Driver: San Francisco | PC

4c0e60d957cd6_featured_without_text_driver.jpg

بالاخره پرده از اصرار بازی Driver: San Francisco برداشته شد ، این بازی در تعطیلات 2010 برای پلتفرم های PC,PS3 , Xbox360 ,MAC در راه است البته نسخه کنسول Wii این بازی نیز در حال ساخت می باشد.

داستان بازی Driver: San Francisco چند ماه پس از نسخه Driver 3 رخ می دهد و ادامه این بازی می باشد، اگر شما نسخه 3 این بازی به اتمام رسانده باشید خواهید دید که 2 شخصیت این بازی Tanner و Jericho در بیمارستان استانبول به سر می برند ، همه بازتاب این داستان در 30 دقیقه اول این بازی به نمایش داده می شود. از دیگر شخصیت های این داستان می توان به Martin Edmondson اشاره کرد که در این نسخه از وی استفاده شده است.داستان از جایی شروع می شود که یک قطعه گران بها از جنس طلا دزدیده می شود و شخصیت اصلی این داستان Tanner سوار بر ماشین Dodge Challenger در حال تعقیب دوست خودTabias Jones سوار بر ماشین Porsche 911 می باشد.
این بازی دارای جدید ترین ماشین ها است به طوری که از 120 مدل ماشین مختلف در این نسخه استفاده شده است ، در تریلری که از این منتشر شده است 20 ماشین از 120 ماشین موجود را به نمایش می کذارد

لینکه دانلود تریلر بازی:
rcj4s13afhahqska8x4g.jpg

HD

SD

آخرین ویرایش:
سلام دوستان

یه چیز دیگه نمیدونم چرا هر وقت این بازیو انجام میدم یاد بازی خیلی قدیمی ماشینی به اسم midtown madness میوفتم هم گرافیک هم عکس العمل ماشینا و خیلی چیزهای دیگه شبیه اون بازیه !!

آره - به نظر من هم این بازی به دو بازیه قدیمی خیلی شباهت داره - یکی همون midtown madness که گفتی, یکی هم بازیه Starsky & hutch

من بازی رو بعد از بوقی شروع کردم !
خوبه من خوشم اومد !
رانندگی با سوپر اسپورت ها توی خیابون خیلی حال میده !
هندلینگ خیلی شبیه درایور کلاسیک نیست، ولی کم نقصه
در کل راضیم !
گرافیکشم متوسطه

من هم اتفاقا بازي را تازه شروع كردم، تازه chapter 3 هستم،
بهترين نكته بازي اينه كه ديگه از ماشين پياده نمي شي!
هندلينگ ماشين ها خوشبختانه خوبه، گرافيكش بد نيست، دمو هاي تو بازي خوبه و يكي از نكات مثبت بازي هست.
ماشين ها هم خوشبختانه لايسنس شده اند ...
در كل باز خوبيه ، 80 85 از 100 به نظر من نمره اين بازيه...

من هم اتفاقا بازي را تازه شروع كردم، تازه chapter 3 هستم،
بهترين نكته بازي اينه كه ديگه از ماشين پياده نمي شي!
هندلينگ ماشين ها خوشبختانه خوبه، گرافيكش بد نيست، دمو هاي تو بازي خوبه و يكي از نكات مثبت بازي هست.
ماشين ها هم خوشبختانه لايسنس شده اند ...
در كل باز خوبيه ، 80 85 از 100 به نظر من نمره اين بازيه...
از ماشین پیاده شدن شرف داره به اون چشمه که میره هوا و ماشین انتخاب میکنی :d
کلا یوبی زده تو کاره فانتزی بازی !
نمونه ی دیگشم فیوچر سولجره !!

از ماشین پیاده شدن شرف داره به اون چشمه که میره هوا و ماشین انتخاب میکنی :d
کلا یوبی زده تو کاره فانتزی بازی !
نمونه ی دیگشم فیوچر سولجره !!
اتفاقا حرکت باحالی بود:dبازیو که اجرا کردم برادرم اومد بم گفت:چرا از ماشین پیاده نمیشه؟(اخه فقط driv3r رو بازی کرده)گفتمش مگه gta ه؟گفت والا درایور open world بود!:d

سلام بکس من الان چپتر 4 هستم فعلا بهترین ماشینم Ford GT40 هستش سرعت فوق العاده ایی ولی هندلینگش اذیت میکنه کم کم بازی داره سخت میشه باید به فکر لامبورگینی یا شایدم پورشه باشم . شما با چه ماشینی راحت هستین ؟

سلام بکس من الان چپتر 4 هستم فعلا بهترین ماشینم Ford GT40 هستش سرعت فوق العاده ایی ولی هندلینگش اذیت میکنه کم کم بازی داره سخت میشه باید به فکر لامبورگینی یا شایدم پورشه باشم . شما با چه ماشینی راحت هستین ؟
من كه بيشتز از همه با همون dodge كه واسه خود تارنر هست حال مي كنم >:d
تو چپتر 5 يا 6 تو يه مرحله سوار پورشه ميشي (ماشين فوق العاده اي هست )، يه مرحله هم سوار لامبورگيني كه بايد باهاش مسابقه بدي

بهتره برم بگیرمش.......از بی بازی ای بهتره.
فقط دارم دوتا بازی میکنم.

---------- نوشته در 07:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:44 PM ارسال شده بود ----------

من كه بيشتز از همه با همون dodge كه واسه خود تارنر هست حال مي كنم >:d
تو چپتر 5 يا 6 تو يه مرحله سوار پورشه ميشي (ماشين فوق العاده اي هست )، يه مرحله هم سوار لامبورگيني كه بايد باهاش مسابقه بدي
این که شد undercover.

بهتره برم بگیرمش.......از بی بازی ای بهتره.
فقط دارم دوتا بازی میکنم.

---------- نوشته در 07:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:44 PM ارسال شده بود ----------

این که شد undercover.

بازي خوبي هست، ماشين هاي زيادي هم لايسنس شدن، بگيرش ، فكر نكنم ضرر كني ( ان شاالله كه خوشت مياد اگه زياد سخت گير نباشي )
======================================
اخر كسي به ما نگفت اين بازي چند تا چپتر هست :(
======================================
خودمون بازي را تموم كرديم و فهميديم چند تا چپتره، ولي به نظرم خيلي كوتاه بود.

آخرین ویرایش:
نقشه بازی درایور اقتباسی زیرکانه از گوگل ارت هستش مخصوصا به اواخر بازی که نزدیک میشین کافیه به نقشه شهر سانفرانسیسکو دقت کنین انگار دارین با گوگل ارت کار میکنین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or