PlayStation DriveClub [پست اول حتماً خوانده شود]

سوالات متداول برای این بازی، نوشته شده توسط FaRd!N:

سوال 1- وقتی میرم تو بازی دور صفحه تلویزیون یا مانیتورم نوار سیاه داره و تصویر کامل نیست؟

جواب: تنظیمات صفحه شما توی تنظیمات اصلی دستگاه درست نیست. برای درست کردن سایز تصویر (که داخل بازی هم اعمال میشه) به این صورت عمل کنید:

در منوی اصلی PS برید به قسمت Setting > بعد Sound and Scree> بعد Displaye Area Settings. از اونجا تصویر رو برابر با نمایش گرتون تنظیم کنید.

سوال 2- ریجن اکانت من متفاوت از ریجن بازیمه. مثلا ریجن اکانتم آمریکا (ریجن 1 ) هست اما ریجن بازیم 2 ـه. میتونم آپدیت های آب و هوا رو بگیرم؟

جواب: دانلود کردن آپدیت ربطی به ریجن دیسک نداره. آپدیت های آب و هوا دانلود خواهند شد و مشکلی از این بابت نخواهید داشت.

سوال 3- شنیدم یه DLC مجانی دادن برای بازی که روی آپدیت پچ آب و هوا هست. اگر شرایط من مثل سوال 2 (سوال بالا) باشه میتونم از اونا استفاده کنم؟

جواب: استفاده از هرگونه DLC، چه این بازی چه بازی دیگه، چه مجانی چه پولی، مستلزم برابر بودن ریجن اکانت و ریجن بازی است. بدین صورت شما میتونید از آب و هوای بازی استفاده کنید اما قادر نخواهید بود از محتویات DLC استفاده کنید.

سوال 4- شرایط من مثل سوال 2 و 3 هست. آیا میتونم آنلاین بازی کنم؟ از اونجایی که DLC ها رو نتونستم بگیرم و برام فعال نیست، مشکلی پیش میاد؟

جواب: خیلی راحت میتونید به بازی آنلاین بپردازید و مشکلی از هیچ بابت نخواهید داشت. نقشه های جدید روی آپدیت برای همه و برای بخش آنلاین، برای جلوگیری از مشکلات احتمالی اضافه میشن. فقط به ماشین های DLC دسترسی نخواهید داشت.

سوال 5- آیا این بازی بخش دو نفره داره؟

جواب: خیر. این بازی فقط بصورت تک نفره قابل بازی است. چه آنلاین، چه آفلاین.

سوال 6- آیا این بازی بخش Career داره؟

جواب: بله. بازی دارای Tour های تک نفره یا همون مرحله ای است.

سوال 7 - ماشین های جدید رو چطوری میتونم بدست بیارم؟

جواب: ماهانه 1 ترک و 1 ماشین بصورت مجانی داده میشه اما برای دسترسی به باقی ماشین ها یا باید دونه دونه خریداری بشن یا باید Season Pass باید خریداری بشه. اگر هم اقدام به خرید کردید، حتما ریجن بازی با ریجن اکانتتون باید یکی باشه. در غیراینصورت نمیتونید خرید ها رو انجام بدید. مگر اینکه اکانتی متناسب با ریجن بازی خود بسازید و خرید ها رو روی اون اکانت انجام بدید و با اکانت اصلی به بازی بپردازید.

این هم عکس روند DLC های بازی. هم مجانی و هم پولی:

این بازی در روز 20 February در مراسم Playstation Meeting 2013 به صورت انحصاری برای کنسول PS4 معرفی شد . سازنده بازی Evolution Studios و ناشر آن Sony Computer Entertainment میباشد . سبک بازی همانطور که از اسم بازی بر می آید Racing می باشد و در بازی به Street Racing خواهیم پرداخت ! هنوز به این موضوع که گیم - پلی بازی مبنی بر Simulation یا Arcade خواهد بود اشاره نشده ولی با توجه به سطح جزییات بازی کفه ی Simulation بودن بازی سنگین تر است !

