PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:
سلام همین الان عضو شدم
بیشتر این نوشته های دوستان هم خوندم فقط چندتا سوال البته تکراری اگه لطف کنید جواب بدید
من اکانتم ریجن ۱ هست .بازی ریجن ۱ پیدا نکردم ولی ۲ میتونم ارزون بگیرم . میدونم بازی هم حدود ۱۰ گیگ اپدیت داره . شامل اب هوا و .....
فقط میخوام بدونم اگه اپدیت کنم بعد این جاده های جدید شنیدم ژاپن اضافه شده و پک های ماشین های جدید البته مجانی چون نمیخام بخرم تو همین اپدیت ها اضافه میشه یا این اضافه شدن ماشین ها dlc هست و باید ریجن ها یکی باشه مثلا زده تو آپدیت ۱.۱۴ شامل ۵ماشین جدید توربو .. .انلاینم بازی نمیکنم فقط برام همین اضافه شدن ماشین های مجانی مهمه . اگه نشه بگردم دنبال ریجن ۱ چون حوصله تغیر ریجن اکانت ... ندارم برای یه بازی . خیلی لطف میکنید پاسخ بدید .
در مورد project cars هم اگه کسی بازی کرده میتونید نظرتونو بگید مقایسه این دو
update مشکلی نداره
برای نصب dlc باید ریجن اکانت و بازیت یکی باشه .
PC بیشتر یه بازی Simulation هست و این بیشتر به سمته Arcade هست. اگر دنباله واقعی گرانه میگردی PC بازی کن . به نظرم به نسبت این PC بازیش خیلی سخته

تایم تریال رو رفتم 1:38 زدم فکر کنم یه 15 20 دقیقه ای باز رفتم تا رکورد رو بزنم اما نشد اول ازت(فردین) جلو میزدم بعد هر کاری میکردم یا باهات مساوی میشدم یا عقب تر بودم :|
حیف یه تایم تریال زدم بودم با کاترهام 52 ثانیه (فیلمش موجوده) ندارمش وگرنه قول میدم با 100 بار رفتن هم نتونین رکوردش رو بزنین . چلنج سختی نبود اما ظرافت باید به خرج بدی .
هیچ جای دنیا با یک بار تایم زدن King نمیشن ;) دست بالای دست بسیار است.

تایم تریال بازم میزاریم البته به صورت رندوم خواهد بود نه اینکه یه مسیری رو یه نفر خیلی خوبه اون رو ملاک قرار بدیم. و سعی میکنیم که مسیرهایی که طولانی تر هستند بزاریم. ایده فردین هم برای آپلود خیلی عالیه.

تایم تریال رو رفتم 1:38 زدم فکر کنم یه 15 20 دقیقه ای باز رفتم تا رکورد رو بزنم اما نشد اول ازت(فردین) جلو میزدم بعد هر کاری میکردم یا باهات مساوی میشدم یا عقب تر بودم :|
حیف یه تایم تریال زدم بودم با کاترهام 52 ثانیه (فیلمش موجوده) ندارمش وگرنه قول میدم با 100 بار رفتن هم نتونین رکوردش رو بزنین . چلنج سختی نبود اما ظرافت باید به خرج بدی .
هیچ جای دنیا با یک بار تایم زدن King نمیشن ;) دست بالای دست بسیار است.
شما از کجا میدونی من اولین باره که دارم تایم میزنم؟! من تو همین درایو کلاب سابقه 50 نفر اول شدن تو کل لیدر بورد رو دارم! در ضمن تا زمانی که کسی نتونه رکورد من و بهزاد رو بزنه، کینگ محسوب میشیم!!! کلا خوشم نیومد از حرفت. ما در حد شوخی با هم حرف میزنیم اما مثل اینکه خیلی جدی گرفتید قضیه رو. شما هم سعی کن رکورد رو بزن، اگر نتونستی بزنی پس در حقیقت باز هم کینگ محسوب میشیم اینجا!

اگر ظرفیت دوستان در همین حد هست، من دیگه از این به بعد کلا توی چلنچ ها شرکت نخواهم کرد. موفق باشید.

دوستان اینجا بیشتر دریفت باز هستند تا درایو کلاب باز! :|
چلنج ها اینجوری نشون میده تو تایم ترایل 8 - 9 بار بیشتر تلاش نمیکنن ولی دریفت رو 70 بار، شایدم بیشتر، تلاش میکنن./:)
تو کینگ بودن فردین در سبک ریسینگ شک نکنید. :)

شما از کجا میدونی من اولین باره که دارم تایم میزنم؟! من تو همین درایو کلاب سابقه 50 نفر اول شدن تو کل لیدر بورد رو دارم! در ضمن تا زمانی که کسی نتونه رکورد من و بهزاد رو بزنه، کینگ محسوب میشیم!!! کلا خوشم نیومد از حرفت. ما در حد شوخی با هم حرف میزنیم اما مثل اینکه خیلی جدی گرفتید قضیه رو. شما هم سعی کن رکورد رو بزن، اگر نتونستی بزنی پس در حقیقت باز هم کینگ محسوب میشیم اینجا!

