PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:
این آپدیت ها با محتوای مختلف که هر ماه میاد تا چند ماه دیگه قراره ادامه داشته باشه ؟ بسیار حرکت پسندیده ای میکنن که بازیشون رو بیخیال نشدن و کلی ساپورتش میکنن
دیگه وقتشه بازی رو گرفت دیر هم شده البته ! :d

تا June 2015

کلی تغییرات توی حالت بازی ایجاد شده که زیادن و نمیخوام وارد جزئیاتش بشم. اونایی که به نظرم جالب اومدن:

یک مود جدید برای آنلاین - Team Time Trial
2 منطقه جدید برای ژاپن
اضافه شدن ماشین VUHL 05 بصورت مجانی
تور پک جدید به نام DOWNFORCE
تور پک شامل ماشین های: Ferrari F50, Chevrolet Corvette Z06 Centennial Edition, SRT Viper GTS, Goenigsegg One:1 , Jaguar F-Type R Coupe
تور پک جدید به نام Midnight
2 لیوری پک جدید که هر کودوم شامل 5 تا لیوری هست
یک Comapinon App جدید برای گوشی ها همراه با نسخه PS+ میاد
مود های خصوصی برای آنلاین در نظر گرفتن. همون Private لابی ها.
Replay ها در مراحل پایانی ساخت هستن. اما این Replay ها اول برای بخش آفلانن و بعد برای آنلاین میاد
کلی ماشین جدید قراره بیاد و گفتن که مطمئن باشید به همه صحبت هاتون و نظراتتون درباره ماشین های درخواستی گوش کردیم. فعلا نمیتونیم چیزی بگیم اما منتظر سوپریزهای جدید باشید.
رنک بازی به علت اینکه خیلی ها دیگه 50 شدن، بیشتر از 50 خواهد شد.
جان ما؟؟!!!
این همون چیزیه که من بهش گیر داده بودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Replay

بالاخره قرار شد براي نسخه پلاس شون هم تاريخ بدن ؟!:|
چه عجب :| /:)

منتظر اينم يه چندتا پيست و ماشين ديگه به عنوان معذرت خواهي به خاطر اين همه تاخير بدن :d

مردونه قول ميدم اگر BMW I8 رو به بازي اضافه كنن سر ضرب بازي رو بخرم :d:|
يعني من اسير اين يكي شدم با اين كه از گالاردو ( كه دوستش دارم ) كمتره اما كلا" خيلي چيز خوفيه :d
ماشين مسابقه شايد نشه بهش گفت اما با اين گرافيك يه دور باهاش بزنيد روح تون جلا پيدا مي كنه=p~

4292.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان ما هم به تازگی بازی رو گرفتیم، تا الان بسی حال داده.

یه سوال الان به جز چیزهایی که آپدیت‌های بازی اضافه کردن
DLC رایگانی رو استور هست که نیاز باشه دانلود کنم برا تجربه بهتر !؟ چون ریجن اکانت و بازیم یکی نیست حوصله ندارم یه اکانت دیگه بسازم :d

سلام یه راهنمایی کلی میکنید من فقط بخاطر این بازی میخام دوباره کنسولو بخرم
اول اینکه میخام رنگ سفیدشو بخرم احتمالا ریجن 2 ژاپن برای خرید دی ال سی این بازی باید آکونت بسازن باز؟ چه ریجنی؟ بازی باید چه ریجنی داشته باشه؟ قبلا آکونت ساختم ریجن1

حمید جان اکانت منظورته اول واست بگم هر دستگاهی با هر ریجنی میخری بخر فرق نداره مهم نیست ریجن دستگاهت چه ریجنی هست اونی که مهم هست ریجن بازیت با ریجن اکانتی که میسازی یکی باشه و فرق نداشته باشه همین

حمید جان اکانت منظورته اول واست بگم هر دستگاهی با هر ریجنی میخری بخر فرق نداره مهم نیست ریجن دستگاهت چه ریجنی هست اونی که مهم هست ریجن بازیت با ریجن اکانتی که میسازی یکی باشه و فرق نداشته باشه همین
ممنون فقط میتونی بگی از کجا بفهمم آکانتم ریجن چنده از سایت سونی. نه خود کنسول. ممنون میشم بگی

ممنون فقط میتونی بگی از کجا بفهمم آکانتم ریجن چنده از سایت سونی. نه خود کنسول. ممنون میشم بگی
اكانت ريجن يك براي آمريكاس از خود استور ميتوني بفهمي اگه قيمتها به دلار بود يني آمريكاس اگه به يورو بود يني ريجن دو اروپاس. راههاي ديگه اي هم هست ولي اين راحت ترينه . بهترين حالت براي ما ريجن يك هست چون دلار ارزونتر از يورو هست از طرفي psn card آمريكا بيشتر تو بازار موجوده
يادت نره كه ريجن بازي با اكانت يكي باشه

ممنون فقط میتونی بگی از کجا بفهمم آکانتم ریجن چنده از سایت سونی. نه خود کنسول. ممنون میشم بگ ی
حمید جان برو داخل اکانتت توی شرکت سونی قسمت داشبورد و قسمت wallet یا همون کیف پول اگه پولت دلار بود اکانتت یکه اگه پوند بود دو هستش اگه ین بود ژاپنه

دوستان برای من هم اپدیت اومد با حجم بالا نزدیک 5 گیگ من اپدیت قبلی رو انجام داده بودم نمی دونم برای من چرا دوباره اپدیت با این حجم اومد
در ضمن برا شادو هم اپدیت هشت گیگی دریافت کردم همه رو همراه فریمور جدید دیشب زدم فقط وقت نکردم ببینم چی اضافه شده ؟
کسی میدونه خبر بده
البته امشب خودم چک می کنم میام میگم براتون

دوستان برای من هم اپدیت اومد با حجم بالا نزدیک 5 گیگ من اپدیت قبلی رو انجام داده بودم نمی دونم برای من چرا دوباره اپدیت با این حجم اومد
در ضمن برا شادو هم اپدیت هشت گیگی دریافت کردم همه رو همراه فریمور جدید دیشب زدم فقط وقت نکردم ببینم چی اضافه شده ؟
کسی میدونه خبر بده
البته امشب خودم چک می کنم میام میگم براتون
آپدیت درایو کلوپ مربوط به دو جاده جدید واسه ژاپنه و ماشین جدید و شادو هم dlc رایگان به بازی اضافه کرده با کاراکتر جدید زن و مقداری اضافات که واقعا دست هر دو سازنده بازی درد نکنه البته من کلی توضیح دادم توی آپدیت بهتر شدن سرور های مولتی بازی هم بهش توجه شده

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or