DualShock 4

سلام.
دکمه های L2 و R2 دسته من فنرشون گم شده!!! جایی هست که بشه فنر رو خرید؟ ابزار فروشی ها دارن؟ هیچ جوره نمیشه با این دسته ها بازی کرد. مرسی

سلام.
دکمه های L2 و R2 دسته من فنرشون گم شده!!! جایی هست که بشه فنر رو خرید؟ ابزار فروشی ها دارن؟ هیچ جوره نمیشه با این دسته ها بازی کرد. مرسی
جستجو کنید اینای که دسته تعمیر میکنن و اینجور چیزا دارن قطعات یدک رو

• Like
Reactions: kurosh900
سلام.
من دسته رو باز کردم یه مقدار تروتمیزش کنم ، حالا بستمش تاچ پدش کار نمیکنه(چه وایرلس و چه با کابل) ، باتری رو که وصل نمیکنم کار میکنه(با کابل) ، نمیدونم این چه مشکلیه دیگه.
کسی نظری نداره؟

من دستم L2 وR2 خرابه تو بعضی بازیا بازش کنم میتونم درستش کنم یا خرابتر میشه
بستگی داره به مشکلش عزیز برای من هفته پیش خراب شد بازش کردم مشکل از ریبون دسته بود که رفتم توپخونه ریبون گرفتم و عوض کردم و کامل درست شد
میتونه از ذغال دسته هم باشه

بستگی داره به مشکلش عزیز برای من هفته پیش خراب شد بازش کردم مشکل از ریبون دسته بود که رفتم توپخونه ریبون گرفتم و عوض کردم و کامل درست شد
میتونه از ذغال دسته هم باشه
داداش مشکل از ریبونشه فکر کنم توپخونه تو تهران باشه من جایی که زندگی میکنم پیچگوشتی که بشه پیچا دسته را باز کرد گیرم نیومده تعمیرکارم نداره اینجا باید خودم دس به کار شم حالا ریبون از کجا گیر بیارم ولی تا دلت بخاد دسه برا فروش بود

دوستان باطری و آنالوگ درست و حسابی جایی سراغ دارین

Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk
تو گوگل سرچ کن انبار بازی...انالوگ هاشون درجه یک هستند و قیمتهاشون بسیار مناسب..چندباز ازشون انالوگ ، پتانسیومتر ، فلت برد و... خریدم و بسیار راضی هستم...قبلا از توپ خونه و دیجی کالا انالوگ می گرفتم تا نصب می کردم به خاطر کیفیت بسیار بد دوباره درشون می اوردم.فقط یکم دیر می فرستن..ممکنه یک هفته طول بکشه..باطری تا حالا نخریدم..جنسیش اگر درجه 2 باشه مینویسه کنارش

من یه مدته دستم l3 برای خودش میره بالا خیلی رو اعصابه.با تعمیر درست میشه؟اگرم تعمیرکار مطمئن سراغ دارید لطف کنید پ خ کنید
به این مشکل دریفت داشتن انالوگ میگن
با تعویض پتانسیومتر انالوگ L3 درست میشه یا اصلا تعویض کلی انالوگ
قیمت قطعاتش نهایت 40 هزار تومن میشه که بقیش هم دستمزد شخص تعمیرکار میشه
بله با تعمیر به راحتی درست میشه ولی بهتره که خودتون اقدامی نکنید و بدید به تعمیر کار

• Like
Reactions: rabin88
دوستان من یه دسته ی نو گرفتم، در حقیقت به عنوان زاپاس و ذخیره
کلن در حد یه خرده امتحان کردن و یکبار شارژ شدن ازش استفاده کردم
حالا سؤال من اینه استفاده نکردن طولانی مدت از دسته ممکنه باعث خراب شدن باتری بشه؟ اگه آره هر چند وقت یکبار لازمه که ازش استفاده کنم ؟

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or