اگر ظرفیت دوستان در همین حد هست، من دیگه از این به بعد کلا توی چلنچ ها شرکت نخواهم کرد. موفق باشید.
دوست عزیز کلا ماهیت چلنج کل کل هست وگرنه بازی (کلا بازی نه DC) که ارزشی نداره :d من فکر نمیکردم با یک همچنین حرفی اینقدر بهت بر بخوره
صرفا محض اطلاع یادتون رفته همین هفته پیش یکی از راننده های مسابقات اتومبیل رانی آزاد کشور تصادف کرد و خدا بیامرز مرد ؟ بازیه و گرنه تو دنیای واقعی هم King ها کم میارن . فکر کنم شما قضیه رو الکی جدی گرفتی اینقدر براتون این مسئله مهمه ؟
Ok You're The King

دوست عزیز کلا ماهیت چلنج کل کل هست وگرنه بازی (کلا بازی نه DC) که ارزشی نداره :d من فکر نمیکردم با یک همچنین حرفی اینقدر بهت بر بخوره
صرفا محض اطلاع یادتون رفته همین هفته پیش یکی از راننده های مسابقات اتومبیل رانی آزاد کشور تصادف کرد و خدا بیامرز مرد ؟ بازیه و گرنه تو دنیای واقعی هم King ها کم میارن . فکر کنم شما قضیه رو الکی جدی گرفتی اینقدر براتون این مسئله مهمه ؟
Ok You're The King
ما هم اینجا تو دنیای واقعی نیستیم و داریم پیش خودمون کل کل میکنیم و شوخی میکنیم. حالا شما چرا باید اون رو حرف بزنید من متوجه نمیشم! در ضمن چلنچ رو میذاریم که بین خودمون واسمون مهم باشه. اگه مهم نیست براتون خوب اصلا تو چلنچ ها شرکت نکنید. چلنچ نمیذاریم که بیایم 2 دور برونیم بعد بگیم بابا اه بیخیال، اینکه مهم نیست!!! چلنج میذاریم که مهارت همدیگرو به چالش بکشیم و خودمون رو تا جای ممکن بالا ببریم.

بچه ها مرسی ک هستید من کوچیک همتونم خیلی حال میده با هم چلنج میزنین من متاسفانه بیشتر اوقات شب تا صبح دانشگام ولی هر چلنجی بود منم اینوایت کنین دمتون جیز
:-)
راستی time Trial هم اینوایت کنین ممنون میشم... یکی هست dlc ک من ندارم قفله

دوستان یه جوانمرد به من بگه چجوری DC ریجن ۲ رو روی اکانت ریجن ۱ راه بندازم ؟ واسه dlc سوال میکنم . پست اول رو مطالعه کردم اما جواب سوالم توش نبود.(من اون ماشین های مجانی دی ال سی منظورم هست ‌‌)

راه انداخته نمیشه .... شما اگه بازیت ریجن 2 هست و اکانت ریجن 1 داری باید بیخیال dlc ها بشی....یا اینکه اکانته uk بساز یک اکانته اضافه دیگه از اون us که داری بعد سوویچ کن رو اکانته uk برو تو استور و dlc ها رو دانلود کن و با اکانت uk بازی کن

راه انداخته نمیشه .... شما اگه بازیت ریجن 2 هست و اکانت ریجن 1 داری باید بیخیال dlc ها بشی....یا اینکه اکانته uk بساز یک اکانته اضافه دیگه از اون us که داری بعد سوویچ کن رو اکانته uk برو تو استور و dlc ها رو دانلود کن و با اکانت uk بازی کن
الان این DLC های free که واسه بازی اومده تا بحال ایا فقط محدود به همون چند تا ماشین اضافه هست ؟؟؟ یا اینکه محیط ژاپن هم جز DLC ؟؟

الان این DLC های free که واسه بازی اومده تا بحال ایا فقط محدود به همون چند تا ماشین اضافه هست ؟؟؟ یا اینکه محیط ژاپن هم جز DLC ؟؟

من بازیو 10 روز پیش خریدم بعد یک هفته بازی فروختم رفت تا اونجا که یادمه 9 تا اینا ماشین free داشت یکی دوتا بخش هم داشت free بود مسابقات منظورمه اما بقیش پولی بود....
من چون بعد آپدیت 10 گیگ بازیش کردم و اون dlc ها رو گرفتم رفتم بعد تو بازی همه چیزم اوکی بود جاده ژاپن باز بود و اینکه تو بخش تور 3تا دیگه تور هم داشتم اما بقیشو باید میخریدی تا باز میشد...در کل آپدیت بکن و بعد بازی کن بازی چشم نوازی بود......یعنی تو عمرم چنین بارانی ندیده بودم و چنین رعدو برقی ....کلا عالی بود اما از اونجا که من دلم زود بازیا میزنن به غیر فوتبال هرچی بخرم بعد 1 یا 2 هفته میفروشم فروختم رفت ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or