کی گفته که پی اس پی هک نشدش 270 تومنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من الان یه نفرو میشناسم که پی اس پی رو با value pack و مموری 2 گیگ و ورژن 1.5 (همون هک شده ) بهت میده 230 تومن !!!!
شما برات خسته کننده نیست که هم تو خونه بشینی تپ و تپ دکمه فشار بدی و هم با یه دستگاه سنگین مثلاً کوچیک همین دکمه ها رو بیرون یا هرجای دیگه ای فشار بدی؟ این خسته کننده تره یا اینکه با صدای خودت بتونی بازی رو پیش ببری؟
نه چرا خسته کننده باشه ؟؟؟؟
وقتی یه بازی خوب باشه مث جی تی ای یا فاینال 7 چرا خسته کننده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهتر از اینه که بازیهاش مث ماریو باشن و ادم با همون دکمه های دی اس بازیو پیش ببره !!!!!
بعدشم چند تا از بازی های دی اس این قابلیت رو پشتیبانی میکنن ؟؟؟؟ ها ؟؟؟
با صدا کنترل کردنه بازی با اینکه نواوری هست ولی به نظر من اصلا جالب نیس
اصلا چه طور میشه ادم رزیدنت اویل دی اس رو با صدا ببره جلو ؟؟؟
اومدیو یه زامبیه دیونه پرید جلو اونوقت میگی کیلش کن ؟؟؟؟ ( اونم کرد )
دیگه اینکه اسکوار انیکس قراره که بیشتر فاینالهاشون ریمیک باشه ( یعنی بازسازی کنه فاینال های قبلیو)
الانم این فاینال فانتزی 3 ریمیک فاینال فانتزی 3 تو میکرو (nes) هستش !!!! که به غیر از دمو و یه سری ایتم چیزه جدیدی نداره , میتونی بری ببینی
ولی این فاینال فانتزی 7 : crisis core جدیده و داستان قبل از فاینال فانتزی 7 پلی 1 هست
دیگه اینکه 90 درصد بازی های کنسول نینتندو غیر قابل بازی کردن هستن !!!! ( به غیر از فاینال فانتزی ها و ماریو و زلدا و چند تا دیگه بیشترشون اتاشغالن ) , خودتم میدونی مث همین بازی نمیدونم چی چی که ما یه ستاره کوچولو هستیمو باید این ور اونور بپریم , اه اه , ولی پی اس پی برعکسه 90 درصدشون قابل بازی کردنن
به هر حال من دشمنه دی اس نیستم ولی پی اس پی یه پله بالاتره
شایدم دی اس گرفتم تو این ماه !!!!