PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:
آریای عزیز و سایر دوستانی که بازی کردن، این قضیه پیست ها چطوریه؟! :دی اگه اشتباه نکنم 5 تا کشور هست که هرکدوم 11 تا پیست دارن. این 11 تا پیست هر کشور تفاوت های زیادی با همدیگه دارن یا خیلی شبیه هم هستن؟ مثلاً GT و FM توی تبلیغاتشون میان میگن چمیدونم 100 تا مسیر توی بازی هست، در حالی که 30 تا پیست هست و هرکدوم 2،3 تا زیرمجموعه داره که فرق زیادی با همدیگه ندارن. مثلاً پیست X رو یک بار به صورت کامل در نظر میگیرن و یک بار مدل کوچیک ترش و یک بار دیگه هم یه میون بر داره که 20 متر فضای جدید داره، بعد اینا رو 3 تا مسیر حساب میکنن به جای یکی. :دی میخوام بدونم DC هم این طوری هست یا پیست X توی هند تفاوت زیادی با پیست Y توی همون کشور داره؟
--------------
در مورد برف و بارون فکر میکنم هنوز از زاویه داخل کاکپیت بهینه سازی نشده. اگه اشتباه نکنم تا حالا ویدئویی از برف و بارون ندیدیم که از داخل ماشین نشون داده بشه. :دی

بازی منم صبح رسید دستم
اول بگم بازی دقیقا همون تریلرهایی که دیدید
گرافیک و گیم پلی بازی بینظیر و خیلی سرگرم کنندست
فیزیک بازی در حد بازیهای DIRT و GRID نیست که کاملا تخریب بشه ماشین ولی جزئیات خراشیدگی رنگ بدنه و ترک خوردگی شیشه و ... عالی کار شده
وجود چلنج ها برای شکوندن رکوردهای بقیه هم طی بازی خیلی خوبه

بعضی از دوستان کم لطفی می کنن و میگن بازی مالی نیست منتظرن THE CREW عرضه بشه،من دیگه حرفی ندارم :|
به شخصه خیلی منتظر این بازی بودم،کمبود یک ریسینگ عالی روی PS4 به شدت احساس میشد
به عمر گیمریم هم حتی با وجود PC درست و حسابی بازی ریسینگ به این دلچسبی و عالی بازی نکرده بودم

راجع به کیفیت عکسها و فیلم های کپچر شده با PS4 هم مشخصه که حدود 20-30% کیفیت پایین میاره

چندتا عکس هم گرفتم،یک گیم پلی هم از بازی خودم هست حدود 200 مگ اگه حال دانلودش داریید آپلودش کنم
گروه منم PERSIAN هست،حریف می طلبیم ;)

بازم خوبه من فکر میکردم یه دوهفته ای طول داره اگه اخر هفته اینا باشه حرفی توش نیست:d
چه خبره :d

- - -ویرایش - - -

من از اولین باری که این بازی معرفی شد به عنوان یک بازی آنلاین و مولتی می شناختمش!
حالا دوستانی که بازی کردن و خوششون اومده بخشی رو بازی کردن که اولویت دوم بازی بوده!بار اصلی جذابیت این بازی رو آنلاینشه!
اصل بازی میشه گفت قسمت آنلاینش هست به دلیل اینکه خیلی روش تمرکز شده . ولی هیچ ریسینگی نیست که آفلاین نداشته باشه . حکایتش مثل دستنی هست که هم آنلاین داره هم آفلاین ولی گفتن که برای لذت بردن از بازی بید آنلاینش رو تجربه کنید :d

- - -ویرایش - - -

دمو قابل دانلود نداره تو استور این بازی؟
برای بار هزارم :
بازی نسخه دمو ندارد ولی میتونید از نسخه رایگان پلاس استفاده کنید که درونش 10 تا ماشین از تمام کلاس ها و 11 تا پیست وجود داره و حجمش برابر حجم اصلی بازی هست . اگر هم خوشتون اومد میتونید با پرداخت 50 دلار بازی رو مستقیم به نسخه اصلی آپدیت کنید
:| :d

