DX11 Crysis 2 برای 2 تا 3 ماه دیگر ?!

Ezio da Firenze

کاربر سایت
Crysis-2-logo.jpg

بنا بر گذارش ها DX11 در 2 تا 3 ماه آینده برای pc یوزرها آمده عرضه است.

طبق منابعی قابل اعتماد Crytek در نوامبر سال 2010 شروع به توسعه دادن DX11 برای Crysis 2 کرد
ولی آنها قادر به عرضه در زمان عرضه بازی نبودند.

همچنین این منابع خبر از ساپورت نشدن DX10 در آینده داده است.

همچنین دیروز Crytek community manager بر روی فروم رسمی بازی آب پاکی را روی دست پلیر ها ریخت.
" هیچ وقت هیچ پچی برای بازی تایید نشده یود و من هیچ نظری ندارم که چرا چنین اطلاعاتی بر روی سایت نوشته شده است"

یکی از سخنگویان از EA افزود : " ما هنوز هیچ پچ رسمی را برای عرضه اعلام نکرده ایم"

SOURCE

آخرین ویرایش:
همين طوريش گرافيكش رو كه ميبيني سر درد ميگيري چه برسه به اين كه بخواد با DX11 مخلوط بشه

بله مورشا جان ولی این نشان می دهد بر عکس فکر بعضی ها کرایتک:x همچنان از pcحمایت کامل داره :d:d:d:d:x
حالا مثلا با DX11 هم هماهنگ شد مثلا چی میشه!؟ یه چی مثل نسخه اول تفاوت بین DX 9 و DX10 میشه به نظرم!
نه عزیز من این دیگه از اون حرف ها بود مگه عکس هاشو ندیدی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
احتمالش بسیار بالاست ولی از اونطرف کرایتک رو هم اصلا نمیشه دست کم گرفت.یهو دیدی همه رو سورپرایز کردن!

خداراشکر پس همه خبر های قبلی تکذیب و پچ دایرکس 11 به زودی می اید :d:d:d:d
برو مازیار به فکر کارتدایرکس 11 باش :d

من که فکر نمی کنم دیگه همچین پچی در کار باشه، مخصوصا که توی Mycrysis.com هم گفته شده که همچین چیزی تایید نشده است.

باید تاکید بشه که گرافیک Crysis 2 به همین صورت فعلی هم از لحاظ تکنیکی هم رقیبی در بین عنوانهای دیگر نداره،همونطور که سال 2007 نداشت.

اي بابا.چه بد شد:d داشتيم با همين سيستم حال ميكرديم كه باز اين كرايسيس اومد و همه چي رو به هم ريخت:d
حالا چيزي در مورد سيستم مورد نياز نگفتن؟؟

حالا شما صبر كن تا كرايتك خودش به صورت خيلي رسمي تاييد كنه بعد در مورد اين چيزها واسه فكر كردن وقت هست:d

کرایتک این همه پُزه DX11 رو داد nVIDIA از دره کرایسیس اونهمه کارت دایرتکس 11 فروخت
چی شد پس؟اون داستان پچ ام که گفتن دروغه
اگر یه بچی چیزی برای DX 11 نیاد از بزرگترین خالی بندیهای 2010-2011 رو بسته کرایتک و جوات

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or