Duke Nukem با غرور برميگردد

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت

پس از 15 سال Duke Nukem Forever آمد ، اما چه آمدني؟ امتياز هاي ضعيف همه نسخه هاي اين بازي رو در بر ميگرفت ، بيشتر طرفداران اين بازي نا اميد شدند. Duke ـي كه ما ميشناختيم اين چيزي نبود كه بعد از سال ها انتظار ، با او ملاقات كرديم.

اما به نظر مي آيد سازنده هاي اين بازي هم به فكر بازگرداندن دوك هسته اي هستند ، اينطور كه به نظر مي آيد Gearbox قصد دارد بعد از ساخت بازي Aliens: Colonial Marines به سراغ دوك جديد برود و اين بازي را ريبوت كند. بنا به خبر ها(شايعات) بازيه جديد از اين سري بازي با نام Duke Begins شناخته ميشود . Duke Begins پروژه اي بود كه Gearbox قبل از ماجراي 15 ساله ي DNF برروي آن كار ميكرد اما بعد از معرفي Duke Nukem Forever تيم سازنده مشغول كار برروي DNF شد.

• Like
Reactions: .::XIII::.
من ندونستم اخری سازنده های بازی تو این مدت داشتن چی کار میکردن ولی حسابی حال همه رو گرفتن.. امیدوارم حداقل این سری چیزی جالبی برای عرضه داشته باشن وگرنه اعتبارشون میره زیر سئوال..

من ندونستم اخری سازنده های بازی تو این مدت داشتن چی کار میکردن ولی حسابی حال همه رو گرفتن.. امیدوارم حداقل این سری چیزی جالبی برای عرضه داشته باشن وگرنه اعتبارشون میره زیر سئوال..

میخواستم همینو بگم...معلوم نیست تو این مدت داشتن چکار میکردن...

یه دورانی بازی سازها فقط دنبال علاقشون بودن و هر چی باهاش حال می کردن می ساختن الانه مثل اینکه دنیال جیبشونن و هر چی بیشتر چرب کنه بیشتر بهش توجه می شه
گیرباکس یادش رفته که یه بازی داشت که من خیلی دوسش داشتم و اسم BIA بود! دوک مغرور نمی خوایم همون BIA رو ادامه بده و فکر نمی کنم با این گندی که زده شد طرفداران دوک هم دوست داشته باشن که بازی ادامه پیدا کنه

اصلا این بازی خریداری شد تا نسخه های بعدیش بیاد پول بسازه dnf کلا بحثش جدا هست شک نکنید بازی بعدی حداقل متوسط رو به بالا می شه

توجه داشته باشید سازنده ی بازی عوض شده gearbox هم بازی بد تا الان نساخته البته اگه aliens نشه:d

خوبیش این که یکی از بازی های نسل بعد (و شاید نسل بعدترش ! ) رو از الان می دونیم چیه ! :d
البته من خیلی با این پیچ فورد ! حال می کنم ولی چشمم آب نمی خوره .

با این که shift و stalker هم خیلی دیر امدن ولی بازهای خیلی خوبی بودن ولی این یکی اصلا بدرد نمیخورد این حرفشون رو هم اصلا نمیشه قبول کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or