همونطور که در عکس ها میبنید مدلینگ ماشین های بازی به حداکثر خود رسیده و طبق صحبت های کارگردان بازی هیچ نکته ای از قلم نیافتاده ، همچنین شایان ذکر است که ایده ی ساخت یک بازی ریسینگ که در آن بازیکنان در تیم های مختلف با تمام تیم های موجود در دنیا قابلیت رقابت داشته باشند و بتوانند در هر جای دنیا بدون دسترسی به کنسولشان با هر Gadget ـی که در اختیار دارند تیم خود را مدیریت کرده ، قرار بگذارند و حریفان را به چالش بکشند ، 10 سال است که در استدیو سازنده وجود دارد و آنها منتظر فراهم شدن زمینه ها برای اجرا کردن ایده هایشان بوده اند که PS4 این امکان را برای آنها فراهم نموده و هم اکنون ما شاهد به وقوع پیوستن آن ایده هستیم . طبق گفته کارگردان بازی ، ما بازی را از دید اول شخص دنبال خواهیم کرد ، این موضوع که بازیکنان توانایی استفاده از نمای سوم شخص ( پشت ماشین ) را برای انجام بازی نداشته باشند برای گیمر های مبتدی خبر خوشایندی نخواهد بود ! باید منتظر اطلاعات بیشتر در این زمینه بود .

برای دانلود تیزر بازی از این لینک استفاده کنید .

Last edited by a moderator:
شما هنوز نمیدونی اینجا انجمن و حق نداری نظرتو بگی!!!
ماشالله فن های سونی اینجا حضور فعال دارن و کوچک ترین ایرادی بگیری هدشات میشی!!!

نداشتن لایسنس لامبورگینی و چند تا شرکت معتبر دیگه و مشکلات نشون ندادن بعضی از قسمت ها تو آینه هم نمیتونم بگم چون به بعضی ها بر میخوره!!!
حالا بحث پلاس و چند تا مورد درباره آب و هوا هم بماند!!!

پ.ن:خوبه که آدم منطقی با موضوعات برخورد کنه و حتی اگه صاحب سونی هم باشید بعضی فن بازی ها احمقانس مخصوصا که تگ ناظم هم داشته باشی

نظر داریم تا نظر این ملت دیوانه که نیستن بیخودی به کسی گیر بدن فردین هم 100% پست دیگه ای با این موضوع دیده که تازه با خنده برخورد کرده وگرنه اخطار میداده و پست پاک میکرده براش کاری نداره اگه بخواد فن بازی در بیاره شما حتی متوجه حضور اون پست هم نمیشدین .

ببخشید شما امدی تو بخش کنسول PS4 بعد تاپیک بازی انحصاری سونی بعد پست بی ربط میدی میگی اینجا چرا فن های سونی حضور دارن حالت خوبه ؟

نمیدونم این چه منطقیه لایسنس کردن ماشین ها تو بازی با توجه به بودجه اون بازی مشخص میشه این بازی اول قرار بود یه بازی F2P باشه که بعد از چندین تاخیر و صحبت ها و بازخورد های اولیه یه بازی کامل شد فکر نمیکنم اینکه یه شرکت بیاد کلی پول باید حتما بده که لایسنس کل ماشین های دنیا رو بگیره چیز اجباری باشه حالا میخواد لامبورگینی باشه میخواد پورشه باشه میخواد هر ماشین دیگه ای باشه این بازی هیچ وقت ادعا نکرده قراره همه ماشین های پر طرفدار تو بازی وجود داشته باشن یا اینکه چون تو آینه یه چیزی نشون نمیده که والا من نمیدونم دقیقا کجا منظورته این همه ما بازی کردیم متوجه نشدیم خدا میدونه بخواد ایراد مهمی باشه که اگه بخوایم اینجوری حساب کنیم حتی بازی ها دیگه ای هم هستن اگه بخوایم ایراد که یکی متوجه شده 1000 نفر متوجه نشدن بگیریم 90% بازی ها زیرسوال میرن.

