Rezahajizadegan
کاربر سایت
والا میترسم بیام ابروشو درست کنم چشمشو کور کنم!
اصولا اگر مشکل نداشته باشه ریست کردن نباید خطر آفرین باشه من دستمو ماهی سه چهار بار ریست میکنم چون به تلویزیون و کامپیوتر وصل میکنم.
والا میترسم بیام ابروشو درست کنم چشمشو کور کنم!
نه منظورم اون باز کردنش بود که گفتیناصولا اگر مشکل نداشته باشه ریست کردن نباید خطر آفرین باشه من دستمو ماهی سه چهار بار ریست میکنم چون به تلویزیون و کامپیوتر وصل میکنم.
برای من l2 و r2 قاطی میکرد دادم توپخانه درست کردن نزدیک دو ماه فعلا هم دریت کار میکنهDualShock من قاطی کرده هیچ دکمه ای رو نمیزنی شخصیت بازی حرکت میکنه مشکل از کجاس تعمیر میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
جستجو کنید اینای که دسته تعمیر میکنن و اینجور چیزا دارن قطعات یدک روسلام.
دکمه های L2 و R2 دسته من فنرشون گم شده!!! جایی هست که بشه فنر رو خرید؟ ابزار فروشی ها دارن؟ هیچ جوره نمیشه با این دسته ها بازی کرد. مرسی
بستگی داره به مشکلش عزیز برای من هفته پیش خراب شد بازش کردم مشکل از ریبون دسته بود که رفتم توپخونه ریبون گرفتم و عوض کردم و کامل درست شدمن دستم L2 وR2 خرابه تو بعضی بازیا بازش کنم میتونم درستش کنم یا خرابتر میشه
داداش مشکل از ریبونشه فکر کنم توپخونه تو تهران باشه من جایی که زندگی میکنم پیچگوشتی که بشه پیچا دسته را باز کرد گیرم نیومده تعمیرکارم نداره اینجا باید خودم دس به کار شم حالا ریبون از کجا گیر بیارم ولی تا دلت بخاد دسه برا فروش بودبستگی داره به مشکلش عزیز برای من هفته پیش خراب شد بازش کردم مشکل از ریبون دسته بود که رفتم توپخونه ریبون گرفتم و عوض کردم و کامل درست شد
میتونه از ذغال دسته هم باشه
تو گوگل سرچ کن انبار بازی...انالوگ هاشون درجه یک هستند و قیمتهاشون بسیار مناسب..چندباز ازشون انالوگ ، پتانسیومتر ، فلت برد و... خریدم و بسیار راضی هستم...قبلا از توپ خونه و دیجی کالا انالوگ می گرفتم تا نصب می کردم به خاطر کیفیت بسیار بد دوباره درشون می اوردم.فقط یکم دیر می فرستن..ممکنه یک هفته طول بکشه..باطری تا حالا نخریدم..جنسیش اگر درجه 2 باشه مینویسه کنارشدوستان باطری و آنالوگ درست و حسابی جایی سراغ دارین
Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
به این مشکل دریفت داشتن انالوگ میگنمن یه مدته دستم l3 برای خودش میره بالا خیلی رو اعصابه.با تعمیر درست میشه؟اگرم تعمیرکار مطمئن سراغ دارید لطف کنید پ خ کنید