Duty Calls: The Calm Before the Storm

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
duty.jpg

ظاهرا شاخ و شونه کشیدن های EA برای سری Call of Duty تمامی ندارد :d

پس از اظهارات متناوب سرانی EA مبنی بر رقابت با سری محبوب شرکت اکتیویژن در یکی دو سال اخیر حالا پیش از انتشار عنوان پر سر وصدای EA یعنی BulletStorm که توسط دو شرکت موفق Epic و PFC در دست ساخت است این دو شرکت با همکاری EA دست به ساخت یک شوتر کمدی بر مبنای این سری و البته تمسخر آن زده است :d

مطمئنا نباید از Duty Calls انتظاری داشت چون Duty Calls یک بازی مجانی فقط به حجم 700 مگابایت است .

تیزر بازی را میتوانید از اینجا مشاهده کنید .

میتوانید با مراجعه به سایت رسمی بازی با آدرس http://www.thedutycalls.com بازی را به صورت رایگان دریافت کنید.

یا از این زیر اقدام به دانلود کنید :d

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Alien87
اخ حال میکنم هی این shi*t of duty رو گیر میارن.:d
با بدچیزی رو داره میوفته این EA. اعتبار بازی هایی مثل Bulletstorm رو پایین میاره. یه جورایی به نظر من اینارو قربانی کل کل ـش با Activision میکنه...
حالا از کجا میدونی که این ایده خود سازنده ها نباشه؟

امشب ميگيرمش !
خوشم مياد از بازي هاي فان :d
کلا 6 5 دقیقه بیشتر نیست!

............................
چی رو میخواستن ثابت کنن خدا میدونه! این EA فشار زیاد بهش اومده فهمیده جلوی Activision و سری COD همیشه یه شکست خورده هست دست به این کارها میزنه! این حرکت بی جواب نمی مونه:d

حالا از کجا میدونی که این ایده خود سازنده ها نباشه؟
حتی اگه ایده از خود سازنده ها بود EA میتونست ردش کنه! با دم شیر داره بازی میکنه این EA داره کم کم به جاهای باریک میکشونه این مسله رو.

آخرین ویرایش:
ببین منو...یعنی عمرا به Call نمیرسه .به جای این مسخره بازی ها یکم رو Medal کار کنه که آدم وقتی بازی میکنه حالش بهم نخوره:d چی بود آخه همش تقلید....

یکی که تست کرده بیاد یه چند تا اسکرین شات از بازی بذارن .
=======
شک ندارم با این fun بازی های ea اکتیویژن بیکار نمیمونه باید منتظر diss کردن هم دیگه باشیم

• Like
Reactions: محمد رضا mr
یکی که تست کرده بیاد یه چند تا اسکرین شات از بازی بذارن .
=======
شک ندارم با این fun بازی های ea اکتیویژن بیکار نمیمونه باید منتظر diss کردن هم دیگه باشیم
دقیقا همین روزا Activision یه بازی 1ثانیه :d ای میده بیرون به اسم:Honor of Medals.
البته این بازی زیاد شاخ عمل نکرد که Activision خودشو تو زحمت بیندازه.
فکر کنم میره سراغ یه بازی دیگه ای.:d:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or