DX11 Crysis 2 برای 2 تا 3 ماه دیگر ?!

Ezio da Firenze

کاربر سایت
Crysis-2-logo.jpg

بنا بر گذارش ها DX11 در 2 تا 3 ماه آینده برای pc یوزرها آمده عرضه است.

طبق منابعی قابل اعتماد Crytek در نوامبر سال 2010 شروع به توسعه دادن DX11 برای Crysis 2 کرد
ولی آنها قادر به عرضه در زمان عرضه بازی نبودند.

همچنین این منابع خبر از ساپورت نشدن DX10 در آینده داده است.

همچنین دیروز Crytek community manager بر روی فروم رسمی بازی آب پاکی را روی دست پلیر ها ریخت.
" هیچ وقت هیچ پچی برای بازی تایید نشده یود و من هیچ نظری ندارم که چرا چنین اطلاعاتی بر روی سایت نوشته شده است"

یکی از سخنگویان از EA افزود : " ما هنوز هیچ پچ رسمی را برای عرضه اعلام نکرده ایم"

SOURCE

آخرین ویرایش:
من که فکر نمی کنم دیگه همچین پچی در کار باشه، مخصوصا که توی Mycrysis.com هم گفته شده که همچین چیزی تایید نشده است.

باید تاکید بشه که گرافیک Crysis 2 به همین صورت فعلی هم از لحاظ تکنیکی هم رقیبی در بین عنوانهای دیگر نداره،همونطور که سال 2007 نداشت.

فرشید داداش چقدر ناامیدی داداش :d بیا این هم برا تو
Rumor: Crysis 2 DirectX 11 patch still 2-3 months away

خب منبع خبر این تاپیک هم همینه،قبلا هم بر اساس همین شایعات بود که صحبت اومدن Patch بعد از انتشار عمومی سر زبونا افتاد،

چیزی که الان مطرح هست اینه که فروش نسخه ی PC فقط 14 درصد از فروش کل این بازی رو اختصاص داده و بنابراین بعید نیست که حتی اگر طرح ساخت و پروژه ی تکمیل همچین آپدیتی در دست تکمیل بوده ممکنه الان ناشر بازی تصمیم به لغوش گرفته باشه یا دلیلی برای تکمیلش نبینه، برای همین هم حالا از فروم رسمی بازی وجود همچین پچی هم تکذیب میشه.

خب منبع خبر این تاپیک هم همینه،قبلا هم بر اساس همین شایعات بود که صحبت اومدن Patch بعد از انتشار عمومی سر زبونا افتاد،

چیزی که الان مطرح هست اینه که فروش نسخه ی PC فقط 14 درصد از فروش کل این بازی رو اختصاص داده و بنابراین بعید نیست که حتی اگر طرح ساخت و پروژه ی تکمیل همچین آپدیتی در دست تکمیل بوده ممکنه الان ناشر بازی تصمیم به لغوش گرفته باشه یا دلیلی برای تکمیلش نبینه، برای همین هم حالا از فروم رسمی بازی وجود همچین پچی هم تکذیب میشه.

این آمار فقط مربوط به نسخه های فیزیکی هست ، همونطور که مطلعید حدود نیمی از بازار PC رو فروش دیجیتال سرویس هایی مثل Steam و Direct2drive تشکیل میدهند.

چیزی که الان مطرح هست اینه که فروش نسخه ی PC فقط 14 درصد از فروش کل این بازی رو اختصاص داده

فرشید جان یه UK میزدی تنگش بد نمیشد;)

البته فرشید جان نسخه دیجیتال رو حساب نمی کنن . بازی ـی مثه BC2 تعداد پلیراش رو PC و X360 خیلی فرق نداره .. Crysis که جای خود دارد ...

این آمار فقط مربوط به نسخه های فیزیکی هست ، همونطور که مطلعید حدود نیمی از بازار PC رو فروش دیجیتال سرویس هایی مثل Steam و Direct2drive تشکیل میدهند.

فرشید جان یه UK میزدی تنگش بد نمیشد;)

درسته ،آمار فروش دیجیتال توی این لیست حساب نمیشه و اون 14 درصد هم مربوط به UK هست، اما بعنوان یه نمونه ی آماری ،فروش نسخه های کنسولی بیشتر از نسخه ی PC هست، این که دیگه ابهام نداره، بنابراین خیلیا فکر می کنن که ناشرا دارن نسبت به کاربرای PC بی تفاوت میشن، پورت شدن صرف بازیها و مشکلات متعدد فنی هم گواه همین مطلبه.

من واقعا موندم چرا این همه می گفتن Crysis2 با DX11 کولاک میکنه ولی فعلا فقط از DX9 پشتیبانی می کنه.
هر چند حس می کنم بیشتر به این خاطر این کار رو کردن که به فروش نسخه های کنسولی لطمه ای نخوره.

احتمالش بسیار بالاست ولی از اونطرف کرایتک رو هم اصلا نمیشه دست کم گرفت.یهو دیدی همه رو سورپرایز کردن!
من که سر C2 واقعا سورپرایز شدم :d.
نه عزیز من این دیگه از اون حرف ها بود مگه عکس هاشو ندیدی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عکس های نسخه های DX 9 و DX 10 رو یه نگاه بنداز، قبل از عرضه و بعد از عرضه ...

کلا من با ساختار DX11 و... آشنا نیستم ولی تاجایی که میدونم بازی ای که از پایه بر این اساس ساخته نشده فکر نکنم با یه پچ چند صد مگی بتونه خیلی نشون دهنده ی DX11 باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or