از دستورات اربابش سرپیچی کنه...
خود این مسئله یه باب جدیدی رو تو فلسفه ایجاد می کنه...

موضوع بحث ما الان روبات ها نیستن...
موضوع میلوئه که روبات هوشمند نیست ، بلکه یه موتور جستجوگره بین هزارها اتفاق از پیش تعریف شده...

حالا این مایلویی که برادر پیتر ابداع کرده چه جوری میخواد تبدیل به یه بازی بشه(شایدم چنتا)

این دوربین ناتال چه جوری بعد از اسکن کردن بدن میخواد حرکت انگشت اشاره ی دستو به نشانه ی عقب بردن ماشه ی اسلحه تشخیص بده:confused:

موضوع بحث ما الان روبات ها نیستن...
موضوع میلوئه که روبات هوشمند نیست ، بلکه یه موتور جستجوگره بین هزارها اتفاق از پیش تعریف شده...

من اینطور فکر نمی کنم !! یعنی احتمال میدم بشه یک برنامه برای شبیه سازی نوشت که مانند شبکه نرون ها در مغز عمل کنه !! حالا نه با اون کیفیت ولی چیزی شبیه به اون !!

به نظر شما ساختن چنین برنامه ای غیر ممکن هستش ؟ یا اینکه برای این بازی زود هستش ؟

در هر صورت جواب شما هر چی باشه ، من معتقدم این یک شروع دوباره و غیر قابل انکار در زمینه بازی سازی است ! و در صورتی که چنین هوش مصنوعی پیشرفته ای را بتوان تولید کرد مطمعناًً تاثیر بسزایی در رشد صنعت بازی خواهد داشت !

من اینطور فکر نمی کنم !! یعنی احتمال میدم بشه یک برنامه برای شبیه سازی نوشت که مانند شبکه نرون ها در مغز عمل کنه !! حالا نه با اون کیفیت ولی چیزی شبیه به اون !!

به نظر شما ساختن چنین برنامه ای غیر ممکن هستش ؟ یا اینکه برای این بازی زود هستش ؟

در هر صورت جواب شما هر چی باشه ، من معتقدم این یک شروع دوباره و غیر قابل انکار در زمینه بازی سازی است ! و در صورتی که چنین هوش مصنوعی پیشرفته ای را بتوان تولید کرد مطمعناًً تاثیر بسزایی در رشد صنعت بازی خواهد داشت !

به نظر من طراحی یه نرم افزار که بتونه فکر و تحلیل کنه خیلی آسون تر از سخت افیزاریه که بتونه این کار رو بکنه...
من نمی گم نمی شه ولی اونطوری که مولینیو می گفت براش کلمه تعریف می کنن و Database ـشو ارتقا می دن پس مایلو فکر نمی کنه (هیچ بازی ای فکر نمی کنه)

به نظر منم این یه انقلاب در صنعت هوش مصنوعیه...

ولی حجم مایلو خیلی بالاس... یعنی واقعا باید بالا باشه... خیلی علاقه دارم بدونم چجوری میخواد اجرا بشه... در ضمن اگه بخوان یه بازی رو با هوش مصنوعی مایلو بنویسن هر Chapte یه DVD می شه :biggrin1: پس حالا حالاها تا بازی های هوشمند خیلی فاصله داریم

به نظر من طراحی یه نرم افزار که بتونه فکر و تحلیل کنه خیلی آسون تر از سخت افیزاریه که بتونه این کار رو بکنه...
من نمی گم نمی شه ولی اونطوری که مولینیو می گفت براش کلمه تعریف می کنن و Database ـشو ارتقا می دن پس مایلو فکر نمی کنه (هیچ بازی ای فکر نمی کنه)

به نظر منم این یه انقلاب در صنعت هوش مصنوعیه...

ولی حجم مایلو خیلی بالاس... یعنی واقعا باید بالا باشه... خیلی علاقه دارم بدونم چجوری میخواد اجرا بشه... در ضمن اگه بخوان یه بازی رو با هوش مصنوعی مایلو بنویسن هر Chapte یه DVD می شه :biggrin1: پس حالا حالاها تا بازی های هوشمند خیلی فاصله داریم

حرف شما درسته ولی شاید یه نکته رو بد ربرداشت کردید ! ( شاید هم من بد برداشت کردم ! ) من فکر می کنم اینکه دامنه لغات مایلو بالا بره مغایرتی با فکر کردنش نداره ! من اینطور فکر می کنم که مایلو باید بتونه به گونه ای با ما ارتباط برقرار کنه که خب این ارتباط دو گونه است : دیداری و شنیداری !

