E.T Armies | عرضه ی تریلر دوم

Sierra-117

کاربر سایت

همانطور که مطلع هستید این عنوان با نام ارتش فرازمینی (E.T Armies) توسط استودیوی راسپینا در جریان نمایشگاه بازی های رایانه ای رونمایی و تریلری خیره کننده از آن به نمایش در آمد.حال پس از گذشت مدتی دومین تریلر بازی مربوط به معرفی کاراکترها و نشان دادن استایل و انیمیشن کلی منتشر شده که نوید عنوانی خوب رو از بازی سازان خلاق ایرانی نوید میده.در بازی شاهد طراحی بسیار خوب چهره ها و انیمیشن نرم و بسیار زیبای آن ها هستیم.همچنین اعلام شده است که تمامی صحنات ویدئو Realtime بوده و با کمک موتور گرافیکی رندر شده اند.همچنین برای اطلاعات بیشتر و مشاهده ی تریلر قبلی میتوانید به وبسایت این استودیو ی بازی سازی یعنی raspina.co مراجعه فرمایید.همچنین سایت گیمفا مسئول پوشش این تریلر بوده که پس از آن سایت N4G نیز اقدام به انتشار این خبر کرده و میتوانید متن خبر را در این لینک مشاهده و با امتیاز دادن و حتی کامنت گذاشتن موجب بالا آمدن خبر شوید.
همچنین سخن وبسایت بازی در مورد این عنوان چنین است:

داستان ارتش های فرا زمینی روایتی است از جنگ های آینده ی انسان ها به منظور تامین منابع انرژی. تولید فنی این بازی در سال آینده به اتمام خواهد رسید.
سبک اصلی این بازی تیر اندازی اول شخص (First Person Shooting) است که با ترکیب چند مکانیک فرعی پلتفرمینگ، در مجموع گیم پلی این بازی را تشکیل می دهند.
بازی تحت موتور Unreal Development kit) UDK) از دی ماه سال ۱۳۹۰ در حال ساخت است.

+دانــــــلود تریــــــلر

Time: 1.24' Minute
Youtube Link: E.T. Armies : Squad Showcase Trailer - YouTube
Link SD Quality | 480p: E.T.Armies Squad Showcase Trailer
Link HD Quality | 1080p: E.T.Armies Squad Showcase Trailer

تريلرو ديدم گرافيكش كه خوب بود ولي مشكل اكثر بازي هاي ايراني بالإنس نبودن گيم پلي بازيه كه اميدوارم اين بازي بتونه از پس اين مشكل بر بياد

من تو همین 1:30 فهمیدم که انیمیشن های بازی به شدت ضعیف کار شدن!
اما در عوض نوپردازی و تکسچرینگ خوب بود و امیدوار کننده.
ضعیف؟
کجا ضعیف بود!؟
بابا مشکل ما هم همینه همیشه بازی های ایرانی رو با خارجی مقایسه میکنیم
کافیه به پیشرفت دقت کنیم
الان اینو با مبارزه با خلیج عدن مقایسه کنی میبینی انیمیشن خیلی محشری داره

خداییش پیشرفتمون توی بازی سازی خیلی خوبه
هر بازیی که عرضه میشه با بازی بعدی کلی فرق داره و بازی بعدی خیلی بهتره

الان این گرافیک و نورپردازیش واقعا خوبه
تبریک میگم به تمام بازی سازان خوب ایرانی:x

اون تریلر 4 دقیقه ای از گیم پلی به نظر من انقلاب تو صنعت گیم ایران بود.اصلا انتظار نداشتم.درسته هوش مصنوعی ضعیف و انیمیشنهای نچندان خوبی داشت.اما اگه راوی فارسی حرف نمیزد من عمرا نمیفهمیدم بازیو یه استودیوی وطنی ساخته.فقط امیدوارم از سر عجله اسپانسر(بنیاد یا هرچی)،بازیو نصفه نیمه و ناقص بیرون ندن.چون ماها دیگه داریم اعتمادمون رو به بازیهای ایرانی از دست میدیم.این اولین باره که یه بازی ایرانی نظر منو جلب کرده و امیدوارم که استودیو بتونه وقت کافی رو بازی بزاره و خودشو روسفید کنه.

