جالبه توی کارتهای سری HD7 فقط Bonaire یا همون 7790 که منتصب به GPU داخل Xbox one هست از DX12 در حد Feature Level پشتیبانی میکنه.
این Feature level ـاش قضیش چیجوریه؟
1-11 ـو 0-11 ـو 0-12 اینا چه فرقایی داره؟
من خیلی حالیم نیست این چیزا
ولی چیزی که دستگیرم شده اینه که یه سری از ویژگی های DX12 هست که تو ورژن 12.1 موجود هست و توی 12.0 نیست(درست مثل DX 11.1 و DX 11.0 که یه تفاوتهایی داشتن).
حالا یه سری از کارتا (مثل کارتای با معماری GCNـه AMD) فقط همون DX 12.0 رو ساپورت میکنن. یه سری کارتا مثل سری 9XXـه NVidia هم فول ساپورت میکنن.
GPUـه موجود در XBox One هم تا سطح DX 12.0 ساپورت میکنه.
اینا چیزایی بود که من فهمیدم
این Feature level ـاش قضیش چیجوریه؟
1-11 ـو 0-11 ـو 0-12 اینا چه فرقایی داره؟
Gears Ultimate Edition رو بخاطر خاطرات فراوون و مولتی پلیر جذابی که داره حتما اوریجینال تهیه میکنم
بعد از خبر تایید Gears of War Ultimate Collection و Killer Instict برای پلتفروم PC
Kudo Tsunoda گفته : مایکروسافت قصد داره با مجهز شدن PC GAMER ها به Windows 10 DirectX 12 (تا چند ماه اینده ) بازیهای بسیار بیشتری برای PC تایید کنه :excited::excited:
منبع:
Microsoft Will Announce More Xbox One Games Coming To The PC In The Next Few Months | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming
راستش منم تا حدی گیج شدم....
تا اینجا که من از سایتهای مختلف فهمیدم اینه که همین سه قابلیت بالا رو هم فقط آخرین سری از کارتهای nvidia یعنی 970 و 980 ساپورت میکنند!!
ولی مهمترین تکنولوژی موجود در dx12 که همون دسترسی low level API که باعث انقلاب توی این feature شده رو تموم کارتهای که فقط dx12 رو ساپورت میکنند(جدا از تکنولوژی CGN یا kepler یا maxwell)در تموم کارتها وجود داره.... درسته؟؟
این که بله...فیوچر های 12.1 حالا حالا ها تو بازی نمیبینیم . . . عناوین محدودی که با UE 4.5 ساخته میشن که تایتل انویدیا هم هستن از ویژگی هاش استفاده میکنند . . . ( البته فعلا )
بازدهی DX12 در GCN به خاطر همکاری AMD و مایکروسافت در ساخت XB1 بیشتره
و سری 900 انویدیا از فیوچر های 12.1 پشتیبانی میکنند که نسبت به مابقی کاملتره
تمام
دوستان چقدر احتمال داره که بازی های انحصاری XB One برای ویندوز 10 هم عرضه بشه ؟
مثل Geras 4 و Horizon 2
دوستان چقدر احتمال داره که بازی های انحصاری XB One برای ویندوز 10 هم عرضه بشه ؟
مثل Geras 4 و Horizon 2
ما بازیهای ویدئویی را به عنوان بخشی از آیندهی ویندوز و به منظور افزایش جذابیتهای این پلتفرم برای مشتریان خود دنبال میکنیم. ما ایکسباکس لایو و بازیهای دستهاول خود را به صورت یکپارچه برای رایانههای شخصی، کنسول، موبایل و دستگاههای جدیدی مثل هولولنز عرضه خواهیم کرد
والا ما نه دلمونو خوش میکنیم و نه اصلا برامون اهمیتی داره که بخوایم منتظر چیزی باشیمبه هر حال زیاد دلتون خوش نباشه که بازیهای System Seller مثل GeOW یا HALO برای PC بیاد. در خوشبینانهترین حالت بعد از چند سال و سرد شدن فروش بازیها شاید برای PC پورت بشه که البته اونم احتمالش زیاد نیست مثل نسل قبل