Duke Nukem Forever | PC

duke2.jpg

بالاخره انتظار 13 ساله به پایان رسید و Duke Nukem Forever در نمایشگاه PAX معرفی شد. این بازی در حال ساخته شدن در Gearbox است و قرار است شرکت 2K ناشر ان باشد.

طبق گفته های رندی پیچفرد مدیر عامل Gearbox بازی در اواخر سال 2009 تحویل این استودیو داده شده است و این استودیو مسئول تمام کردن بازی است که مدت ها 3D Realms بر روی ان کار کرده است. طبق گفته های وی ساخت بازی در ان زمان به پایان نرسیده بود اما بسیاری از عوامل ان تکمیل شده بود. وی همچنین اضافه کرد بازی در مرحله پلیش به سر می برد.

قرار است دمو قابل بازی برای مجله ها و سایت به نمایش دربیاید. در حال حاضر به نظر می رسد بازی در سال اینده عرضه شود. بازی دارای هر دو مد تک نفره و چند نفره خواهد بود.
..................
با تشکر از کسرا (619)
..................
تصاویر بازی :

...........................
تریلرهای بازی :
9/4/2010
1
2

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Isildur
Duke همیشه همینقدر Fun ، خرکی ، خفن ، مبتذل، حال به هم زن ( بی ادبی :d) و جلف بوده ، جو بازی کاملا وفادار مونده :d

همون DUKE 13 سال پیش PS1 شاهکار بود .
یادش بخیر .

حداقل یه مثال خوب بزن :d
مثلا : Duke Nukem 3D

درسته که من از طرفدارای duke هستم ولی بازیش به نطرم خیلی بازاریه.
البته شاید به خاطر fun بودن بازیه ولی کلاسی که آدم تو بازی های valve و id میبیته تو این نمیبینه.
به هر حال duke دیگه طرفدارم زیاد داره اینم نظر شخصیه من بود ولی خودمم خیلی منتظرشم.

سیستم مورد نیاز بازی مشخص شد:

Minimum Specifications

• Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 @ 2.0 Ghz
  • Memory: 1 Gb
  • Hard Drive: 10 Gb free
  • Video Memory: 256 MB
  • Video Card: nVidia GeForce 7600 / ATI Radeon HD 2600
  • Sound Card: DirectX Compatible
Recommended Specifications

• Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.4 Ghz / AMD Athlon 64 X2 @ 2.6 Ghz
  • Memory: 2 Gb
  • Hard Drive: 10 Gb free
  • Video Memory: 512 MB
  • Video Card: nVidia GeForce 8800 GTS / ATI Radeon HD 3850
  • Sound Card: DirectX Compatible

بعد 1000000000000000 انتظار :baby: باید خیلی روش کار کرده باشن ......ولی موتور گرافیکی در حد آکبند ولی خیلی جالب ساخته شده حس 9 سال پیشو دست میده کامپیوتر نفتی ویندوز 98 اون موقع هم چه صفایی داشت همه چی با این سیستم فاز میداد :shocked:

امروز یه خبر خوندم که به نظرم خیلی جالب بود:
پکیج اصلی بازی علاوه بر لوازمی که قبلا اعلام شده بود شامل یه کارت GTX 560 میشه!!!!!
البته تواناییه این کارت خیلی بیشتر از نیازیه که بازی داره.
rnlvzd8ovqj2c5yo0pwd.jpg

منبع

ماشاالاه تمام موارد 17+ رو از ESRB گرفته تبریک میگم.رکورده
تا به حال گیمی به این حد بی تربیت ندیده بودم. ballad of gay tony رو گذاشت جیبش این.

آخرین ویرایش:
ماشاالاه تمام موارد 17+ رو از ESRB گرفته تبریک میگم.رکورده
تا به حال گیمی به این حد بی تربیت ندیده بودم. ballad of gay tony رو گذاشت جیبش این.
آره از این لحاظ به نظرم واقعا بازی جالبی نیست. ولی خوب خصوصیات بازی duke همینه دیگه.
فکر کنم گیم پلیش خیلی fun باشه گرافیکشم خوبه.

خب دیروز بالاخره دمو بازی واسه First access club ها( کسانی که بازی رو پیش خرید یا Borderland GOTY رو خریده بودن) ازاد شد که یه سی دی کی استیم داد 1.7 GIG هم حجمش بود چند تا اسکرین شات میزارم تا موقعی که بازی میاد حال کنید :d

این منو بازی و تنظیمات گراقیکی واسه نسخه PC

اینم واسه بازیسنتری های گل :d

دوک با چه دسته خوشگلی بازی میکنه

اینم جند تا اسکرین شات دیگه

تیکه هایی هم که تو لودینگ ها میده باحاله

• Like
Reactions: pedramstalker
خب دیروز بالاخره دمو بازی واسه First access club ها( کسانی که بازی رو پیش خرید یا Borderland GOTY رو خریده بودن) ازاد شد که یه سی دی کی استیم داد 1.7 GIG هم حجمش بود چند تا اسکرین شات میزارم تا موقعی که بازی میاد حال کنید :d

این منو بازی و تنظیمات گراقیکی واسه نسخه PC

اینم واسه بازیسنتری های گل :d

دوک با چه دسته خوشگلی بازی میکنه

اینم جند تا اسکرین شات دیگه

تیکه هایی هم که تو لودینگ ها میده باحاله

عجب شاهكاري بشه ... ميشه بگي گيمپلي چطور بود...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or