E.T Armies | عرضه ی تریلر دوم

Sierra-117

کاربر سایت

همانطور که مطلع هستید این عنوان با نام ارتش فرازمینی (E.T Armies) توسط استودیوی راسپینا در جریان نمایشگاه بازی های رایانه ای رونمایی و تریلری خیره کننده از آن به نمایش در آمد.حال پس از گذشت مدتی دومین تریلر بازی مربوط به معرفی کاراکترها و نشان دادن استایل و انیمیشن کلی منتشر شده که نوید عنوانی خوب رو از بازی سازان خلاق ایرانی نوید میده.در بازی شاهد طراحی بسیار خوب چهره ها و انیمیشن نرم و بسیار زیبای آن ها هستیم.همچنین اعلام شده است که تمامی صحنات ویدئو Realtime بوده و با کمک موتور گرافیکی رندر شده اند.همچنین برای اطلاعات بیشتر و مشاهده ی تریلر قبلی میتوانید به وبسایت این استودیو ی بازی سازی یعنی raspina.co مراجعه فرمایید.همچنین سایت گیمفا مسئول پوشش این تریلر بوده که پس از آن سایت N4G نیز اقدام به انتشار این خبر کرده و میتوانید متن خبر را در این لینک مشاهده و با امتیاز دادن و حتی کامنت گذاشتن موجب بالا آمدن خبر شوید.
همچنین سخن وبسایت بازی در مورد این عنوان چنین است:

داستان ارتش های فرا زمینی روایتی است از جنگ های آینده ی انسان ها به منظور تامین منابع انرژی. تولید فنی این بازی در سال آینده به اتمام خواهد رسید.
سبک اصلی این بازی تیر اندازی اول شخص (First Person Shooting) است که با ترکیب چند مکانیک فرعی پلتفرمینگ، در مجموع گیم پلی این بازی را تشکیل می دهند.
بازی تحت موتور Unreal Development kit) UDK) از دی ماه سال ۱۳۹۰ در حال ساخت است.

+دانــــــلود تریــــــلر

Time: 1.24' Minute
Youtube Link: E.T. Armies : Squad Showcase Trailer - YouTube
Link SD Quality | 480p: E.T.Armies Squad Showcase Trailer
Link HD Quality | 1080p: E.T.Armies Squad Showcase Trailer

نه اینکه ما ایرانی عادت کردیم به پایرت خوری (البته هستند عزیزانی که اوریج کار میکنن ولی نسبت به پایرت خور ها کم هستند) برای همین هست که زورمون میاد 4000-5000 تومن برای بازی وطنی پول خرج کنیم.
باید فقط بازی اوریج اینجا بود و قیمتش هم مثل بازی های اوریج حال حاضر , تا رقابت اونموقع معلوم میشد.

نه اینکه ما ایرانی عادت کردیم به پایرت خوری (البته هستند عزیزانی که اوریج کار میکنن ولی نسبت به پایرت خور ها کم هستند) برای همین هست که زورمون میاد 4000-5000 تومن برای بازی وطنی پول خرج کنیم.
باید فقط بازی اوریج اینجا بود و قیمتش هم مثل بازی های اوریج حال حاضر , تا رقابت اونموقع معلوم میشد.
چرا جو میدی برادر من؟
من تاحالا تمام بازی های ایرانی رو خریدم، بست بندی شده الان کنار اتاقمه میخوای بدم بهت؟
هیچ کدوم رو هم بیشتر از 2 ساعت بازی نکردم، گرشاسپ که با اون سیستم تخماتیکش که سه بار میشد فقط استفاده کرد، برای من اصلا اجرا هم نشد :دی.
ما فکر میکنیم چون قیمت محصولاتمون گرونه کسی نمیره سراغش، بعد میایم هی اعتراض میکنیم، که بیاید محصولات خارجی رو جلوشو بگیرید (مثل خودرو) نمیریم ببینیم کیفیت محصولمون، ایده و خلاقیت توش 0 بعد توقع داریم ملت هم خرید کنند.
درضمن اگر میگی از یک جائی باید شروع کرد، عرضم به حضورت که، همه از جائی شروع می کنند. ولی هیچ وقت کسی از نوک قله شروع نمیکنه. که این ایرانیا با بازی هاشون هی سعی دارن از اون بالا شروع کنن :|.

تريلر كه جيز خاصي نشون نميده
موندم دوستان جه جوري ميكن تريلر خوبي بود؟؟؟!!!

