DS.......VS.......DS Lite

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
توی صفحه ی چندم بود؟ من چند تا رو دیدم پیر بود.
من یکی از بازیهاش رو که 5 مگابایت بیشتر نبود رو دانلود کردم. فقط نمی دونم چی رو باید توی اون کارت Sd بریزم. اگه شما میدونی به منم بگو ( لطفعلی )

راستی بچه ها:love:
قیمت دی اس تا به الان کاهش پیدا کرده یا نه؟؟؟؟؟
اصلا من با 250 تومن میتونم یه دی اس معمولی هک شده با سوپر کارد و sd بگیرم ؟؟؟
دقیقا روی هم چقد میشن ؟؟؟؟
یادم رفت بگم
با 250 تومن میشه یه پی اس پی و یه رم 2 گیگ واسش گرفت :cheesygri ( جی تی ای و لوکو روکو :love: وااااااااااااااااااااااااااییییییییییییییییی فاینال فانتزی 7 crisis core هم میخواد واسش بیاد :love: )
:cheesygri

واقعا باید برای خرید دی اس معمولی با این امکانات انقدر خرج کرد:eek: ؟؟!! منم نظرم داره یواش یواش عوض میشه:-" !!

اره حامد جون
حالا این قیمت رندشه :(
معلوم نیست , شاید 300 تومن بشه رو هم !!!! :eek:

130 تومن دی اس ( هک نشده , یه 40 , 50 تومنی واسه هکش میگیرن)
75 تومن سوپر کارد
25 تومن sd
روی هم میشه 230 تومن !!!! با هکش میشه 270 تومن
که دقیقا پول یه پی اس پی با تمام امکانات و حافظه ی 2 گیگ هست !!!!
منکه همون پی اس پی رو میگیرم
چون بهترین شبیه سازا رو اونه
یعنی الان یه شبیه ساز داره واسه بازی های گیم بوی که خیلی توپه
یا الان که فرمور 3.2 اومده واسش میتونیم تمام بازی های پی اس 1 رو روش اجرا کنیم !!!!
شبیه سازای سوپر نینتندو و ..... هم داره که بیشتر بازیا روش اجرا میشن
منکه نظرم به کل عوض شده
میرم سراغ پی اس پی
راستی فاینال فانتزی 7 هم داره واسش میاد !!!!!
چه گرافیکیم داره
hubbahubba.gif

آخرین ویرایش:
توی صفحه ی چندم بود؟ من چند تا رو دیدم پیر بود.
من یکی از بازیهاش رو که 5 مگابایت بیشتر نبود رو دانلود کردم. فقط نمی دونم چی رو باید توی اون کارت Sd بریزم. اگه شما میدونی به منم بگو ( لطفعلی )
خوب اون بالا که جای سرچ داره !!!!
بزن final fantasy صفحش باز میشه

ds بگیر بابا:cheesygri :biggrin1:
اولا قیمتش انقدرا که گفتید در نمی یاد با کیش یا با (فکر کنم فرمان رایانه بود) صحبت کنید
دوما مگه تو ps2 نداری همون بازی هاس دیگه با کیفیت کمتر تازه کمتر حال میده
اگه من پول داشتم ds میگرفتم ولی حیف که برشکسته شدم رفت بابا:(
تازه من عاشق گرافیکم به خاطر همینم 4 سال پیش ps2 رو فروختم xbox گرفتم الانم راضیم ولی تو کنسول دستی game play خیلی مهمتره گرافیک اصلا معنا نداره :biggrin1:

oh my GOD
فروشگاه بهتر سراغ نداشتی که این دو تا رو بهم معرفی کردی ؟؟؟؟ (خیلی یزیدن لامصبا ) :cheesygri
میگم که من هنوز دو دلم
اخه پی اس پی فاینال فانتزی 7 : crisis core داره که داستان قبل از فاینال فانتزی 7 پی اس 1 هستش که مطمئنا بهترین بازی سال هم میشه این بازی , دیگه اینکه جدیدا هم تمام بازیهای پی اس 1 رو اجرا میکنه پی اس پی ( فرض کن تو هواپیما داری فاینال فانتزی 9 رو بازی میکنی واااااااااااااااییییییییی) , جی تی ای هم که جای خود داره

ولی یه جوراییم راست میگی اخه این دی اس زلدا : phantom hourglass داره که خیلی باحاله
و فاینال فانتزی 3 و سوپر ماریو

