Driver: San Francisco | PC

4c0e60d957cd6_featured_without_text_driver.jpg

بالاخره پرده از اصرار بازی Driver: San Francisco برداشته شد ، این بازی در تعطیلات 2010 برای پلتفرم های PC,PS3 , Xbox360 ,MAC در راه است البته نسخه کنسول Wii این بازی نیز در حال ساخت می باشد.

داستان بازی Driver: San Francisco چند ماه پس از نسخه Driver 3 رخ می دهد و ادامه این بازی می باشد، اگر شما نسخه 3 این بازی به اتمام رسانده باشید خواهید دید که 2 شخصیت این بازی Tanner و Jericho در بیمارستان استانبول به سر می برند ، همه بازتاب این داستان در 30 دقیقه اول این بازی به نمایش داده می شود. از دیگر شخصیت های این داستان می توان به Martin Edmondson اشاره کرد که در این نسخه از وی استفاده شده است.داستان از جایی شروع می شود که یک قطعه گران بها از جنس طلا دزدیده می شود و شخصیت اصلی این داستان Tanner سوار بر ماشین Dodge Challenger در حال تعقیب دوست خودTabias Jones سوار بر ماشین Porsche 911 می باشد.
این بازی دارای جدید ترین ماشین ها است به طوری که از 120 مدل ماشین مختلف در این نسخه استفاده شده است ، در تریلری که از این منتشر شده است 20 ماشین از 120 ماشین موجود را به نمایش می کذارد

لینکه دانلود تریلر بازی:
rcj4s13afhahqska8x4g.jpg

HD

SD

آخرین ویرایش:
جزو محدود بازی هايی بود که بعد از مدت ها منا سرگرم کردمخصوصا اينکه قابليت شيفت و .... و ديگه اينکه لذت بازی با مکلارن و لامبورگينی و .... توی عنوان قديمیمثل دراور .... در کل عالی بود....

گرافيک بازی هم با توجه به محيط بسيار وسيع و قابليتFly Camera ... قابل قبول بود

روی آخرين تنظيمات تونستم بيارم 60 ثابت کارت گرافيک : 4890 VSYNC=on
CPU i7 920

من 3 تا کرک اسکیدرو رو امتحان کردم هم 14 هم 15 هم 41 مگی ولی بازم همون مشکل

2 فریم در ثانیه که اصلا به هیچ و جه من العنوان نمیتونم بازی کنم...

دوستانی که میایید تعیرف میکنید از بازی دل مارو آب میکنید! یه کمکی هم بکنید من هم شاد بشه دلم و بازیم درست بشه

من 3 تا کرک اسکیدرو رو امتحان کردم هم 14 هم 15 هم 41 مگی ولی بازم همون مشکل

2 فریم در ثانیه که اصلا به هیچ و جه من العنوان نمیتونم بازی کنم...

دوستانی که میایید تعیرف میکنید از بازی دل مارو آب میکنید! یه کمکی هم بکنید من هم شاد بشه دلم و بازیم درست بشه

به خاطره انتی ویروست هست خاموشش کن

پستا رو که میخوندم فکر کردم اومدم قسمت مشکلات بازی بسه دیگه این جا جای این سوالات نیست که جا داره دیگه هرچی.نمیشه همش ناظم بالا سرتون باشه رعایت کنید دیگه.
یکی بگه کلا بازی چطور بود ارزش وقت گذاشتن داره؟خاطرات ادم رو زنده میکنه؟;)

پستا رو که میخوندم فکر کردم اومدم قسمت مشکلات بازی بسه دیگه این جا جای این سوالات نیست که جا داره دیگه هرچی.نمیشه همش ناظم بالا سرتون باشه رعایت کنید دیگه.

صد در صد ارزش داره ، وقتی وارد روند بازی میشید دیگه گرافیک یادتون میره و جذب گیم پلی بازی میشید.

پست های قبلی رو مطالعه کنید دوستان تجربیاتشون رو مطرح کردند.

من به شخصه خیلی لذت بردم

اصلا در حد انتظار ظاهر نشد این بازی...بافتهای محیط یکنواخت هستن و از جزییات خبری نیست!!انگار سازنده ها یادشون رفته تو سال 2011 دارن بازی ارائه میکنن...گیم پلی هم که به لطف دید اجنه(fly camera) پیشرفتهای چشمگیری داشته:یعنی انقدر حال و هوای بازی تغییر کرده که دیگه چشممون درایور 1 و 2 رو نمیبینه!!
این که نمیشه از ماشین پیاده بشیم یک نو اوری نیست بلکه ضعف سازنده رو میرسونه...در کل سازنده در هر صورت موفق نبوده:یا میخواسته خاطرات درایور 1 و 2 رو زنده کنه که بدتر از بین برده یا میخواسته یه بازی با تغییرات عمده بسازه و نو اوری داشته باشه که دریغ از یه سر سوزن خلاقیت...

تنها ویژگی بازی طراحی ماشینهاست که جا داره همینجا ازشون تشکر کنیم!!

هیچ خاطره ای رو زنده نمی کنه چون هیچ شباهتی به قبل نداره اما بازیش قشنگه

من بازی رو تموم کردم - عالی بود - تمام 140 ماشین رو خریدم (الان آماده توی گاراژند :d ) - به غیر از 4-6 تا از اون ماموریتهای فرعی کوچیک (که خیلی سختند), تمام ماموریتها رو تموم کردم - امتیاز من به بازی= 8 - چند تا نکته در مورد بازی:

- انتهای بازی یه مشکلی داره که اگه بازی بیرون پرید, راه حلش توی تاپیک مشکلات بازی هست

- برای پیروزی در مسابقات چند نفره میتونید از ماشین های دیگه استفاده کنید و اونها را بکوبید به حریفان و پیروز بشید

- آخر ماشینهای بازی هم pagani هست ولی خبری از bugati نیست

من بازی رو تموم کردم - عالی بود - تمام 140 ماشین رو خریدم (الان آماده توی گاراژند :d ) - به غیر از 4-6 تا از اون ماموریتهای فرعی کوچیک (که خیلی سختند), تمام ماموریتها رو تموم کردم - امتیاز من به بازی= 8 - چند تا نکته در مورد بازی:

- انتهای بازی یه مشکلی داره که اگه بازی بیرون پرید, راه حلش توی تاپیک مشکلات بازی هست

- برای پیروزی در مسابقات چند نفره میتونید از ماشین های دیگه استفاده کنید و اونها را بکوبید به حریفان و پیروز بشید

- آخر ماشینهای بازی هم pagani هست ولی خبری از bugati نیست
داداش حداقل شما که گاراژ بازی بگو چطور میشه ماشین تو گاراژ گذاشت؟:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or