در مورد پلاس و آب و هوا هم که به خاطر مشکلات بخش آنلاین عرضه پلاس تاخیر زدن خودشون هم اعلام کردن فکر نمیکنم ربطی به ایراد گرفتن از بازی داشته باشه شما میتونی بری جلو سونی پلاکارت بگیری بگی سونی چرا نسخه پلاس عرضه نکردی ربطی به تاپیک بازی و کسایی که بازی انجام دادن یا میدن و نظرشون راجب بازی میدن نداره در مورد آب هوا هم از همون اول اعلام کردن که بعدم عرضه میشه حتی ریویو های بازی هم همگی اعلام کردن چیزی نبوده ملت کور بوده باشن ندیده باشن یا نفهمیده باشن کسی بخواد لاپشونی کنه .

خوبه آدم منطقی با موضوع برخورد کنه و اختلاف نظر های که با شخصی داره رو با خود طرف حل کنه نه اینجوری بیاد تو بخش سونی بگه ماشالله فن های سونی اینجا حضور فعال دارن و کوچک ترین ایرادی بگیری هدشات میشی!!!پ.ن:خوبه که آدم منطقی با موضوعات برخورد کنه و حتی اگه صاحب سونی هم باشید بعضی فن بازی ها احمقانس مخصوصا که تگ ناظم هم داشته باشی انتظار داری ملت که بازی خوششون امده یا سونی فن ها برن بخش XB1 که ندارن فعالیت کنن و اگه انتقادی میشه به نظرش منطقی نمیاد جواب بدن .

آخرین ویرایش:
نه فردین خان.چه هدفی؟
گفتم بازی به این خوبی فقط همینش کمه....خوب کم هم هست دیگه.
واقعا کاش میشد که بشه...
فقط خواستم به اشتراک بذارم...شرمنده ناراحتتون کردم..
نه بابا ناراحت چیه مومن :دی آخه این چندمین بار تو صفحات مختلف بود این جمله رو می گفتی منم دیگه خسته شدم. یعنی هر کس بود خسته میشد :دی فکر کردم حتما میخوای یه حرفی رو برسونی که متوجه نمیشیم :دی
اون دوستمون هم که اصلا ارزش جواب دادن نداده و به قول احمد با یه لبخند از کنارش به راحتی میشه عبور کرد :)

نظر داریم تا نظر این ملت دیوانه که نیستن بیخودی به کسی گیر بدن فردین هم 100% پست دیگه ای با این موضوع دیده که تازه با خنده برخورد کرده وگرنه اخطار میداده و پست پاک میکرده براش کاری نداره اگه بخواد فن بازی در بیاره شما حتی متوجه حضور اون پست هم نمیشدین .

ببخشید شما امدی تو بخش کنسول PS4 بعد تاپیک بازی انحصاری سونی بعد پست بی ربط میدی میگی اینجا چرا فن های سونی حضور دارن حالت خوبه ؟

نمیدونم این چه منطقیه لایسنس کردن ماشین ها تو بازی با توجه به بودجه اون بازی مشخص میشه این بازی اول قرار بود یه بازی F2P باشه که بعد از چندین تاخیر و صحبت ها و بازخورد های اولیه یه بازی کامل شد فکر نمیکنم اینکه یه شرکت بیاد کلی پول باید حتما بده که لایسنس کل ماشین های دنیا رو بگیره چیز اجباری باشه حالا میخواد لامبورگینی باشه میخواد پورشه باشه میخواد هر ماشین دیگه ای باشه این بازی هیچ وقت ادعا نکرده قراره همه ماشین های پر طرفدار تو بازی وجود داشته باشن یا اینکه چون تو آینه یه چیزی نشون نمیده که والا من نمیدونم دقیقا کجا منظورته این همه ما بازی کردیم متوجه نشدیم خدا میدونه بخواد ایراد مهمی باشه که اگه بخوایم اینجوری حساب کنیم حتی بازی ها دیگه ای هم هستن اگه بخوایم ایراد که یکی متوجه شده 1000 نفر متوجه نشدن بگیریم 90% بازی ها زیرسوال میرن.