نمیدونم کودومو بگیرم والا
اگه پول جفتشو داشتم هر دو رو میگرفتم
:(

ببین. من الان هم دی اس دارم و هم پی اس پی. ولی اصلا با پی اس پی حال نمی کنم. چرا؟ چون 1- اصلا خوش دست نیست. 2- بازیهاش عین همون پی اس 2 هست با گرافیک کمتر. تازه اصلا هم نمیشه مثل پی اس 2 به اون راحتی بازی کرد. خیلی گیم پلی رو سخت می کنه.
تازه برای اینکه بازی پی اس 1 رو اجرا کنی باید بری یه برنامه رو دانلود کنی بعد سی دی بازی پی اس 1 رو بذاری توی کامپیوتر سه ساعت بشینی تا ایمیج بگیره و بعد تازه میتونی با سرعت افتضاحی که پی اس پی داره، بازی کنی.
ولی دی اس، هم خوشدسته و هم بازیهای متنوع و باحالی داره. تازه دی اس بجای جی تی ای، رزیدنت اویل و برین ایج رو داره.
میتونی بری پایتخت از اونجا کپی خور شده شو بگیری 180 این طورا. الان اسم مغازهه یادم نیست ولی همونیه که روبروی پاناسونیک،طبقه ی پایینه.

درست میگید شما
ولی تا اونجایی که من میدونم و دیدم بازی های پی اس 1 رو روون اجرا میکنه و 90 درصد هم ساپورت میکنه !!!

final fantasy 7 :crisis core رو چی ؟؟؟ اونم داره دی اس ؟؟؟؟
اونم میدونی که یکی از مهمترین قسمتهای سری فاینال فانتزی 7 هستش ؟؟؟؟
اصلا trailer هاشو دیدی؟؟؟؟

بعدشم تا اونجایی که من میدونم پی اس پی بازی های خوبی داره که گیم پلی قوی داشته باشن !!
مث همین لوکو روکو , exit و ....

راستی ادم بشینه یه مداد دستش بگیره بعد سگشو زرتی ناز کنه و با میکروفن صداش کنه یا تو بازی های مث واریو بشینه دودها رو فوت کنه خسته کننده و تکراری نمیشه ؟؟؟؟

اینم میدونم که با موون شل میتونیم ویدئو و موزیک ببینیمو گوش کنیم , ولی در مقابل پی اس پی هیچ حرفی برای گفتن نداره الان میاید میگید که خوب برو mp3 player بخر ولی ویدئو رو چیکار کنیم ؟؟ حتما برای اونم امپی 4 پلیر بگیرم ؟؟؟؟ خوب این چه کارییه ؟؟؟ اصلا هیچی نخریم سنگین تره I
8442.gif

دیگه اینکه من دشمن دی اس نیستم که
منم عاشقشم, میمیرم واسه زلداش
ولی تو ایران با این قیمتای مسخرش ( خودتم میگی باید 180 تومن بدیم واسه یه دی اس معمولی و 100 تومن واسه سوپر کاردش و .....) ادم از خریدش زده میشه

آخرین ویرایش:
بعدشم تا اونجایی که من میدونم پی اس پی بازی های خوبی داره که گیم پلی قوی داشته باشن !!
مث همین لوکو روکو , exit و ....

راستی ادم بشینه یه مداد دستش بگیره بعد سگشو زرتی ناز کنه و با میکروفن صداش کنه یا تو بازی های مث واریو بشینه دودها رو فوت کنه خسته کننده و تکراری نمیشه ؟؟؟؟

ولی تو ایران با این قیمتای مسخرش ( خودتم میگی باید 180 تومن بدیم واسه یه دی اس معمولی و 100 تومن واسه سوپر کاردش و .....) ادم از خریدش زده میشه

شما که میگی گیم پلی لوکوروکو و اکسیت و... خوب بود، واسه ی این بود که هر دو بازی 2 بعدی بود نه سه بعدی. بازیهای 2 بعدی هم معلومه کاری بجز رفتن به راست و چپ و پریدن ندارن.

شما برات خسته کننده نیست که هم تو خونه بشینی تپ و تپ دکمه فشار بدی و هم با یه دستگاه سنگین مثلاً کوچیک همین دکمه ها رو بیرون یا هرجای دیگه ای فشار بدی؟ این خسته کننده تره یا اینکه با صدای خودت بتونی بازی رو پیش ببری؟

شما که میگی دی اس گرونه، با همون قیمتی که خودت هم گفتی، کل دستگاه با سوپر کارت همش میشه 280 تومان. درصورتی که یه پی اس پی کپی خور نشده قیمتش 270 تومان این طوراس. برای کپی خور کردنش هم فکر کنم یه 10 تومانی میگیرن که رو هم میشه همون 280 تومان. تازه توی پی اس پی امکان اینکه موقع کپی خور کردن دستگاهت بسوزه خیلی زیاده در صورتی که تو راحت می تونی یه دی اس از اول کپی خور شده رو بدون هیچ نگرانیی بخری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or