DS.......VS.......DS Lite

• Thread starter Thread starter action
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
البته بجای فاینال 7 فاینال 3 رو داره. ببخشید که توی پست قبلی ننوشتم چون یه هو یادم افتاد و دکمه ی ویرایش برای من الان نیستش.

کی گفته که پی اس پی هک نشدش 270 تومنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من الان یه نفرو میشناسم که پی اس پی رو با value pack و مموری 2 گیگ و ورژن 1.5 (همون هک شده ) بهت میده 230 تومن !!!!

شما برات خسته کننده نیست که هم تو خونه بشینی تپ و تپ دکمه فشار بدی و هم با یه دستگاه سنگین مثلاً کوچیک همین دکمه ها رو بیرون یا هرجای دیگه ای فشار بدی؟ این خسته کننده تره یا اینکه با صدای خودت بتونی بازی رو پیش ببری؟

نه چرا خسته کننده باشه ؟؟؟؟
وقتی یه بازی خوب باشه مث جی تی ای یا فاینال 7 چرا خسته کننده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بهتر از اینه که بازیهاش مث ماریو باشن و ادم با همون دکمه های دی اس بازیو پیش ببره !!!!!
بعدشم چند تا از بازی های دی اس این قابلیت رو پشتیبانی میکنن ؟؟؟؟ ها ؟؟؟
با صدا کنترل کردنه بازی با اینکه نواوری هست ولی به نظر من اصلا جالب نیس
اصلا چه طور میشه ادم رزیدنت اویل دی اس رو با صدا ببره جلو ؟؟؟
اومدیو یه زامبیه دیونه پرید جلو اونوقت میگی کیلش کن ؟؟؟؟ ( اونم کرد ) :p

دیگه اینکه اسکوار انیکس قراره که بیشتر فاینالهاشون ریمیک باشه ( یعنی بازسازی کنه فاینال های قبلیو)
الانم این فاینال فانتزی 3 ریمیک فاینال فانتزی 3 تو میکرو (nes) هستش !!!! که به غیر از دمو و یه سری ایتم چیزه جدیدی نداره , میتونی بری ببینی

ولی این فاینال فانتزی 7 : crisis core جدیده و داستان قبل از فاینال فانتزی 7 پلی 1 هست

دیگه اینکه 90 درصد بازی های کنسول نینتندو غیر قابل بازی کردن هستن !!!! ( به غیر از فاینال فانتزی ها و ماریو و زلدا و چند تا دیگه بیشترشون اتاشغالن ) , خودتم میدونی مث همین بازی نمیدونم چی چی که ما یه ستاره کوچولو هستیمو باید این ور اونور بپریم , اه اه , ولی پی اس پی برعکسه 90 درصدشون قابل بازی کردنن

به هر حال من دشمنه دی اس نیستم ولی پی اس پی یه پله بالاتره
شایدم دی اس گرفتم تو این ماه !!!! ;)

چند تا از بازی های دی اس این قابلیت رو پشتیبانی میکنن ؟؟؟؟ ها ؟؟؟
با صدا کنترل کردنه بازی با اینکه نواوری هست ولی به نظر من اصلا جالب نیس
اصلا چه طور میشه ادم رزیدنت اویل دی اس رو با صدا ببره جلو ؟؟؟
اومدیو یه زامبیه دیونه پرید جلو اونوقت میگی کیلش کن ؟؟؟؟ ( اونم کرد ) :p

بیشتر بازیهای دی اس این قابلیت رو دارن غیر از فوتبالها مثل وینینگ الون و فیفا و ماشین سواریها مثل نیدفور اسپید و آسفالت. البته این نیدفور اسپید کربن توی تیونین ماشین از صفحه ی لمسی استفاده میکنه. میتونی توی قسمت عکسها ( همونی که روی بدنه می چسبونی ) بری و یه قسمتی داره که خودت هر شکلی بخوای میذاری. چه طوری؟ معلومه با همون قلمه توی اون کادری که جلوت میاد هر شکلی بخوای می کشی.
در مورد رزیدنت اویل هم باید بگم که من هنوز نگرفتمش ببینم چی کار می کنه. ولی منظورتو از اونی که گفتی صداها نواریه نفهمیدم.