من تو همین 1:30 فهمیدم که انیمیشن های بازی به شدت ضعیف کار شدن!
اما در عوض نوپردازی و تکسچرینگ خوب بود و امیدوار کننده.
برادر من انتظار کیلزون و کراسیس و بتل COD که نداری؟!
خودم میتونم الان 4000 تا ایراد رو تریلر بزارم اما خوب نسبت به بقیه بازی های ایرانی پیشرفتش چشمگیر بود مخصوصا نور پردازی
وقتی سازنده های بازی پول ندارن یه موتور درست و حسابی بخرن چه انتظاری داری؟
تنها مشکلی که بازی های ایرانی دارن و کاملا قابل رفعه داستان باز که کلا همش کلیشست حمله به بغداد جنگ تحمیلی دفاع از فلسطین اول باید از این چیزا بکشن بیرون بعد
من به داستان این خیلی امیدوارم خدا کنه چالش داستانی داشته باشه و کلیشه ایی نباشه
گرشاسب هم بد نبود از این لحاظ

آخرین ویرایش:
داداش آخه وقتی بازی رو جوری میسازن که مثل آدم نمیشه بازی کرد چه توقعی داری
من گرشاسب و میخواستم اجرا کنم پوستم کنده شد آخر سر هم ارور داد بعد دو بار که دیگه نمیتونید بازی رو اجرا کنید
خیلی آسونه درکش
بازی رو بگیر
حمایت بکن
بعد بریز و کرک رو دانلود کن و بریز روش:دی اینطوری هم حمایت کردی و هم راحت بازی رو اجرا کردی:دی

منم همین چند وقت پیش میخواستم خلیج عدن رو بریزم از آخر کلی زور زدم نتونستم:دی کرکش گیر نیومد ولی
البته گرشاسب کرک شده بود

---------- نوشته در 07:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:37 PM ارسال شده بود ----------

برادر من انتظار کیلزون و کراسیس و بتل COD که نداری؟!
خودم میتونم الان 4000 تا ایراد رو تریلر بزارم اما خوب نسبت به بقیه بازی های ایرانی پیشرفتش چشمگیر بود مخصوصا نور پردازی
وقتی سازنده های بازی پول ندارن یه موتور درست و حسابی بخرن چه انتظاری داری؟
تنها مشکلی که بازی های ایرانی دارن و کاملا قابل رفعه داستان باز که کلا همش کلیشست حمله به بغداد جنگ تحمیلی دفاع از فلسطین اول باید از این چیزا بکشن بیرون بعد
من به داستان این خیلی امیدوارم خدا کنه چالش داستانی داشته باشه و کلیشه ایی نباشه
گرشاسب هم بد نبود از این لحاظ
با همین UDK که اینا دارن کار میکنن میشه بهترین بازی هارو ساخت
و انجینش چیزی کم نداره
و اگه هم بخوان بخرن و پولش هم باشه فکر نکنم به ما ایرانیا بفروشن دلیلشم تح.ریم هاست.

با همین UDK که اینا دارن کار میکنن میشه بهترین بازی هارو ساخت
و انجینش چیزی کم نداره
و اگه هم بخوان بخرن و پولش هم باشه فکر نکنم به ما ایرانیا بفروشن دلیلشم تح.ریم هاست.
هنوز به اون سطح مهارت نرسیدن سازنده های ایرانی باید یه موتور قدرتمند تر داشته باشن تا بتونن با استفاده از قدرت موتور ضعف خودشونو بپوشونن تا کم کم به مهارت کافی برسن

هنوز به اون سطح مهارت نرسیدن سازنده های ایرانی باید یه موتور قدرتمند تر داشته باشن تا بتونن با استفاده از قدرت موتور ضعف خودشونو بپوشونن تا کم کم به مهارت کافی برسن
خوب UDK که خیلی زور داره
UDK ورژن رایگان Unreal engine 3 هست
من خودم خیلی کار کردم باهاش و آشنا هستم و میدونم خیلی جای کار داره و میتونن یک بازی مشت با این انجین درست کنن.
محدودیتایی که نسبت به نسخه پولی داره فقط چند مورد کوچیک هست که مربوط به ریلیز بازی رو کنسول ها و مربوط به کد های ++C هست

این چیزی که من دیدم در حد یک tech demo است نه بیشتر نه کمتر من متعجبم چرا ما که اول راهیم میایم دست میزاریم روی سبک های پرهزینه مثل fps یا حتی RPG.
مثلا یه عنوان خلاقانه ارکید ساخته بشه واقعا مشکلی پیش میاد هم بسیار کم هزینه تره و هم نیروی کار خیلی کمتری میخواد و من هم به شخصه خودم با کله میخرمش.
لاقل بازی نمیتونیم بسازیم که بحث اش جداست حداقل نمیتونیم یک box shot درست حسابی براش طراحی کنیم که وقتی طرف دستس میگیره احساس خوبی بهش دست بده.
نکته اخر هم اینکه در بازی های ایرانی تنها چیزی که اصلا بهش توجه نمیشه طراحی هنری که کلا تو مباحث تکنیکی گم شده.