مایلو توانایی درک حالات صورت را دارد ! اما اگر نتواند درک کند که ما به او چه می گوییم دچار مشکل می شود !

من اینطور فکر می کنم زیاد کردن دامنه لغات مایلو برای بالابردن قابلیت ارتباط او با ما باشد و ربطی به از قبل برنامه ریزی شدن او ندارد ! البته منکر این نیستم که هنوز برای اینکه مایلو چیزی به نام هوش آنهم در حد انسانها داشته باشد زود است ! اما می توان اینگونه فرض کرد که لااقل بخشی از قابلیت آن برنامه ریزی شده باشد و بخشی نیز برخواسته هوش !

به نظر من مهم ترین چیز این است که مایلو قابلیت یادگیری داشته باشد !

حرف شما درسته ولی شاید یه نکته رو بد ربرداشت کردید ! ( شاید هم من بد برداشت کردم ! ) من فکر می کنم اینکه دامنه لغات مایلو بالا بره مغایرتی با فکر کردنش نداره ! من اینطور فکر می کنم که مایلو باید بتونه به گونه ای با ما ارتباط برقرار کنه که خب این ارتباط دو گونه است : دیداری و شنیداری !

مایلو توانایی درک حالات صورت را دارد ! اما اگر نتواند درک کند که ما به او چه می گوییم دچار مشکل می شود !

من اینطور فکر می کنم زیاد کردن دامنه لغات مایلو برای بالابردن قابلیت ارتباط او با ما باشد و ربطی به از قبل برنامه ریزی شدن او ندارد ! البته منکر این نیستم که هنوز برای اینکه مایلو چیزی به نام هوش آنهم در حد انسانها داشته باشد زود است ! اما می توان اینگونه فرض کرد که لااقل بخشی از قابلیت آن برنامه ریزی شده باشد و بخشی نیز برخواسته هوش !

به نظر من مهم ترین چیز این است که مایلو قابلیت یادگیری داشته باشد !

منم واقعا هنوز نمی دونم مایلو فکر می کنه یا سرچ می کنه !
در مورد قابلیت یادگیری هم میشه 2 تا چیز گفت...
یکی مثلا اینکه شما لوس بارش بیاری یا عقده ایش کنی (:biggrin1:)(با استفاده از قابلیت خرید کردن براش و اینا) که به نظر من این یادگیری نیست بلکه شما باعث می شید مایلو در یک مسیر دیگه تو بازی قرار بگیره و وارد بخش دیگه از Databaseـه ذهنش بشه و از این به بعد از تو این سرچ کنه (یا فکر کنه). مورد بعدی برای یادگیری اینه که مثلا شما براش یه مسئله ی ریاضی رو توضیح بدی بعد مشابهشو برات حل کنه که به نظر من مایلو این قابلیت رو نداره چون اگه داشت مولینیو خودشو جر میداد (:biggrin1:) و کلی روش تبلیغ می کرد.

منم واقعا هنوز نمی دونم مایلو فکر می کنه یا سرچ می کنه !
در مورد قابلیت یادگیری هم میشه 2 تا چیز گفت...
یکی مثلا اینکه شما لوس بارش بیاری یا عقده ایش کنی (:biggrin1:)(با استفاده از قابلیت خرید کردن براش و اینا) که به نظر من این یادگیری نیست بلکه شما باعث می شید مایلو در یک مسیر دیگه تو بازی قرار بگیره و وارد بخش دیگه از Databaseـه ذهنش بشه و از این به بعد از تو این سرچ کنه (یا فکر کنه). مورد بعدی برای یادگیری اینه که مثلا شما براش یه مسئله ی ریاضی رو توضیح بدی بعد مشابهشو برات حل کنه که به نظر من مایلو این قابلیت رو نداره چون اگه داشت مولینیو خودشو جر میداد (:biggrin1:) و کلی روش تبلیغ می کرد.

واقعاً ایده جالبی هست این مایلو ! کلی نظر و ایده میشه راجع بهش داد !! من و شما اینقدر فکر و ایده داریم براش حالا ببینید چی میکشه این مولینیو !!

واقعاً ایده جالبی هست این مایلو ! کلی نظر و ایده میشه راجع بهش داد !! من و شما اینقدر فکر و ایده داریم براش حالا ببینید چی میکشه این مولینیو !!
:laughing::laughing:
البته خودشون خیلی از ایده های ماها استفاده می کنن (نه دقیقا ما ، گیمرها)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or