اون تریلر 4 دقیقه ای از گیم پلی به نظر من انقلاب تو صنعت گیم ایران بود.اصلا انتظار نداشتم.درسته هوش مصنوعی ضعیف و انیمیشنهای نچندان خوبی داشت.اما اگه راوی فارسی حرف نمیزد من عمرا نمیفهمیدم بازیو یه استودیوی وطنی ساخته.فقط امیدوارم از سر عجله اسپانسر(بنیاد یا هرچی)،بازیو نصفه نیمه و ناقص بیرون ندن.چون ماها دیگه داریم اعتمادمون رو به بازیهای ایرانی از دست میدیم.این اولین باره که یه بازی ایرانی نظر منو جلب کرده و امیدوارم که استودیو بتونه وقت کافی رو بازی بزاره و خودشو روسفید کنه.
درسته
ولی اینکه بنیاد روی بازی خرج کنه بستگی به خود ما داره
اگه جنبه داشته باشیم و عین آدم بریم و بازی رو اورجینال بخریم بنیاد هم میکوشه تا یک بازی خوب بده بیرون

ولی وقتی بعضیا هستن که توی همین ایران بازی های ایرانی رو هم کرک شده بازی میکنن ...:|
واقعا براشون متاسفم

درسته
ولی اینکه بنیاد روی بازی خرج کنه بستگی به خود ما داره
اگه جنبه داشته باشیم و عین آدم بریم و بازی رو اورجینال بخریم بنیاد هم میکوشه تا یک بازی خوب بده بیرون

ولی وقتی بعضیا هستن که توی همین ایران بازی های ایرانی رو هم کرک شده بازی میکنن ...:|
واقعا براشون متاسفم

داداش آخه وقتی بازی رو جوری میسازن که مثل آدم نمیشه بازی کرد چه توقعی داری
من گرشاسب و میخواستم اجرا کنم پوستم کنده شد آخر سر هم ارور داد بعد دو بار که دیگه نمیتونید بازی رو اجرا کنید

امیدوار کنندس، به نظرم بازی خوبی میشه یا حداقل آغاز خوبی هستش/
این شات هم مثل کیلزون هستش:
videta.jpg

تو یکی از انجمن های اپیک گیمز طرف این بازی رو معرفی کرده بود و ملت خوششون اومده بود و تحسین کرده بودند ، طراحی محیط اون تریلر قبلی
هم مثل باقیمانده های تخته جمشیده(تو این عکس بالایی هم هست سر ستوناش)

(پستم در حد کلام بازی های ایرانی هستش)
خلیج عدن عالی بود در حد خودش اما فوق العاده کوتاه بود یعنی به عبارتی آدم زورش میاد 4 هزار تومن بده یک ساعت بازی تموم شه اونم نه با بهترین کیفیت!
این بازی هرچی میشه فقط خوب بشه.دموی الکی و سینمایی نمیخوایم.گیم پلی بده محیط بازی رو نمایش بده ببینم چند مرده حلاجه
حالا این تریلر گیم پلی داره یا دوباره همونیه که نشون میده یک هواپیما رو با مسلسل میزنه و روی زمین نشسته داره با خودش حرف میزنه؟؟

(پستم در حد کلام بازی های ایرانی هستش)
خلیج عدن عالی بود در حد خودش اما فوق العاده کوتاه بود یعنی به عبارتی آدم زورش میاد 4 هزار تومن بده یک ساعت بازی تموم شه اونم نه با بهترین کیفیت!
این بازی هرچی میشه فقط خوب بشه.دموی الکی و سینمایی نمیخوایم.گیم پلی بده محیط بازی رو نمایش بده ببینم چند مرده حلاجه
حالا این تریلر گیم پلی داره یا دوباره همونیه که نشون میده یک هواپیما رو با مسلسل میزنه و روی زمین نشسته داره با خودش حرف میزنه؟؟
فقط برای نشون دادن کاراکترها و انیمیشنشون و قدرت موسیقیایی بازی هستش تریلر!

تشکر بابت لینک برای دانلود
تریلر رو دیدم باید بگم هرچند کمی بلوف هست و زیاد هم نمی پرادازه به گرافیک واقعی بازی اما باید بگم اگر یک بازی ایرانی واقعا چنین چیزی بشه معرکست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or