Multi Platform Dying Light

سازنده
Techland
تاریخ انتشار
January 2015
ناشر
Warner Bros. Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
  6. Nintendo Switch
این عنوان توسط Techland ساخته و انتشار آن برعهده ی Warner Bros است و در سبک action survival horror دسته بندی میشود..بازی در محیطی کاملا باز و با چرخه شب و روز اتفاق می افتد که بازیبازان باید در روز در محیطی که زمانی شهر بوده به دنبال منابع و وسایل بگردند و تا قبل از غروب به پایگاه برگردند زیرا در شب هرگونه فعالیت بازیباز بسیار خطرناکتر می شود.ساخت سلاح و تغییر آنها قسمتی از توانایی بازیباز برای مقابله با جمعیت آفت زده که در حال رشد می باشند است.همچنین در شب غارتگران به بازیباز حمله کرده و وی باید از هرچه دارد تا صبح در مقابل آنها مقاومت کند.

بازی در سال 2014 عرضه میشود.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]Warner Bros[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Techland[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One,PS4,PS3,X360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Dynig Light[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD] 27 ژانویه 2015
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]----------[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

MINIMUM

• OS: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit
  • Processor: Intel® Core™ i5-2500 @3.3 GHz / AMD FX-8320 @3.5 GHz
  • Memory: 4 GB RAM DDR3
  • Hard Drive: 40 GB free space
  • Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 560 / AMD Radeon™ HD 6870 (1GB VRAM
  • DirectX®: Version 11
  • Sound: DirectX® compatible
  • Additional Notes: Laptop versions of graphics cards may work but are NOT officially supported
    Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended

RECOMMENDED

• OS: Windows® 7 64-bit / Windows® 8 64-bit / Windows® 8.1 64-bit
  • Processor: Intel® Core™ i5-4670K @3.4 GHz / AMD FX-8350 @4.0 GHz
  • Memory: 8 GB RAM DDR3
  • Hard Drive: 40 GB free space
  • Graphics: NVIDIA® GeForce® GTX 780 / AMD Radeon™ R9 290 (2GB VRAM
  • DirectX®: Version 11
  • Sound: DirectX® compatible
  • Additional Notes: Laptop versions of graphics cards may work but are NOT officially supported
    Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended

آخرین ویرایش:
عالی بود این تریلر!
شبش واقعا وحشتناکه! زامبی های پر قدرت و سریع توی شب حمله میکنن! و قبل از اینکه شب بشه گویا باید به مخفی گاه برگشت!
گیم پلی یک چیزیه تو مایه های FarCry 3 و Mirror's Edge که خیلی پیشرفته تر هست! آدم وقتی با تریلراش اینقدر حال میکنه دیگه با بازیش میخواد چیکار کنه :x
بیشتر بازی های توپ سال که تریلر میدن من نصفشو میبینم دیگه حوصله ندارم بقیشو ببینم اما این تا الان همه تریلراش تا ثانیه آخرش دیدم! یکم هم خسته نشدم! واقعا عالیه!

فقط اینجا یک سوال پیش میاد!! تا جایی که من دیدم زامبی های زنش حجــاب داشتن! داستان توی کدوم کشور اتفاق میوفته؟ فلسطین؟
اگه اونجا باشه مطمئنن فروشش توی مغازه ها ممنوع میشه :دی

• Like
Reactions: kamyy
عالی بود این تریلر!
شبش واقعا وحشتناکه! زامبی های پر قدرت و سریع توی شب حمله میکنن! و قبل از اینکه شب بشه گویا باید به مخفی گاه برگشت!
گیم پلی یک چیزیه تو مایه های FarCry 3 و Mirror's Edge که خیلی پیشرفته تر هست! آدم وقتی با تریلراش اینقدر حال میکنه دیگه با بازیش میخواد چیکار کنه :x
بیشتر بازی های توپ سال که تریلر میدن من نصفشو میبینم دیگه حوصله ندارم بقیشو ببینم اما این تا الان همه تریلراش تا ثانیه آخرش دیدم! یکم هم خسته نشدم! واقعا عالیه!

فقط اینجا یک سوال پیش میاد!! تا جایی که من دیدم زامبی های زنش حجــاب داشتن! داستان توی کدوم کشور اتفاق میوفته؟ فلسطین؟
اگه اونجا باشه مطمئنن فروشش توی مغازه ها ممنوع میشه :دی
هیچی بعید نیست!!!
مقنعه کردن سرشون:d
بدبخت شدیم|-)
فقط من دوست دارم بشینم حرکت زیبای دار و درخت و علف ها رو نگاه کنم....با این حرکت سازنده ها فضای بازی خیلی زنده تر شده...با اینکه مرده است:-&

• Like
این گیم پلی واقعا جذاب هستش!!!پلک هم نتونستم بزنم!!!!!
گیم پلی جدید در شب:
SD:
http://nl.media2.multiplayer.it/fil...ght-video-gameplay-sulle-fasi-notturne.lo.mp4

