DUKE هنوز نفس می کشد...

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
duke_nukem_forever_dec07_art.jpg
بعد از همه ی کشمکش های حقوقی و مالی بر سر Duke Nukem : Forever به نظر می رسه هنوز فرآیند ساخت بازی ادامه دارد...
سایت آلمانی videogameszone.de امروز اطلاعات جدیدی به همراه یک تریلر جدید از گیم پلی بازی منتشر کرده ، اخباری که با توجه به سابقه ی این سایت می توان به صحت آنها تا حد زیادی امیدوار بود...
می توانید این تریلر امیدوار کننده را از لینک زیر مشاهده کنید...
http://www.videogameszone.de/aid,702034/Duke-Nukem-Forever-Am-Erfolg-und-am-Geld-gescheitert-Youtube-Video-mit-Gameplayszenen/News/

به نظر میرسه GearBox software هم در ساخت بازی نقش خواهد داشت...

سایته آلمانی من که چیزی نفهمیدم...فقط تریلر دیدم....
هرکی چیزی ازش فهمید دریغ نکنه...;)

آخرین ویرایش:
طفلی این بازی شده مثل گوشت قربونی.هی اینور اونور میندازنش.واقعا حیفه که duke ه ذلت کشیده بشه:cheesygriامیدواریم که یه چیز درست حسابی تحویل ملت بدن که بعید به نظر میرسه

فکر کنم از سال 1997 :shocked::wow:به این ور تو ساخته....:blink:
و قرار بود ادامه ی DUKE Nukem 3D باشه.
از بی کفایتی سازنده ی گرامی (3D Realms:sick:)که با PREY هم همین کارو کرد...:cursing::wallbash:

Gearbox روی یه پروژه داشت کار میکرد که بعد ها هم کنسل شد. اون پروژه یه نسخه از Duke بود.
فکر کنم دوباره به پروژه برگشته:
Update, 31 January 2010
Die below this line for review at the beginning of company logos shown by Take-Two, 3D relam of Gearbox Software and appear to have been built by the creator. The gameplay scenes, however, appear to be genuine.
تو لوگو های اول تریلر اسمش هست....

وااا .. چه عجله ای ـه .. انقدر عجله نکنند .. بازی خراب از کار درمیاد :دی

ولی حالا اگر این سری به جای trailer یک چیزی از GamePlay بازی رو نشون بدند و بگن مثلا سه ماه دیگه ریلیز میشه .. یک چیزی تو مایه های خبر Diablo 3 صدا میکنه (البته نه به اون شدت، ولی یک مقدار کمتر).

وااا .. چه عجله ای ـه .. انقدر عجله نکنند .. بازی خراب از کار درمیاد :دی

ولی حالا اگر این سری به جای trailer یک چیزی از GamePlay بازی رو نشون بدند و بگن مثلا سه ماه دیگه ریلیز میشه .. یک چیزی تو مایه های خبر Diablo 3 صدا میکنه (البته نه به اون شدت، ولی یک مقدار کمتر).
به نظر من که 100% خراب در میاد...
این 3D Realms اگه عرضه داشت که وضعش این نبود...
ولی اگه کلا کارو بدن دسته gearbox یه چیزی شاید ازش در بیاد.
قرار بود تو E3 98 تاریخ ریلیز معلوم بشه...:laughing:
به نظر من حتی اگه بازیه قابل تحملی هم بشه،دیگه OLD shooter بدون هیچ تحولی جواب نمی ده...
حیف این همه پول که 3D RELAMS حروم کرد...خداییش اینارو می دادن ما یه بازیه آبرو مندی از توش در میاوردیم.

به نظر من که 100% خراب در میاد...
این 3D Realms اگه عرضه داشت که وضعش این نبود...
ولی اگه کلا کارو بدن دسته gearbox یه چیزی شاید ازش در بیاد.
قرار بود تو E3 98 تاریخ ریلیز معلوم بشه...:laughing:
به نظر من حتی اگه بازیه قابل تحملی هم بشه،دیگه OLD shooter بدون هیچ تحولی جواب نمی ده...
حیف این همه پول که 3D RELAMS حروم کرد...خداییش اینارو می دادن ما یه بازیه آبرو مندی از توش در میاوردیم.

نمیدونم والا.
من در مورد خود بازی چیزی نگفتم.
گفتم خبرش کلی صدا میکنه که بالاخره Duke داره میاد.
به نظر من Duke همونجوری مثل یک FPS کلاسیک بیاد .. یعنی مثل خودش بیاد بسیار خوب خواهد بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or