PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:
آریا جان یسری سوال من کردم مثل اینکه مشغول بودی جواب ندادی!
biggrin1.gif

می خواستم نظرتو در مورد صداگذاری بدونم
و اینکه هوش مصنوعی به نسبت در برابر Grid2 در چه سطحی هستش؟

من از آريا پرسيدم خب اما كاملا توضيح نداد
حالا تو بگو اميرحسين جوون :d

چی دیگه بگم ؟ :d

Event ها کلا خسته کننده نیست نوع مسابقات و چلنجهای توی بازی باعث میشه حس تکراری بودن نداشته باشه.
زمان اتمام مسابقات متعادل هست نه خیلی طولانی و نه خیلی کوتاه.
هر دفعه که مسیری رو Restart میکنی اتفاقات و برخوردهای هوش مصنوعی با هم فرق میکنه.
صدا گذاری بازی بسیار خوبه ، با چرخش دوربین و تعویض نمای دید ماشین صدایی هم که میشنوید فرق میکنه.(از لحاظ بمی و شدت)
نکته مهم اینه که ترمز ممنوع!!! مگر اینکه واقعا مجبور باشید. باید سرعت ماشین رو سر پیچ ها و قبل از رسیدن بهشون تنظیم کنید والا با زدن ترمز حریفان به راحتی از شما عبور میکنند.(روی درجه سختی Legendry اگر ماشینها بگیرنتون کارتون خیلی سخت میشه)
میزان دمیج بازی خیلی بالا نیست میشه گفت در حد بازی Rivals هست.

آخرین ویرایش:
ببخشید واسه پرسش بی جا
توپخونه بازه امروز ؟ میخوام برم driverclub و middle رو بخرم کجا بهترین قیمت رو میده ؟

بچه ها زیر یکیش زاییدن اونموقع شما:d . بعدازظهر برو .

هیشکی توضیح نمیده دقیق ببینیم متاش از 87 به 90 میشه کشوند یا خیر :d

یکی درباره گیم پلی بازی به طور کامل توظیح بده بی زحمت :d

- - -ویرایش - - -

Event ها کلا خسته کننده نیست نوع مسابقات و چلنجهای توی بازی باعث میشه حس تکراری بودن نداشته باشه.
هر دفعه که مسیری رو Restart میکنی اتفاقات و برخوردهای هوش مصنوعی با هم فرق میکنه.
صدا گذاری بازی بسیار خوبه ، با چرخش دوربین و تعویض نمای دید ماشین صدایی هم که میشنوید فرق میکنه.(از لحاظ بمی و شدت)
نکته مهم اینه که ترمز ممنوع!!! مگر اینکه واقعا مجبور باشید باید سرعت ماشین رو سر پیچ ها و قبل از رسیدن بهشون تنظیم کنید والا با زدن ترمز حریفان به راحتی از شما عبور میکنند.(روی درجه سختی Legendry اگر ماشینها بگیرنتون کارتون خیلی سخت میشه)

هندلینگ چطوره داداش ؟ خوبه ؟

طراحی ماشین هاش چطور ؟:d

نکته مهم اینه که ترمز ممنوع!!! مگر اینکه واقعا مجبور باشید باید سرعت ماشین رو سر پیچ ها و قبل از رسیدن بهشون تنظیم کنید والا با زدن ترمز حریفان به راحتی از شما عبور میکنند.(روی درجه سختی Legendry اگر ماشینها بگیرنتون کارتون خیلی سخت میشه)
منظورمون اینه که انتظاراتتو کامل برآورده کرده ؟ از هندلینگ ، تیونینگ خود ماشینها ، سطح چسبندگی لاستیکها با آسفالت:d . حس سنگینی که انگار خودت پشت فرمونی ،

امیدوارم توی آپدیت جدید پارتی هم بزارن . ماشینا رو بزنیم کنار بزنیم به کوهو دشتو دمن :d

