PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:
والا بیشتر توجهم به AA بود که انگار بهبود یافته بود !
گرافیک هم فرقی با آخرین نمایشها نداره حالا بهبودش بماند
رزولوشن ویدیو 720pـه

بسیار عالی... :)
به هر حال من فکر می کنم مشکل از همون دکمه ی شیر بود تا خود بازی...
دیشبم یسری اومدن توییتر پاول در مورد بهبود بازی سوال کرده بودن که متاسفانه جوابی نداد حالا باید دید با پچ چه چیزایی بهتر میشه.توجه کنین که این بازی حتی یه هفته قبل از هوریزون گلد شد پس ا ون موقع تا حالا دارن روی چیزای مختلف کارایی انجام میدن که با پچ اضافه شه!

خیلی دارم باخودم کلنجار میرم که صبر کنم ارزونتر شه بعد بخرم.نمیشه تحمل کنم.از شدت هایپ داره گریم میگیره بخدا:d230 خوبه دیگه نه؟

اینکارارو فقط برای بازیا ناتی می کنن! :))

خب پس شرایط آب و هوای بارانی و برفی هم که قراره با آپدیت های بعدی اضافه بشه! پس منتقدین هم دارند نسخه ی بدون برف و باران رو انجام می دن! :|
کلا از متای بازی ناامیدم ! بی برو برگرد زیر 80 هست بعید هم نیست بیاد زیر 75!:|

ایرادات بنی اسرائیلی هم که شروع شد !!

پس زمینه بازی و دار و درختها و آدماش خودش اندازه Far Cry گرافیک داره لامصب !! جاده و اصل کاری ها که بماند !

من دموش رو امروز توی مغازه بازی کردم از نظره گرافیکی واقعا یکی از بهترینهاست ... حرف نداشت به نظرم ...
از نظره gamepaly که زیاد نمیدونم .سره جمع 15 دقیقه بازی کردم کلا به نظرم بازیه خوبی هست
منم نسخه پلاسش رو فعلا میگیرم ...

مثل اینکه این اولین نقد بازیه:

سایتش هلندیه و نقدش مختصره نمره ای هم در کار نیست اما متنش جالبه!

Review DRIVECLUB: de ultieme racegame!

DRIVE CLUB: racing with your heart
The creators of DRIVE CLUB also developed the popular MotorStorm ™ and now come with the ultimate racing game. They made ​​this game for the new generation of gamers and brought to live with the "heart and soul" of the racing culture

Simply the coolest cars
Perhaps the most important part for racing enthusiasts: the cars. And fat, they are DRIVE CLUB : hand selected, pure strength and beauty. If that is not the ultimate combination? Each car is a pleasure to drive through the stunning detail, both on the outside and inside. In the garage you can see the cars of your club 'customized' with logos and colors. Pretty cool, right

You never stands still with MyDRIVECLUB app
It does not matter where you are, with MyDRIVECLUB app for iOS and Android are you connected 24/7 with your friends. This allows you to track the performance of your club, watch live with races held at that time, send challenges and many more things that have to do with your club. You're now always connected to racing, with DRIVE CLUB and with your friends

بازم گرافیک! :|
دوستانی که دارن بازی میکنن میتونن یه مقدار بحث گیم پلی رو بازتر بکنن ببینیم در چه حاله؟

والا من که هنوز نخریدم ولی گف رو که دارم دنبال میکنم اکثرا خوششون اومده مخصوصا AI رو خیلی تعریف میکنن و میگن چیز عجیب غریبیه. فقط یه مقدار انتقاد روی نبود Replay و Photomode و چرخه آب و هواست که اونم قراره بعدا با پچ اضافه شه. ولی خوب خودمو جای اونا میزارم بهشون حق میدم. این گیفهایی که از آب و بارون و برف اومده خیلی زیباست ولی فعلا نمیشه تجربشون کرد.

من دموش رو امروز توی مغازه بازی کردم از نظره گرافیکی واقعا یکی از بهترینهاست ... حرف نداشت به نظرم ...
از نظره gamepaly که زیاد نمیدونم .سره جمع 15 دقیقه بازی کردم کلا به نظرم بازیه خوبی هست
منم نسخه پلاسش رو فعلا میگیرم ...
از کجا گرفتی بازی کردی؟!!

والا من که هنوز نخریدم ولی گف رو که دارم دنبال میکنم اکثرا خوششون اومده مخصوصا AI رو خیلی تعریف میکنن و میگن چیز عجیب غریبیه. فقط یه مقدار انتقاد روی نبود Replay و Photomode و چرخه آب و هواست که اونم قراره بعدا با پچ اضافه شه. ولی خوب خودمو جای اونا میزارم بهشون حق میدم. این گیفهایی که از آب و بارون و برف اومده خیلی زیباست ولی فعلا نمیشه تجربشون کرد.

منم اعصابم سر نبود این چیزا خیلی خرده!!:d

چرا اینا + تعداد ماشین های بیشتر از ابتدا نباشه که امیدمون به متای بالا زنده باشه؟!:((

آقا کاری به Photomode ندارم ولی تغییرات آب و هوایی از همون اولم قرار بود با Patch اضافه بشه
پس جای گله ای نمی مونه

یعنی منتقدایی که الان دارن بازی رو انجام می دن به اون پچی که تغییرات جوی رو اضافه می کنن دسترسی دارن؟!
یعنی این امکاناتی که نیست اگه از اول بود حداقل متای بازی یه 3-4 نمره ای بیشتر از چیزی می شد که هست!

یعنی منتقدایی که الان دارن بازی رو انجام می دن به اون پچی که تغییرات جوی رو اضافه می کنن دسترسی دارن؟!
یعنی این امکاناتی که نیست اگه از اول بود حداقل متای بازی یه 3-4 نمره ای بیشتر از چیزی می شد که هست!

نسخه ای که منتقد تجربه میکنه با اونی که توی خرده فروشی ها هست هیچ فرقی نداره
اگر منتقدها برای چیز دیگه ای بخوان نمره کم کنن فکر نمی کنم برای نبود تغییرات آب و هوایی کم کنن چون توسعش ماه ها پس از توسعه بازی اصلی کلید خورده و طبیعیه که طول بکشه

من میخوام برا اولین تجربه ای که از این بازی میکنم توی هوای برفی بارونی باشه . تنها دلیلش همینه که بازی رو نخریدم دیروز . چنان میخوام تو افق محو بشم که حتی با رفتن برق خونه ام من فلش بک افق باشم هنوز :d .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or