HD:

http://nl.media2.multiplayer.it/files/2013/12/17/24616-dying-light-video-gameplay-sulle-fasi-notturne.hi.mp4

راستی میخوام دانلود کنم کدومشه من هفته پیش دانلود کردم تیر برق درست میکنه ماشین منفجر میکنه ایا این همونه دانلود نکنم:-/

خیلی از بازیش خوشم اومد. واقعا هیجان داره. وقتی شب میشد معنای کلمه (Survival) رو به خوبی القا میکرد.
وقتی تریلر تموم شد دیدم صدای تپش قلب میاد بعد که دقت کردم دیدم از خودمه:d

• Like
این ماشینا رو با چی سر و صداشونو در میاورد؟؟؟
Watch Dogs آیا؟ :|

حس میکنم از همه بازیا یک چیزی رو کش رفته جمع کرده توی یک بازی :دی

شاید این جوری باشه که وقتی که داری تو شهر می گردی می تونی تله هایی رو در نقاط مختلف شهر کار بذاری که بعد در صورت لزوم به صورت تصادفی در شرایط وخیم به اون تله ها برخورد می کنی و می تونی ازشون استفاده کنی....و جون خودت رو با استفاده از اون تله ها نجات بدی......البته شایدم اینطوری نباشه!!
با اون بیلبیلک تو دستش اون تله ها رو فعال می کرد:d

• Like
عجب تریلری ! عجب بازییییییی ! دیگه نمیشه صبر کرد !!!!!!!!! این جزو اون بازیایی که من تریلر کیفیت hd رو میگیرم !
وقتی شب میشه زامبی ها خیلی قوی تر میشن و میتونن دنبالت روی ماشینا و .... بیان ! :blink1::-s

تا جایی که من دیدم زامبی های زنش حجــاب داشتن! داستان توی کدوم کشور اتفاق میوفته؟ فلسطین؟
اگه اونجا باشه مطمئنن فروشش توی مغازه ها ممنوع میشه :biggrin1:

اره حجاب دارن ! کاش حرفت درست نباشه مجید !!!
شاید این جوری باشه که وقتی که داری تو شهر می گردی می تونی تله هایی رو در نقاط مختلف شهر کار بذاری که بعد در صورت لزوم به صورت تصادفی در شرایط وخیم به اون تله ها برخورد می کنی و می تونی ازشون استفاده کنی....و جون خودت رو با استفاده از اون تله ها نجات بدی......البته شایدم اینطوری نباشه!!

اره فک کنم همین طوره .... طبق چیزی که تو این تریلر بود دیدی که اون برق رو همون اول بازی وصل کرد اون اخر مرحله به کارش اومد !
توی این بازی باید در عین این که سرعت عمل بالایی داری باید بهترین عملکرد رو داشته باشی ! اگه یه راه اشتباه بری یا یه کار اشتباه انجام بدی تمومه !!!!!!!! :|

این یکی تریلر رو هم دیدم . گیم پلی خیلی شاخی داره . اما اگه قرار باشه فقط هی از این ور شهر پاشیم بریم اونور شهر و ماموریت انجام بدیم و داستان درست حسابی هم نداشته باشه بعد 2 3 ساعت خسته کننده میشه .

این بازی 100% برای گیمرای هاردکور ساخته شده اصلا مثل بازیای زامبی کشی ساده مثل L4D اینا نیست!
دوستان بازی چرخه شبانه روزش چجوریه؟
اگر اتوماتیک باشه من هیچ وقت شبا بیرون نمیرم!:-s
مگه خر مغزمو گاز گرفته که شبا برم ماموریت با اون زامبولای سیاه!:d

این بازی 100% برای گیمرای هاردکور ساخته شده اصلا مثل بازیای زامبی کشی ساده مثل L4D اینا نیست!
دوستان بازی چرخه شبانه روزش چجوریه؟
اگر اتوماتیک باشه من هیچ وقت شبا بیرون نمیرم!:-s
مگه خر مغزمو گاز گرفته که شبا برم ماموریت با اون زامبولای سیاه!:d
نکته همینجاست دیگه!
میگن باید ماموریتا رو توی روز انجام بدی و تا قبل از غروب آفتاب به مخفیگاه برگردی و گرنه دچار همین مشکلی میشی که این یارو شد :دی
تو شب که دیگه کسی نمیاد بیرون :دی

• Like
مثل بازیای زامبی کشی ساده مثل L4D اینا نیست
L4D مولتیه، این سینگله
L4D بخش داستانی نداره، این داره
L4D اساسش کار گروهیه ولی این تک نفرس
نمیدونم بر چه اساسی شما این رو با L4D مقایسه میکنی :|
اصلا شما تا حالا L4D رو مولتی بازی کردی ؟

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or