Duke Nukem با غرور برميگردد

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت

پس از 15 سال Duke Nukem Forever آمد ، اما چه آمدني؟ امتياز هاي ضعيف همه نسخه هاي اين بازي رو در بر ميگرفت ، بيشتر طرفداران اين بازي نا اميد شدند. Duke ـي كه ما ميشناختيم اين چيزي نبود كه بعد از سال ها انتظار ، با او ملاقات كرديم.

اما به نظر مي آيد سازنده هاي اين بازي هم به فكر بازگرداندن دوك هسته اي هستند ، اينطور كه به نظر مي آيد Gearbox قصد دارد بعد از ساخت بازي Aliens: Colonial Marines به سراغ دوك جديد برود و اين بازي را ريبوت كند. بنا به خبر ها(شايعات) بازيه جديد از اين سري بازي با نام Duke Begins شناخته ميشود . Duke Begins پروژه اي بود كه Gearbox قبل از ماجراي 15 ساله ي DNF برروي آن كار ميكرد اما بعد از معرفي Duke Nukem Forever تيم سازنده مشغول كار برروي DNF شد.

• Like
Reactions: .::XIII::.
ماکه همیشه از بازی خوب استقبال میکنیم :(
یادش بخیر وقتی اولین بار دوک بازی کردم تازه کلاس اول بودم و بابام برام یه پی اس 1 و دوک گرفت :d
یه زمانی اسم دوک خیلی ابهت داشت ولی حالا ... :|

نمیدونم بعضی از سازنده ها چه اصراری دارند که حتما ادامه ای برای بازی های قدیمی که طرفدارانشون کلی ازش خاطره دارند بسازند.
واقعا دوک امسال نا امید که چه عرض کنم مزخرفترین بازی بود که تا حالا انجام دادم.
کاش میشد از سازنده ها تقاضا کرد که این کار رو نکنند و بذارند ما با همون نسخه های قدیمی خوش بگذرونیم!

• Like
Reactions: Polaris
اتفاقا تصمیم برای ساختن ادامه ی واقعی بازی میتونه کار درستی باشه به نظر خود من اگه DNF رو خود شرکت GB از اول طراحی میکرد نه این که فقط یه بازی از زمان عقب افتادرو POLISHED کنه با بازی خوبی طرف میشدیم هر چند وفق دادن این بازی با سلیقه ی بازار کار سختیه اما میشه این بازیرو به روزهای اوج برگردوند البته اگر کسی دل و دماغ بازی کردن دوک روبعد از افتضاح نسخه ی قبلی داشته باشه

احساس خوبی نسبت به ادامه دادن IP های این سبکی بدون یه Rebot حسابی ندارم ! SErious sam 3 BFE هم با اینکه خیلی بهش امیدوار بودم اما این ویدئوی جدیدش ناامیدم کرد !
IP ِ دوک هم آینده درخشانی نخواهد داشت .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or