Grand Theft
کاربر سایت
همون دسته X1 بهترین کیفیت رو داره دوست عزیزوالا راحتی نصب برام مهم نیست نصبش میکنم قبلا همه دسته ps3 داشتم
میخوام بدونم کدوم دیرتر خراب میشه
همون دسته X1 بهترین کیفیت رو داره دوست عزیزوالا راحتی نصب برام مهم نیست نصبش میکنم قبلا همه دسته ps3 داشتم
میخوام بدونم کدوم دیرتر خراب میشه
چراغ نارنجی جلو دسته خاموش میشه و چشمک نمیزنه.دوستان چجوری میشه فهمید دسته فول شارژ شده ؟ و میشه از کنسول جداش کرد.
چراغ نارنجی جلو دسته خاموش میشه و چشمک نمیزنه.
تو استاتوس داشبورد هم نشون میده.
ممنون دوست عزیز ولی من تازه خریدم چراغ چشمک زن نارنجی دقیقاً کجاس ؟ :d
تو استاتوس داشبورد چی میزنه ؟ وقتی دیگه پر نمیشه یعنی فول شده ؟
دوستان ایا میشه از DualShock 4 برای بازی کردن روی iPhone 6 استفاده کرد؟ اگر آره، راهشم بگید! تشکر و منتظرم!
دوستان من یه سوال داشتم
1 - از کجا میشه فهمید که کدام دسته اصلی هست و کدام دسته تقلبی؟
2 - دسته پک بلند با پک کوتاه فرقی هم داره؟
من این مشکل را با دسته پی اس ۳ داشتم قطعه میکانیکی آن باید تعویض بشه .سلام دوستان یه سوال داشتم
من الان دیگه دکمه L3 دسته ام رسماً بلا استفاده شده توی بازی های شوتری مثل کالاف اصلاً دیگه نمی دوئه یا یکم میدوئه دوباره وایمیسه
فقط میتونم راه برم توی بازی
کسی این مشکلو داشته؟ راه حلی چیزی پیشنهاد میکنید؟
متشکرم
اشکان جان اگر عوض کنم هم دوباره ممکنه پیش بیاد این مشکل چون من زیاد شوتر بازی میکنم....یا اینکه اگه عوض بشه دیگه مشکلی نخواهد بود؟من این مشکل را با دسته پی اس ۳ داشتم قطعه میکانیکی آن باید تعویض بشه .
یک راه حل آن باز کردن دسته و تمیز کردن Analog Stick چپ با اسپری خشک هوا مخصوص لوازم الکتروتیک است .اشکان جان اگر عوض کنم هم دوباره ممکنه پیش بیاد این مشکل چون من زیاد شوتر بازی میکنم....یا اینکه اگه عوض بشه دیگه مشکلی نخواهد بود؟