PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:
پست های بیربط پاک شدن. ماشالا اطالاعات داره فوران میکنه از بعضی ها.

این امضا رو هم رو دور تند ساختم برای کسانی که میخوان. سایز امضای کابرای معمولی رو نمیدونم. این مال کاربرای گلده. اگه خواستید رزولوشن و حجم رو بگید بسازم برای شمام.

70743924504883696701.jpg

سلام من میخاستم امروز این بازیو بخرم ارزش داره 200 پول بدم؟ یا صبر کنم the crew project cars رو بخرم؟ یا برم ارباب حلقه ها رو بگیرم؟ هر کی بازیو داره بگه خاهشا راضی هست یا نه؟یکی جواب منو بده :-&
قطعا همینو بخر... البته ب نظرم middle earth رو بگیر بعد اینو بگیر... crew میگن گیمپلیش خیلی زیبا نیس.... pc هم خیلی ارز تعریف نشنیدم.... حالا انتخاب با خودته

تو رو قرآن از این دلایل الکی نیارید.
اینطور که شما میگین به دلیل واقعی بودن سایه هاگرافیک بازی پایین به نظر میاد.
الآن سؤال من اینه که آیا در دنیای واقعی وقتی آفتاب از پشت سر ما میتابه گرافیک دنیا و محیط تا حد NFS 5 میاد پایین و دنیا کارتونی میشه؟!
من FH2 رو بازی کردم توی اون بازی هم گرافیک خود بازی با عکس ها و تریلرهایی که قبل از انتشار میذاشتن فرق داره. از اون هم زیاد خوشم نیومد ولی خداییش گرافیکش از این عکسایی که شما میذارید خیلی بهتره.
کلا نورپردازی و تاثیرش رو محیط بحث خیلی مفصلی هست؛ به نظر شما چرا تو بناهای معماری اینقدر رو نورپردازی دقت می شه!؟ چرا اینقدر عکاس ها رو منابع نور حساس هستند!؟
بهتره بحث رو تمومــ کنیمــ.

آخرین ویرایش:
معلومه که بالاتر نیست تقریبا میشه گفت هم سطح هستند ......

من سریع قضاوت نمیکنم من دارم نظرمو میگم ...گرافیک بازی مشکلی نداره خیلی هم خوبه فقط مشکلش همونطور که قبلا هم گفتم محتوای کمشه که شاید

اپدیت مجانی بدن درست میشه ...

خب از این بازی خوشت نمیاد دنبال هر بهونه ای هستی تخربش کنی! نیازی به این کارا نیست همون بیای بگی بازی رو دوست دارم و دلم با هورایزون هست کافیه کسی ازت دلخور نمیشه!:|:d

والا ما هم همون تریلری هایی که شما دیدید رو دیدیم و الان داریم بازی میکنیم و افت گرافیکی مشاهده نمیشه! اینجور نیست که ما کور باشیم و فقط شما قادر به دیدن باشید. بهرحال اگه میخواید معیار مقایسه رو گیف های 450x215 بذارید که هیچی ولی اگه میخواید واقع گرایانه نگاه کنید نسخه ی نهایی همون چیزیه که تو تریلرهای بازی بوده. قبل از شما هم تو Gamescom خیلی ها بازی کردن بازیو و ایرادی از گرافیک گرفته نشده.
خوشبختانه بازی نسخه ی پلاس داره و میتونید خودتون امتحان کنید. یا شایدم انتظار شما از بازی این بوده که با واقعیت رقابت کنه!
یه سری عکس که بازم جا داره بگم، capture کردن با share باعث افت کیفیت میشه. حداقل در مورد این بازی که اینجوره چون چیزی که تو عکس ها میبینم با اون چیزی که تو بازی بود و ازش عکس گرفتم فرق داره. نه اینکه زمین تا آسمون فرق داشته باشن ولی تو بازی smooth تره همه چی.

سلام من میخاستم امروز این بازیو بخرم ارزش داره 200 پول بدم؟ یا صبر کنم the crew project cars رو بخرم؟ یا برم ارباب حلقه ها رو بگیرم؟ هر کی بازیو داره بگه خاهشا راضی هست یا نه؟

Crew رو که اصن بیخیال ارزش 1 ریال نداره چون تمام customization های ماشیناش پولیه(دلـار)
پراژکت کارز هم چیز جالبی بنظر میرسه ولی فک نکنم به پای درایوکلاب برسه!
ارباب حلقه ها هم که چون همسبکشون نیست نمیشه نظر داد

این چیزی که دوستمون بالا از تصاویر بازی گذاشته بهترین جلوه های گرافیکی یک بازی ریسینگ هست که تا به الان تولید شده!!( حالا به قول خودشون و خیلی ها تو تصاویر افت کمی رو هم مشاهده می کنیم)
الان کلا بحث سر گرافیک این بازی بیهوده هست و صرفا از کسایی ساختس که از بازی خوششون نمیاد و می خوان به نوعی بازی رو زیر سوال ببرن!
بحث سر این بازی باید از گیم پلی باشه!
گرافیک حجت تموم کرده. نه افتی می بینیم و نه ضعفی!

چطوريه فقط توي اين بازي اين اتفاق افتاده؟ تو همه بازي ها مشكلي نداشتم

از این اتفاقا زیاد میوفته . دوست من تو اینفیمس مشکلی نداشت ولی ولاسیتیش این مشکلو داشت کاری که نوشتم اینجا رو انجام داد و مشکلش حل شد .

کپچر کردن از خود PS4 همیشه اولین چیزی که از بازی حذف میکنه AA اونه. سر عکسهایی که از inFamous میگرفتیم این قضیه مشخص شد. بعد که فوتومود دادن واسه اینفیموس قضیه بهتر شد.

خبر خبر !!
Sony نسخه Downgraded Edition عنوان DriveClub رو معرفی کرده و اولین اسکرینشاتش رو هم ریلیز کرده !!
ایناها:

:d:-$

این که خیلی بهتره تازه ماشینشم سایه داره ! :دی
پچر کردن از خود PS4 همیشه اولین چیزی که از بازی حذف میکنه AA اونه.
دقیقا عکسا رو با کیفیت کمتر و حجم پایین کپچر میکنه ! ویدئو ها هم که 720 :| رسما نصف میشه کیفیت .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or