بازی منم صبح رسید دستم
فیزیک بازی در حد بازیهای DIRT و GRID نیست که کاملا تخریب بشه ماشین ولی جزئیات خراشیدگی رنگ بدنه و ترک خوردگی شیشه و ... عالی کار شده

بعضی از دوستان کم لطفی می کنن و میگن بازی مالی نیست منتظرن THE CREW عرضه بشه،من دیگه حرفی ندارم :|
به عمر گیمریم هم حتی با وجود PC درست و حسابی بازی ریسینگ به این دلچسبی و عالی بازی نکرده بودم

راجع به کیفیت عکسها و فیلم های کپچر شده با PS4 هم مشخصه که حدود 20-30% کیفیت پایین میاره

چندتا عکس هم گرفتم،یک گیم پلی هم از بازی خودم هست حدود 200 مگ اگه حال دانلودش داریید آپلودش کنم

توی عکسها که گرافیک پایینتری نسبت به ویدیوهایی که بیرون دادن داره

بازی منم صبح رسید دستم

داداش میتونی داخل8pic آپلود کنی ؟ عکسا بالا نمیاد :|

- - -ویرایش - - -

توی عکسها که گرافیک پایینتری نسبت به ویدیوهایی که بیرون دادن داره
داداش من میخوای ترول کنی درست ترول کن ;) :d
شما همت کن برو پلی 4 رو بخر بازی هم بخر بعد در مورد گرافیک قضاوت کن . کسی از روی ویدئو گرفته شده توسط شیر که کیفیت رو خیلی خیلی کاهش میده نمیاد فکت صادر کنه در مورد گرافیک . هرکسی هم که تا الان خریده از بازی خوبی گفته . همه هم از گرافیک و بهتر شدنش گفتن ;)

برای بار هزارم :
بازی نسخه دمو ندارد ولی میتونید از نسخه رایگان پلاس استفاده کنید که درونش 10 تا ماشین از تمام کلاس ها و 11 تا پیست وجود داره و حجمش برابر حجم اصلی بازی هست . اگر هم خوشتون اومد میتونید با پرداخت 50 دلار بازی رو مستقیم به نسخه اصلی آپدیت کنید
:| :d
ممنون از پاسختون اگه میشه بگید حجمش چقدره و از کجا و چجوری میشه دانلودش کرد؟

سلام من میخام بازیو بخرم یه توضیح بدین از بازی ایا سبک گران توریسمو و فورزا هستش؟ همش تو پیست ها هستش یا سبک نید فور اسپید تو خیابونو کوه و بیابونه؟
و اینکه بازی انلاینه؟ یا افلاین؟ باید واسه بازی حتما پلاس داشته باشی؟

حجمش 15.7ه
حالا برا یه گیگ مامله رو بهم نزن امیر :دی
سلام من میخام بازیو بخرم یه توضیح بدین از بازی ایا سبک گران توریسمو و فورزا هستش؟ همش تو پیست ها هستش یا سبک نید فور اسپید تو خیابونو کوه و بیابونه؟
و اینکه بازی انلاینه؟ یا افلاین؟ باید واسه بازی حتما پلاس داشته باشی؟
بازی جاهای مختلف داره یسریشون مسیر های مسابقه ای هستند ولی اکثرا توی کوه و بیابون هستند
بازی هم آفلاین داره و هم آنلاین برای آفلاین پلاس نیاز نداری ولی برای انلاین لازم داری! :)

حدود 2ساعت بازیش کردم به lvl 5 رسیدم
گرافیک مثل همون تریلر ها هست و واقعا عالی هست
چرخه روز شب بازی هم فوق العاده قشنگ طراحی شده
هندلینگ ماشین ها هم خوب کار شده
فیزیک ماشین ها هم خوبه ولی اگه اجزای ماشین کنده میشد بهتر میشد
تنها مشکلی که داره اینه که پیست های بازی خیلی کم هستن

امیر علی توام توی جمعیت مرفهین بی درد قرار گرفتی! :دی
تنوع چلنجها چطوره؟
بازی سرگرم کننده هست یا نه؟؟؟

فاز اونی که پست منو پاک کرد چی بود دقیقا ؟ :|||
عجب :||

فاز شما چیه که عکس با حجم و سایز فضایی میذارید؟ صفحه داشت منفجر میشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or