E.T Armies | عرضه ی تریلر دوم

Sierra-117

کاربر سایت

همانطور که مطلع هستید این عنوان با نام ارتش فرازمینی (E.T Armies) توسط استودیوی راسپینا در جریان نمایشگاه بازی های رایانه ای رونمایی و تریلری خیره کننده از آن به نمایش در آمد.حال پس از گذشت مدتی دومین تریلر بازی مربوط به معرفی کاراکترها و نشان دادن استایل و انیمیشن کلی منتشر شده که نوید عنوانی خوب رو از بازی سازان خلاق ایرانی نوید میده.در بازی شاهد طراحی بسیار خوب چهره ها و انیمیشن نرم و بسیار زیبای آن ها هستیم.همچنین اعلام شده است که تمامی صحنات ویدئو Realtime بوده و با کمک موتور گرافیکی رندر شده اند.همچنین برای اطلاعات بیشتر و مشاهده ی تریلر قبلی میتوانید به وبسایت این استودیو ی بازی سازی یعنی raspina.co مراجعه فرمایید.همچنین سایت گیمفا مسئول پوشش این تریلر بوده که پس از آن سایت N4G نیز اقدام به انتشار این خبر کرده و میتوانید متن خبر را در این لینک مشاهده و با امتیاز دادن و حتی کامنت گذاشتن موجب بالا آمدن خبر شوید.
همچنین سخن وبسایت بازی در مورد این عنوان چنین است:

داستان ارتش های فرا زمینی روایتی است از جنگ های آینده ی انسان ها به منظور تامین منابع انرژی. تولید فنی این بازی در سال آینده به اتمام خواهد رسید.
سبک اصلی این بازی تیر اندازی اول شخص (First Person Shooting) است که با ترکیب چند مکانیک فرعی پلتفرمینگ، در مجموع گیم پلی این بازی را تشکیل می دهند.
بازی تحت موتور Unreal Development kit) UDK) از دی ماه سال ۱۳۹۰ در حال ساخت است.

+دانــــــلود تریــــــلر

Time: 1.24' Minute
Youtube Link: E.T. Armies : Squad Showcase Trailer - YouTube
Link SD Quality | 480p: E.T.Armies Squad Showcase Trailer
Link HD Quality | 1080p: E.T.Armies Squad Showcase Trailer

مشکل 99% بازیهای ایرانی گرافیک نیست
داستان بازی بسیار آبدوخیاری و سیاسی و روایت بازی ها هم که تعطیل...اینا اصلا ربطی به امکانات بازیساز نداره:|
الان هفت خوان رستم کمی از حماسه های یونانی که از روش بازی ساختن نداره برای داستان

ربخی از عزیزان این سایت یادشون رفته که این انجین فقط (Unreal Development Kit) هست و سازندگان این بازی نرفتن خود انجین اصلی و کامل اپیک رو خریداری کنن و باهاش بازی بسازن. تو فروم خود اپیک و بسیاری از جاهای دیگه این بازی باعث شگفتی د و تحسین شده. خیلی از کشورها همینش رو هم نساختن.
حالا این بازی که نیمده.
تریلر هم که هیچی نشون ندادن.
ولی فرهاد، بحث درباره موتور بازی که نیست، بحث ریشه ای هست :دی.
بعد الان تو انجمن ها خارجی دقیقا از چیه بازی تعریف کردن؟ وقتی فقط کرکتر هارو نشون دادن؟
حتا انیمیشن های کرکتر ها آخرین لحظه ی حضورش منو یاد UT3 انداخت :دی.

چه بازی وطنی چه اجنبی برادر آدم پول بابت آشغال زورش میاد.بده توی بازی های ایرانی هم بجز خلیج عدن (کمی با ارفاق) هم باید همه رو گل بگیری
چون روش نوشته Made in Iran و بازیساز ایرانی حمایت میخواد من باید جورشو بکشم و ده هزار تومن بدم؟؟
کمی از نازدادن به بازی هاشون و اینکه جوان ایرانی ساخته (انگار شاخ غول شکونده) پایین بیاند یکم کیفیت رو ببرند بالا
جالبه ها!!!