عزیزان کنترل بازی سخته؟؟؟ من خیلی عاشق ریسینگم ولی با سبک شبیه ساز خیلیی مینه خوبی ندارم... بدم نمیاد ولی ارکید رو بسی ترجیه میدم... حالا این سیستم درایوینگش تو تریلراش خیلی شبیهساز میخورد (هرچند گفتند نصف نصفه)... میشه بگین مثلا از بازی forza ms4 سخت تره هندلینگ هاش؟

مهم تر از همه... تیونینگ بازی خوبه؟؟؟

دلیل اصلیش اینه که گیفها چون داون اسکیل میشن نتیجتا تراکم پیکسلی توش بهتر میشه و بهتر بنظر میاد.
وگرنه دوستان اگه از گیمرساید تریلرارو دریافت میکردن همون اول الان فکر نکنم نظر متفاوتی می داشتن در این باره

- - -ویرایش - - -

اتفاقا سوالتون کاملا بجاست...تاپیک جای همین سوالا هستش.
نمی دونم امروز باز هستن یا نه ولی درایوکلاب دیروز 250 بوده اونجا...
میدل ارت رو هم نمی دونم

Shadow of Mordor دیروز 220 بود

این http://www.8pic.ir/images/i1768em1pymogmdje386.jpg یا این http://www.8pic.ir/images/muka4v9vuqkxo7w5ovho.jpg البته به نظر میاد بازی توی شرایط برف و بارون خیلی طبیعی تر به نظر میاد. من که صبر میکنم ببینم با پچ مثل این عکسا میشه یا نه.
به نظر من که این عکسها چیز اضافه ای نسبت به عکسهایی که دوستان میزارن ندارن...
فقط رزولوشن این عکسها بیشتر...

آخرین ویرایش:
واقعا اونایی که خیلی زود بازی میخرن لذت میبرن بنا به دلایل خودشون

ولی از اصل لذت به دور هستن

چرا ؟
چون وقتی میشه لذت برد که بازی شما از همه زود تر بازی کردی و بیایی اینجا هر کی در مورد هندلینگ و گرافیک هزار تا چیز دیگه سوال کرد شما جواب بدی
اینطوری هم خودت لذت میبری هم بقیه لذت میبرن

اون چند نفری که خریدن بیان دیگه رفتین حال کنید یه عده منتظرن شما ها جواب بدید

با تشکر
حمایت از دوستان عاشق گیم که بنا به دلایلی مجبورن صبر کنن قیمت بازی بیاد پایین

:)

آقا یه ویدیوی جدید توسط یکی از کاربرهای GAF ظبط و آپلود شده که من چند تصویر ازش گرفتم برای کسایی که نمی تونن دانلودش کنن:

https://mega.co.nz/#!oJ8ylLKD!eKWyNH79dCag0ZIPmBk2A_3J6sRYY2-5UH1YGvKJ8ZQ

فکر می کنم پس از نصب Day One Patch ظبط شده !

اسماعیل جان متاسفانه نمی تونم دانلود کنم
گرافیک بهتر شده؟
رزولوشن چقدر هست؟؟؟

اسماعیل جان متاسفانه نمی تونم دانلود کنم
گرافیک بهتر شده؟
رزولوشن چقدر هست؟؟؟
والا بیشتر توجهم به AA بود که انگار بهبود یافته بود !
گرافیک هم فرقی با آخرین نمایشها نداره حالا بهبودش بماند
رزولوشن ویدیو 720pـه

اینجا تاپیک مقایسه بازی ها نیست که بحث فورتزا باز میکنید. این بار بحث بازی های دیگه رو اینجا ببینم که باعث به هم زدن جو شده، طرف خاطی مستقیم میره مرخصی 1 ماهه. خواهشن سعی کنید از دادن قیمت و معرفی فروشنده و ... هم در مکان عمومی جلوگیری کنید. هر کاری دارید تو پیام خصوصی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or