E3 2009 | حرف های جالب Yamauchi درباره GT5

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
سلام !
استاد Yamauchi پدر و خالق سری بازی های بی نظیر Gran Turismo حرف های جالبی زده .
وی گفته که ما الان به نقطه ای رسیدیم که می توانیم GT5 رو در هر زمانی که خواستیم منتشر کنیم . من خودم دوست دارم هر چه سریع تر GT5 رو عرضه کنیم ولی چیزی که برای ما مهم هست و همیشه بوده اینه که ما باز هم می توانیم روی اون کار کنیم .
این برای ما خیلی مهمه که مطمئن بشیم به بالاترسی سطح رسیدیم و هیچ نقصی بر بازی ما وارد نیست .

112_0602_17z_the_power_list_2006_ka.jpg

Yamauchi همچنین درباره ارتباط بین GT PSP و GT به ما گفت با توجه به اینکه GT PSP روز یک اکتبر عرضه میشود و بعد از آن هم GT5 ما شاهد ارتباط خوبی بین این دو بازی خواهیم بود به طوری که ماشین هایی که درون Garage شما در نسخه PSP قرار دارند بعد از اتصال بین دو نسخه درون GT5 هم در دسترس خواهند بود .
همچنین Yamauchi اشاره کرد که نسخه PSP حجمی بالغ بر یک گیگ خواهد داشت و به صورت دیجیتالی عرضه خواهد شد .

Source

البته FM3 با این عقب بردن زمانی که جدیدا سازنده هاش در مصاحبه هاشون اعلام کردند کلا ماهیت بازی رو مبنا بر سیمولیشن و شبیه ساز واقعی بودن رو زیر سوال میبره....

البته FM3 با این عقب بردن زمانی که جدیدا سازنده هاش در مصاحبه هاشون اعلام کردند کلا ماهیت بازی رو مبنا بر سیمولیشن و شبیه ساز واقعی بودن رو زیر سوال میبره....
نه خیلی.از لحاظ درایوینگ کاملا سیمولیشن هست ولی با اینکار حوصله یازیباز برای اتمام بازی بالا میره و خوب البته به سیمولیشن بودنش هم ضربه میخوره.

اگه شما اين كار رو انجام بدي توي پرفايل ثبت ميشه و فكر نكنم كسي براي بازي انلاين دست به چنين كاري بزنه.

اگه شما اين كار رو انجام بدي توي پرفايل ثبت ميشه و فكر نكنم كسي براي بازي انلاين دست به چنين كاري بزنه.
آره کسرا . اتفاقا الان میخواستم اینو بگم :biggrin1: ولی به هر حال داشتن همچین امکانی زیاد جالب به نظر نمیاد.

نميدونم. تا بازي عرضه نشه نميشه نظر داد. اما يك جورايي حركت Grid مانند. هم مي تونه شبيه سازي باشه هم براي دوستاني كه سختشونه اركيد بشه.

مساله نبود damage همون طور که گفتم به خاطر سخت افزار محدود PS2 و PS1 بوده ولی برای PS3 اینطور نیست.

با تمام حرفات موافقم و خودم عاشق این بازیم و همه نسخه هاشو دارم.
ولی این مسئله ای که گفتی کاملا اشتباهه دوست عزیز. در پلی استیشن 2 بازیهای زیادی بودن که سیستم Damage داشتن نمونه اش (Burnout) . پس مشکل سخت افزاری اصلا مطرح نیست.

تا اونجایی که من ازدوستان در همین سایت شنیدم ، نبودن Damage مربوط به راضی کردن کمپانیهای سازنده ماشین بوده که در این بازی حضور دارن

با تمام حرفات موافقم و خودم عاشق این بازیم و همه نسخه هاشو دارم.
ولی این مسئله ای که گفتی کاملا اشتباهه دوست عزیز. در پلی استیشن 2 بازیهای زیادی بودن که سیستم Damage داشتن نمونه اش (Burnout) . پس مشکل سخت افزاری اصلا مطرح نیست.

تا اونجایی که من ازدوستان در همین سایت شنیدم ، نبودن Damage مربوط به راضی کردن کمپانیهای سازنده ماشین بوده که در این بازی حضور دارن
بله خیلی بازی ها بودن که damage داشتن داشتن... GTA III هم damage داشت ولی شما نباید فیزیک و گرافیک بازی های شبیه سازی که به پردازش خیلی زیادی نیاز داره با بقیه بازی ها مقایسه کنید. شاید هم من اشتباه میکنم!

اون مساله مربوط به کمپانی های سازنده هم یکی از دلایلشه!

در پلی استیشن 2 بازیهای زیادی بودن که سیستم Damage داشتن نمونه اش (Burnout)
البته Burnout بیشتر شبیه یه بازی ـه Action ـه تا Racing!
تنها شباهت Burnout با بازی های Racingهم اینه که تو هر دوتاشون ماشین هست.

آخرین ویرایش:
فورزا2 هم چون دقیقا یک سیمولیشن بود و هیچ نکته ای که باعث غیرواقعی بودن بازی بشه وجود نداشت برای همین خشک بود.
دلیل قشنگی بود ! تایید میشه پس من که این همه GTR 2 که دیگه رسما یه Sim به تمام معناست بازی کردم و اصلا هم به نظرم خشک نیومد حتما یه چیزیم میشه:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or