بنظرت اگه راکستار میومد GTA I رو درست میکرد بعد مردم همه کرک شده میگرفتن و هیچ کس اوریج نمیگرفت الان عنوانی به اسم GTA وجود داشت؟!؟!؟
الان میگی بازیساز حمایت لازم داره من باید جورشو بکشم؟
خوب تو تا موقعی که حمایت نکنی اون نمیتونه بازی درست بسازه حداقل نمیخوایم اوریج بخریم کرک شده بازی نکنیم تا حداقل ظلم نکنیم در حق اون بیچاره ها:|

به تو دو قرون پول بدن بگن بازی بساز چی تحویلشون میدی؟ GTA IV ؟:| عجبا

---------- نوشته در 02:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:10 PM ارسال شده بود ----------

مشکل 99% بازیهای ایرانی گرافیک نیست
داستان بازی بسیار آبدوخیاری و سیاسی و روایت بازی ها هم که تعطیل...اینا اصلا ربطی به امکانات بازیساز نداره:|
الان هفت خوان رستم کمی از حماسه های یونانی که از روش بازی ساختن نداره برای داستان
اینا همش بر میگرده به بی پولی

خداییش به منم اینقدر کم پول بدن معلومه حال داستان نوشتن ندارم
خودتون که میدونم این بنیاد اصلا اهل هزینه زیاد نیست مگه اینکه پولدار بشه

---------- نوشته در 02:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:12 PM ارسال شده بود ----------

این دیگه بر میگرده به وجدان خودمون
تنها چیزی که ما ایرانیا نداریم!!!

بازی های خارجی میاد اینجا خیلی هزینش میشه ولی کسی نمیتونه بگه 5-10 هزار تومن یک بازی ایرانی خیلیه پولش
اگه هممون همت کنیمو حمایت کنیم من همینجا قول میدم بازی بعدی یک بازی در حد جهانی بیرون میدیم

همین الان پیشرفت این بازی رو با بازی های قبلی ایرانی نگاه کنید میبینید ما چقدر داریم پیشرفت میکنیم!

حالا خوبه نهایتش 10-20 (با توجه به dvd های بازی) پول بازی میدید , اگه همه بازی ها رو اوریج میگرفتین چی میگفتین.8-|

گرشاسب اتفاقا یکی از بهترین بازیهای ایرانی هست که تا الان ساخته شده به همراه سیاووش .
گرشاسب یک افتضاح به تمام معنا بود
من حتی چندبار توی زمین گیر کردم، با اون دوربین ثابتش مقابل اون باس بزرگ حتی نمیتونستی شخصیت خودت رو ببینی، لال هم بود
گرشاسب اصلا چالاک نبود، مثلا برای پریدن از روی یک تکه چوب روی تکه چوب دیگه باید روی نوک چوب می ایستادی
گرافیکش هم که جای خود داره
این بازی فقط یه هایپ خالص بود، اصلا با تعریف هایی که ازش میکردند جور نبود، حتی اون رو رقیب PoP میدونستند.

حالا این بازی که نیمده.
تریلر هم که هیچی نشون ندادن.
ولی فرهاد، بحث درباره موتور بازی که نیست، بحث ریشه ای هست :دی.
بعد الان تو انجمن ها خارجی دقیقا از چیه بازی تعریف کردن؟ وقتی فقط کرکتر هارو نشون دادن؟
حتا انیمیشن های کرکتر ها آخرین لحظه ی حضورش منو یاد UT3 انداخت :دی.

میثم جان منم نگفتم این بازی از نظر گرافیکی یا داستان و یا هر چیزی فوق‌العده هستش. کسایی که از این بازی تمجید کردن رو حساب این بوده یک استودیو مستقل ایرامی با کمترین هزینه( که دور از ذهن نیست) با یه UDK تونسته یک چیز جالب رو درست کنه. بیشتر کسایی تعجب کردن به خاطر این بوده که ایرانی‌ها تونستن یه همچین چیزی رو بسازن. بله منم قبول دارم بازی از نظر گرافیکی، و چیزی که در تریلر دیدیم فیزیک و خیلی چیزها از نسل فعلی بسیار دوره ولی باید معقول فکر کرد. وقتی اودیم مثل لونها سرمایه گذاری کردیم، انجین خوب در اختیار بازی‌سلزلمون قرار دادیم ان وقت بیاییم توقع داشته باشیم. :d

به اینجاها یه سر بزن:
E.T Armies - Sci-Fi FPS Game
http://www.moddb.com/games/extraterrestrial-armies-et-armies
http://translate.google.com/transla...704/etarmiesnewtrailerexclusiveforgamefa-com/