من نمیدون چرا اینجوریم ؟؟؟ :confused:
الان داشتم ویدئو هایی که واسه دی اس داشتم رو نیگا میکردم , حوس کردم دی اس بگیرم :-"

قبلا از یکی شنیده بودم که جی تی ای هم واسه دی اس میاد !!!!
راستی نمسییس جون
بازی های gba هم میتونی اجرا کنی ؟؟؟؟ ( هم با سوپر کارد هم با کارتریجشون )

چه جواب قانع کننده ای
4491.gif

منظورم این بود که الان کپی خور شده ماله تو میتونی بازی های gba رو اجرا کنی هنوز ؟؟؟؟

یا از سوپر کارت میتونی اجرا کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( فک کنم شبیه ساز بخواد )

کی گفته ds معمولی 180 با کپی و supercard خیلی در بیاد 210 :biggrin1:
بعدم ff3 باز سازی ds مال nes نیستو مال snes هستش و گرافیکشم فرقش از زمین تا مرکز زمینه و بازی 20 برابر بزرگتر از قدیمیه است:biggrin1:
در ضمن psp خیلی داشته باشه همون ff که هنوز نیومده من که ماریو رو به لوکو موکو روکرو ترجیح میدم gta هم اگه راست میگین دوست دارین 360 بگیرین چهارشو بازی کنین اصلا gta مال خونس :biggrin1:

کی گفته ds معمولی 180 با کپی و supercard خیلی در بیاد 210
کجا میده 210 تومن روی هم ؟؟؟؟ :eek:

بعدم ff3 باز سازی ds مال nes نیستو مال snes هستش و گرافیکشم فرقش از زمین تا مرکز زمینه و بازی 20 برابر بزرگتر از قدیمیه است

اولا فاینال فانتزی 3 تو دی اس شخصیتی به نامه ترا یا اون یکی شخصیت ها رو نداره
دوما این دو تا ویدئو ها رو ببین :
http://youtube.com/watch?v=Mkm7tp44PRo
http://youtube.com/watch?v=h-HlxmfEFNQ&mode=related&search=
جفتشون دارن غول اخرو میکشن , اولیه ماله اف اف 3 تو میکرو دومیه اف اف 3 تو دی اس (اسم غوله cloud of darkness ) :cheesygri
اینم ماله اف اف 3 تو سوپر نینتندو که نشون میده غول اخرشون کاملا فرق داره :
http://youtube.com/watch?v=uywt9OAq8yY
:cheesygri :cheesygri :cheesygri

در ضمن psp خیلی داشته باشه همون ff که هنوز نیومده من که ماریو رو به لوکو موکو روکرو ترجیح میدم gta هم اگه راست میگین دوست دارین 360 بگیرین چهارشو بازی کنین اصلا gta مال خونس
من پولم برسه همین دی اس رو بگیرم کلامو میخورم ( به جای اینکه بندازم هوا ) :biggrin1: :cheesygri

چه جواب قانع کننده ای
4491.gif

منظورم این بود که الان کپی خور شده ماله تو میتونی بازی های gba رو اجرا کنی هنوز ؟؟؟؟

یا از سوپر کارت میتونی اجرا کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( فک کنم شبیه ساز بخواد )

آره بابا من چند بازی گیم بوی از قبل داشتم رو راحت بازی می کنم. ولی هنوز از سوپر کارت استفاده نکردم. میخوام بخرم. البته سوپر کارت رو که بگیرم میرم با اون شبیه سازهایی که گفتی کلی بازیهای قدیمی که خیلی دوست دارم دوباره بازی کنم رو بازی می کنم. فقط اگه اون یارویی که سوپر کارت رو داشت جوابمو بده کار تمومه. چون بازیهای دی اس رو هم میریزم توش.

گرافیکش که به نظرم خیلی خوبه. اینم عکسا:
روی عکسا کلیک کنید تا بزرگ شه.

اون عکسایی که برای مسابقه هست رو نیگا کنید. برای هر ماشینی یه صفحه ی متفاوت برای سرعت و دور موتور و... ساختن. اون عکس سومیه همونیه که می گفتم خودت میتونی اون برچسبها رو بکشی.

اقا سوال می خوام ازتون بکنم
کپی خور بودن یعنی چی؟
منظور از سوپر کارت چی هست؟
یک جایی دیدم که نوشته بود بازی های gba رو نمی شه رایگان بازی کرد این یعنی چی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or