DUKE هنوز نفس می کشد...

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
duke_nukem_forever_dec07_art.jpg
بعد از همه ی کشمکش های حقوقی و مالی بر سر Duke Nukem : Forever به نظر می رسه هنوز فرآیند ساخت بازی ادامه دارد...
سایت آلمانی videogameszone.de امروز اطلاعات جدیدی به همراه یک تریلر جدید از گیم پلی بازی منتشر کرده ، اخباری که با توجه به سابقه ی این سایت می توان به صحت آنها تا حد زیادی امیدوار بود...
می توانید این تریلر امیدوار کننده را از لینک زیر مشاهده کنید...
http://www.videogameszone.de/aid,702034/Duke-Nukem-Forever-Am-Erfolg-und-am-Geld-gescheitert-Youtube-Video-mit-Gameplayszenen/News/

به نظر میرسه GearBox software هم در ساخت بازی نقش خواهد داشت...

سایته آلمانی من که چیزی نفهمیدم...فقط تریلر دیدم....
هرکی چیزی ازش فهمید دریغ نکنه...;)

آخرین ویرایش:
بله خوب بیشتر اقایونی که برای این بازی دل صابون میزنن بیشتر برای مکانهای جالب توجه در بازی است :biggrin1: و پایانهای جور واجور که هر دقیقه یه جور تموم میشد در کل بابا nuken هست دیگه

بله خوب بیشتر اقایونی که برای این بازی دل صابون میزنن بیشتر برای مکانهای جالب توجه در بازی است
اینو خوب اومدی....
جناب دوک واعمال منافی عفت ایشان:biggrin1: سهم به سزایی در باز کردن چشم وگوش و آشنایی ما با بعضی مسائل :-" در دوران کودکی داشت...
کلا این جناب دوک از اون مردای ***** درجه 1 هستن...
کلا یه سری تمایلات در ایشون زیادی قوی هستش...:biggrin1:

واقعا به نظر من اگه این بازی رو درست میساختن تا الان 50 شمارش ریلیز شده بود واقعا ببین به یه بازی باحال رو PS1 چه گندی زدن که بعد اون هنوز نتونستن جمعش کنن .

Duke Nukem Forever حدود 3 تا موتور عوض کرده اما بازی که طی این دو-سه سال ساخته میشده بر اساس نسخه پیشرفته UE1 بوده. من نمی تونم ببنیم این بازی DNF هست یا Duke Begins که Gearbox می ساخت ؟

Duke Nukem Forever حدود 3 تا موتور عوض کرده اما بازی که طی این دو-سه سال ساخته میشده بر اساس نسخه پیشرفته UE1 بوده. من نمی تونم ببنیم این بازی DNF هست یا Duke Begins که Gearbox می ساخت ؟
مثکه Duke Nukem Forever ـه .
In the network, a new video trailer with game footage of Duke Nukem Forever has emerged, which we will promptly bereitstellen. at the beginning of company logos shown by Take-Two, 3D relam of Gearbox Software and appear to have been built by the creator
.​
The gameplay scenes, however, appear to be genuine.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or