چه بازی وطنی چه اجنبی برادر آدم پول بابت آشغال زورش میاد.بده توی بازی های ایرانی هم بجز خلیج عدن (کمی با ارفاق) هم باید همه رو گل بگیری
چون روش نوشته Made in Iran و بازیساز ایرانی حمایت میخواد من باید جورشو بکشم و ده هزار تومن بدم؟؟
کمی از نازدادن به بازی هاشون و اینکه جوان ایرانی ساخته (انگار شاخ غول شکونده) پایین بیاند یکم کیفیت رو ببرند بالا

چه بازی وطنی چه اجنبی برادر آدم پول بابت آشغال زورش میاد.بده توی بازی های ایرانی هم بجز خلیج عدن (کمی با ارفاق) هم باید همه رو گل بگیری
چون روش نوشته Made in Iran و بازیساز ایرانی حمایت میخواد من باید جورشو بکشم و ده هزار تومن بدم؟؟
کمی از نازدادن به بازی هاشون و اینکه جوان ایرانی ساخته (انگار شاخ غول شکونده) پایین بیاند یکم کیفیت رو ببرند بالا

حالا خوبه نهایتش 10-20 (با توجه به dvd های بازی) پول بازی میدید , اگه همه بازی ها رو اوریج میگرفتین چی میگفتین.8-|

گرشاسب اتفاقا یکی از بهترین بازیهای ایرانی هست که تا الان ساخته شده به همراه سیاووش .

الان این چی بود ؟ تریلر بود مثلا؟ 1:24 دقیقه بود . 30 ثانیه که فقط لوگو کمپانی با یه افکت مزخرف و یه اهنگ دزدی داشت پخش میشد . طراحی کارکتر ها در حد بازی های ps2 . والا نور پردازی هم ما که چیز خاصی ندیدم . فقط افکت انعکاس نورش شدیدا شبیه به frostbite 2 بود . کیفیت بافت فقط یکم خوب بود .

اگه گرافیک داخل بازی چیزی نزدیک به این تریلر و قبلی باشه قابل قبول در نگاه کلی و از نگاه ایرانی بودنش عالیه

هیچی هم نباشه از بعضی بازیای روز خارجیا بهتره مثلا The Walking Dead: Survival Instinct

بازی‌سازی در ایران داره پیشرفت می‌کنه همین War Time که یک مد برای Crysis Warhead است باCry engine 2 ساخته شده گرافیک بسیار عالیه داره. این بازی هم جای خود داره

ربخی از عزیزان این سایت یادشون رفته که این انجین فقط (Unreal Development Kit) هست و سازندگان این بازی نرفتن خود انجین اصلی و کامل اپیک رو خریداری کنن و باهاش بازی بسازن. تو فروم خود اپیک و بسیاری از جاهای دیگه این بازی باعث شگفتی د و تحسین شده. خیلی از کشورها همینش رو هم نساختن.

مشکل 90% بازی های ایرانی، باگ گرافیکی و طراحی مراحل ضعیف هست.
متاسفانه تا دو مورد بالا حل نشه، تجربه ی بازی های ایرانی اصلاً دل چسب نیست.
تعارف نداریم، به شخصه حتی 1 دقیقه هم در بازیای وطنی آسایش ندارم! در هر لحظه با یک چیزی درگیرم!:d از گیم پلی بگیر تا راحت نبودن با مکانیزم های بازی!:| گیر کردن به در و دیوار و اتفاقات دیگه..
رکن اصلی بازی گیم پلیه.سازندگان عزیز وطنی باید اول ساختار فنی گیم پلی و طراحی مراحل رو تصحیح کنند.چون آدم زمانی از گرافیک و موسیقی بازی لذت می بره که وجود مجازیش رو در بازی احساس کنه و درگیر مسائل جانبی فنی نباشه و صرفاً حواسش به روند داستانی و سناریوی بازی باشه و از مکانیزم های گیم پلی بازی در جهت تثبیت حضور خودش در محیط بازی استفاده کنه.
البته پیشرفت ها از چشم مخاطب دور نمی مونه منتها زیاد بودن مشکلات، خودش رو به نقاط قوت تعمیم میده و اشکال نگاه ما به مخاطب ایرانی در این جاست!:>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or