آخرین ویرایش:
میثم جان منم نگفتم این بازی از نظر گرافیکی یا داستان و یا هر چیزی فوق‌العده هستش. کسایی که از این بازی تمجید کردن رو حساب این بوده یک استودیو مستقل ایرامی با کمترین هزینه( که دور از ذهن نیست) با یه UDK تونسته یک چیز جالب رو درست کنه. بیشتر کسایی تعجب کردن به خاطر این بوده که ایرانی‌ها تونستن یه همچین چیزی رو بسازن. بله منم قبول دارم بازی از نظر گرافیکی، و چیزی که در تریلر دیدیم فیزیک و خیلی چیزها از نسل فعلی بسیار دوره ولی باید معقول فکر کرد. وقتی اودیم مثل لونها سرمایه گذاری کردیم، انجین خوب در اختیار بازی‌سلزلمون قرار دادیم ان وقت بیاییم توقع داشته باشیم. :d

به اینجاها یه سر بزن:
E.T Armies - Sci-Fi FPS Game
Extraterrestrial Armies ( E.T. Armies ) Windows game - Mod DB
Google Translate
اتفاقا منم موافقم این بازی خیلی خوبه، از تمام FPS های ساخته شده تو ایران یک کلاس بالاتره . . .
الحق که کارشونو خوب انجام دادن.
ولی خب، نمیشه به ملت هم خرده بگیریم که چرا نمیاید بخرید، وقتی ما داریم به زور با چیزی رقابت میکنیم که اصلا ممکن نیست.

ایول نظرات کاربرای Epic Games رو بخونید!
همه گفتن Amazing یا Avesome حتی اون کاربرای شاخه Epic Games هم از بازی تعریف کردن!
فقط همشون گیر دادن چرا تریلر به زبان فارسیه:دی

گرشاسب یک افتضاح به تمام معنا بود
من حتی چندبار توی زمین گیر کردم، با اون دوربین ثابتش مقابل اون باس بزرگ حتی نمیتونستی شخصیت خودت رو ببینی، لال هم بود
گرشاسب اصلا چالاک نبود، مثلا برای پریدن از روی یک تکه چوب روی تکه چوب دیگه باید روی نوک چوب می ایستادی
گرافیکش هم که جای خود داره
این بازی فقط یه هایپ خالص بود، اصلا با تعریف هایی که ازش میکردند جور نبود، حتی اون رو رقیب PoP میدونستند.

خیلی ها راضی بودن و مشکل آنچنانی نداشتن , انور هم عرضه شد و استقبال شد. بازیساز های بزرگ هم نظرات مثبتی داشتن راجع بهش!

خیلی ها راضی بودن و مشکل آنچنانی نداشتن , انور هم عرضه شد و استقبال شد. بازیساز های بزرگ هم نظرات مثبتی داشتن راجع بهش!

بازیسازان بزرگ؟؟؟؟

یک لینکی چیزی می دید چون من خفن ترینش رو که دیدم یه بابایی نقد کرده بودش توی Gamespot ندیدم بازی ساز بزرگی در موردش نظری بده حالا بازی سازانش به کنار

بازیسازان بزرگ؟؟؟؟

یک لینکی چیزی می دید چون من خفن ترینش رو که دیدم یه بابایی نقد کرده بودش توی Gamespot ندیدم بازی ساز بزرگی در موردش نظری بده حالا بازی سازانش به کنار

من این رو توی یکی از ویژه نامه های دنیا بازی خوندم . امثال کلیف بی و . . . نظراتشون رو نوشته بود. (احتمال خیلی زیاد در گیمزکام دیده بودن بازی رو) نظراتشون هم با توجه به موتور بازی و تعداد نفرات و تجربیات گروه بوده .

من این رو توی یکی از ویژه نامه های دنیا بازی خوندم . امثال کلیف بی و . . . نظراتشون رو نوشته بود. (احتمال خیلی زیاد در گیمزکام دیده بودن بازی رو) نظراتشون هم با توجه به موتور بازی و تعداد نفرات و تجربیات گروه بوده .

اونا که یه سری خالی بندی بود که تو سایت خودشون یا بنیاد زده بود یادم نیست دقیق ...

اونا که یه سری خالی بندی بود که تو سایت خودشون یا بنیاد زده بود یادم نیست دقیق ...
بابا جان بازیسازای بزرگ که نمیان مثلا Garshasp رو با DmC یا PoP مقایسه کنن.
اونا میگن انجینش این بوده و اینقدر هزینه کردن و کشورشونم هنوز چند ساله رفته توی این کار و این نسبت به تجربه کم واقعا عالیه
من که راضیم

همینطوری ادامه بدن پیشرفت میکنن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or