PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:
واقعا سونی قصد ادامه این بازی را نداره ؟ یادمه اخراج کرد کارمندان این استودیو رو. واقعا حیف هست. اگر منتقدین الان به بازی نمره بدن مطمئنم کمتر از 85 نمیشه. از خیلی نظر ها به جز شبیه سازی رانندگی بهتر از Project Car هست.

واقعا سونی قصد ادامه این بازی را نداره ؟ یادمه اخراج کرد کارمندان این استودیو رو. واقعا حیف هست. اگر منتقدین الان به بازی نمره بدن مطمئنم کمتر از 85 نمیشه. از خیلی نظر ها به جز شبیه سازی رانندگی بهتر از Project Car هست.
کسی خبری نداره. چیزی هم نگفتن. فعلا که دارن ساپورت میکنن و معلومه روش سرمایه گذاری کردن. هنوزم 2 ماه تا پایان ساپورت رسمی از بازی مونده. امیدوارم سونی یه پشتیبانی درست و حسابی بکنه ازشون و با دادن بودجه و نیروی کافی، بتونن همین بازی رو تو شماره دوم بصورت Open World بسازن.

دوستان در مورد انلاین بازی من مشکل دارم . وارد لابی میشم اما ارور could not connect to other player رو میده . در صورتی که من با انلاین بازی های دیه مشکلی ندارم .

دوستان در مورد انلاین بازی من مشکل دارم . وارد لابی میشم اما ارور could not connect to other player رو میده . در صورتی که من با انلاین بازی های دیه مشکلی ندارم .

اینترنت داغونه کلا و گاها اینطوری میشه. بازی های دیگه هم اینطوری میشه گاها. یه لحظه داریم BF HL بازی میکنیم، 1 ثانیه هم لگ و دیلی ندارم، 5 دقیقه بعدش کلا گیر میکنیم تو دیوار.

دوستان تو یکی دو تا سایت دیدم که آکبند این بازی رو دارن حدود 100 یا 110 میفروشن . چرا قیمت این بازی اینقدر پایین اومده ؟
یه سوال دیگه :
بنده تازه به جمع ps4 دارها پیوستم و هنوز هیچ بازی ندارم . بین این بازی و project cars موندم ولی فکر کنم این بیشتر آرکید باشه . درسته ؟
بازی حالت career هم داره ؟ چه قدر طول میکشه تا تموم شه ؟

دوستان تو یکی دو تا سایت دیدم که آکبند این بازی رو دارن حدود 100 یا 110 میفروشن . چرا قیمت این بازی اینقدر پایین اومده ؟
یه سوال دیگه :
بنده تازه به جمع ps4 دارها پیوستم و هنوز هیچ بازی ندارم . بین این بازی و project cars موندم ولی فکر کنم این بیشتر آرکید باشه . درسته ؟

نسخه فیزیکی بازی 100-110ـه؟ اگه آره، احتمالاً آکبند نیستن :دی
ولی اگه منظورتون اکانتِ آکبنده، اصلاً طرفش نرو :دی یا بازی رو فیزیکی بخر، یا اگه خواستی دیجیتالی بخری فقط خودت با اکانت اقدام به خرید کن.

مبارک باشه، بله این بازی آرکیدتره و کلاً رسالتش با Project Cars فرق میکنه.
حالت Career داره، برای من 2-3 روز طول کشید (تمام ستاره ها رو گرفتم و تقریباً 20 ساعت طول کشید). اما 3 تا Tourـه رایگان به صورت DLC برای بازی عرضه شده که اون 3 تا هم روی هم به اندازه نصف Careerـه اصلی محتوا دارن و 10-15 ساعتی وقت لازمه تا بشه کاملشون کرد.

بازی کلی محتوای قابل دانلود (DLC) پولی هم داره، که هم میشه جدا جدا خریداری کرد، هم میشه Season Pass خرید و کل DLCـها براتون آنلاک میشن. جدای از DLCـهایی که اومدن، کلی DLC دیگه هم قراره بیان. در کل اگه اهل بازی ریسینگ هستین، و از Careerـه بازی لذت بردین، حتماً Season Pass تهیه کنید. اکثر Tourـها هم تروفی دارن که ممکنه اینم براتون مهم باشه.

آنلاین بازی هم چند تا مود داره، میتونید توی مسابقات Race شرکت کنید، میتونید یه سری چلنج درست کنید و برای دوستانتون و باقی افراد آنلاین بفرستید و اینطور با بقیه رقابت کنید. میتونید یه Club درست کنید و دوستانتون رو به کلابتون دعوت کنید، یا خودتون عضو یه کلاب بشید. امتیازات تک تک عضوای کلاب با هم جمع میشه و باعث لول آپ شدن کلابتون میشه و ... . در کل بخش آنلاینش، بخصوص چلنجایی که با دوستانتون میذاری خیلی سرگرم کننده هستن.

یه سوال دیگه :
من پریروز ۱۰۰ از پشت شهرداری قیمت گرفتم البته ریجن۲ ! ریجن ۱ میخواستم که گیرم نیومد !
از بچه هایی که انلاین بازی میکنن ، قسمت انلاین بازی دچار مشکل نشده بخاطر این شوتینگ هوشمند ؟!

یه سوال دیگه :

بعضی ها وقتی تولیدشون زیاد باشه و خریدارش کم باشه قیمتش افت میکنه.
البته یکی از دلایلش قدیمی بودن هست.
من خودم دو سه روز پیش مشهد بودم از مشهد خریدم 110 تومن ریجن 2
البته اینجا اصفهان دارن 170 میفروشن.
کلا خواستی بخریش حواست جمع باشه که سلفونش حتما آرم و لوگو ps4 داشته باشه.
ا

من وقتی این بازی رو می خریدم، نه تنها چندان شور و شوق نداشتم، بر عکس فکر می کردم پولمو دور ریختم
اصلاً به قصد خریدش نرفته بودم
ولی انقدر مجذوبش شدم که سیزن پسش رو هم خریدم و هر روز کلی کیف می کنم باهاش
به نظرم ریسینگ بسیار خوبیه و واقعاً میشه ازش نهایت لذت رو برد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or