Driver: San Francisco | X360 Thread

نترس داداش بازیش اصلا پخی نیست(وقتی من میگم نیست اصلا شک نکن) و من جیتگ دارم و دیروز دانلودش کردم و بگم که اصلا از بازی خوشم نیومد و به قول مسعود فراستی بازی در حد مقوا بودش و این شرکت یوبی سافت گند زد با این درایور ساختنش و بازی همون در ساعات اولیه خوش میگذره و اون جوری نیست مثله درایور 1 و 2 و 3 ادم بتونه از گیم پلی اون لذت ببره و اون قابلیت شیفتش هم اولش جالبه ولی بعدش میشه ضد حال!!
والا اینجور که شما میگی امتیازش نباید بالای 4 شه:دی
دیگه انقدرام بد نیست
اما یه چیز و نمیدونم
از ماشین پیاده نمیشه؟!:))

والا اینجور که شما میگی امتیازش نباید بالای 4 شه:دی
دیگه انقدرام بد نیست
اما یه چیز و نمیدونم
از ماشین پیاده نمیشه؟!:))

داداش امار امتیازاش بالا 8 هست .. از پیش داوری و نظرهای شخصی خوداری کنید نزدیک به 2000 هزار یوزر گیم اسپات نمرات بالا به این بازی داداند پس جو رو خراب نکنید خیلی ممنون:)

سلام به نظر میاد داره یک خبر های خوبی میشه.. باید تا چند روز اینده منتظر عرضه lt ورژن 2 باشیم
[TABLE="class: tablex, width: 100%"]
[TR]
[TD]Lite-On 0800[/TD]
[TD]DG-16D2S[/TD]
[TD]v2.0[/TD]
[TD]
IN TESTING

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

سلام به نظر میاد داره یک خبر های خوبی میشه.. باید تا چند روز اینده منتظر عرضه lt ورژن 2 باشیم
[TABLE="class: tablex, width: 100%"]
[TR]
[TD]Lite-On 0800[/TD]
[TD]DG-16D2S[/TD]
[TD]v2.0[/TD]
[TD]
IN TESTING
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

فکر کنم یه bot باید بزارم تا 0800 دید این پست رو حودش ارسال کنه.

0800 فرم ویر Ripping هست، درایو نیست، Lite toich هم نیست، فرم ویر Ripping هست، برای Rip کردن بازی ها.

بازیش جالب هست، وافعا آدم رو به یاد اوج درایور می ندازه، من چپتر 4 ام :D

دوستان من نقد و بررسی چند تا سایت ایرانی رو خوندم میگفتن بهترین بازی این سری ــه!!!
واقعا اینطوریه؟!
البته من باور نکردم و در قسمت نظرات گفتم:"برو باو:دی"

داداش امار امتیازاش بالا 8 هست .. از پیش داوری و نظرهای شخصی خوداری کنید نزدیک به 2000 هزار یوزر گیم اسپات نمرات بالا به این بازی داداند پس جو رو خراب نکنید خیلی ممنون:)
شما ظاهرا متوجه منظور بنده نشدی! 1بار دیگه بخون بعد مراقبت باش جو خراب نشه!
منم نگفتم این بازی بده! گفتم اینطور که اون دوستمون گفت باید پایین میشد! در صورتی که اینطور نیست
امیدوارم افتاده باشه:دی

دوستان من نقد و بررسی چند تا سایت ایرانی رو خوندم میگفتن بهترین بازی این سری ــه!!!
واقعا اینطوریه؟!
البته من باور نکردم و در قسمت نظرات گفتم:"برو باو:دی"
اگه بخوای با 2 نسخه قبلی مقایسه کنی باید بگم اره بازی خوبی هستش.

من امروز دموی قبل بازی Driver و یه تستی زدم
گیم پلی واقعا خوبی داره همینطور گرافیکش خیلی خوبه
شهر و هم سعی کردن طبیعی جلوه بدن :دی اما کم جزییات هست
در کل امیدوار کننده بود فکر نمیکردم در این حد خوب شده باشه

من دومی بازی را گرفتم و خوشم اومد گرافیکش خوبه به نظرم تو هر ماشینیم که تو خیابان هست میتونی بری البته از ماشین پیاده نمیشه با زدن دکمه A میتونی ماشینتو با هر ماشینی که تو خیابان هست عوض کنی البته اخرش بازم باید برگردی تو ماشین خودت یا اون متشینی که بازی میگه کلا این سه مرحله ای که تو دموش بود به نظرم خوب بود

فقط نمیدونم بازی open world هست یا نه یعنی همینجوری مرحله ای هست ( یعنی تو یه زمان مشخص باید یه کارو انجام داد و مرحله را تمام کرد ) یا اینکه میشه تو شهر هم همینجوری به گشت و گزار پرداخت

البته از پیاده شدن راننده هم مطمئن نیستم هنوز

من بازی را تموم کردم واقعا حال کردم با بازی به نظر من بعد از دوران طلایی درایور 1 و 2 این بازی در جای سوم قرار میگیره .
داستان بازی یکم خیالیه .تنر بعد از تصادفی که میکنه به کما میره و بازی از خیالات اون شروع میشه .در کل قسمت داستانی بازی بسیار کمه و اگه بخواهید فقط قسمت داستانی بازی را برید بازی به سرعت تموم میشه اما بازی پراز ماموریت های جانبی شامل stunt و film director , race و ... است
گرافیک بازی به نظر من خیلی خوبه و از همه مهمتر اصلا افت فریم تو بازی مشاهده نمیشه .
کلا محیط بازی شبیه به burnout paradise است با این تفاوت که بازی خط داستانی هم داره درکل تجربه خوبیه از بازی کردنش لذت می برید ;)

من نمیدونم واقعا بعضی از این مغازه دارها ملت رو..... گیر اوردن چند دقیقه پیش یکی از دوستام زنگ زده میگه یه مغازه داری درایور رو اورده میگه فلش 8 بیار برات بریزم 10000 تومن
واقعا به همچین ادمایی چی باید گفت؟
منم بهش گفتم شما برو بهش فلش بده اگه اجراش کرد شخصا به عنوان geohotz جدید معرفی میکنم به جهانیان=))

من نمیدونم واقعا بعضی از این مغازه دارها ملت رو..... گیر اوردن چند دقیقه پیش یکی از دوستام زنگ زده میگه یه مغازه داری درایور رو اورده میگه فلش 8 بیار برات بریزم 10000 تومن
واقعا به همچین ادمایی چی باید گفت؟
منم بهش گفتم شما برو بهش فلش بده اگه اجراش کرد شخصا به عنوان geohotz جدید معرفی میکنم به جهانیان=))

دروغ نگفته دوسته عزیز
میریزه ، اجرا هم میشه
ولی نسخه دمو ورژن رو میریزه که کلا 3 مرحله هم بیشتر نداره:d

• Like
Reactions: bayern_vahid
خوب ما نیز نسخه دزدی بازی را خریداری کردیم:d
نیم ساعت بازی کردم که به دلمان نشست گرافیک بازی هم خیلی خوبه ولی مشکلی که داره اینه که کمی به زردی میگراید:dکنترل ماشینها هم خیلی نرم و روونه من که به شخصه خیلی باهاش حال کردم.حالا بیشتر بازی کنیم ببینم چی میشه....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or