در مورد پلاس و آب و هوا هم که به خاطر مشکلات بخش آنلاین عرضه پلاس تاخیر زدن خودشون هم اعلام کردن فکر نمیکنم ربطی به ایراد گرفتن از بازی داشته باشه شما میتونی بری جلو سونی پلاکارت بگیری بگی سونی چرا نسخه پلاس عرضه نکردی ربطی به تاپیک بازی و کسایی که بازی انجام دادن یا میدن و نظرشون راجب بازی میدن نداره در مورد آب هوا هم از همون اول اعلام کردن که بعدم عرضه میشه حتی ریویو های بازی هم همگی اعلام کردن چیزی نبوده ملت کور بوده باشن ندیده باشن یا نفهمیده باشن کسی بخواد لاپشونی کنه .

خوبه آدم منطقی با موضوع برخورد کنه و اختلاف نظر های که با شخصی داره رو با خود طرف حل کنه نه اینجوری بیاد تو بخش سونی بگه ماشالله فن های سونی اینجا حضور فعال دارن و کوچک ترین ایرادی بگیری هدشات میشی!!!پ.ن:خوبه که آدم منطقی با موضوعات برخورد کنه و حتی اگه صاحب سونی هم باشید بعضی فن بازی ها احمقانس مخصوصا که تگ ناظم هم داشته باشی انتظار داری ملت که بازی خوششون امده یا سونی فن ها برن بخش XB1 که ندارن فعالیت کنن و اگه انتقادی میشه به نظرش منطقی نمیاد جواب بدن .

اگه قراره هر پستی با مضمون تکراری پاک بشه یا اخطار بگیره که نصف صفحه های این تاپیک باید پاک بشه به قول شما!

از طرفی اینجا انجمن بازی هست و فقط فن های سونی که ps4 ندارن و هر کسی که بازی رو تجربه کرده میاد و نظر میده!
شما اگه دوست نداری نظر بی طرف و مخالف بشنوی هم باید بری انجمن اختصاصی پلی استیشن فعالیت کنی نه اینجا

در مورد لایسنس بگم که اگه قرار بوده f2p باشه مشکلی نیست ولی وقتی ۶۰ دلار پول میدی دیگه نمیتونی بگی نداشتن لایسنس شرکت های معتبر اونم واسه یه عنوان ریسینگ که حتی قرار نیست داستانی هم باشه اشکالی نداره!

در مورد آینه که دقت کنی میبینی یه بخش هایی از تکسچر ها دیده نمیشه مخصوصا وقتی هوا بارونی باشه که به کل بارون و خیسی جاده توی آینه وجوذ نداره!

نسخه پلاس هم بخشی از همین بازیه و توی همین تاپیک باید در موردش بحث بشه !
هر چند که من علاقه ای به نسخه پلاس ندارم و فقط مطرحش کردم

کم مونده فن های سونی بیان بگن بقیه حتی حق ندارن بازی های ما رو انجام بدم چون ممکنه ایراد بگیرن و ...

دوستان زیاد کشش ندین :d

اون دوستمون یه چیزی گفت دوست دیگه هم منظورش رو ازش سوال کرد اون یکی دوستمون هم زودی اومدن ماهیگیری (شوخی کردم جناب ravi:d).میگم هر هفته یه مسیر انتخاب کنیم و تایم بزنیم رکوردها رو بزاریم اینجا شاید تاپیک بیشتر داغ بشه از اینی که هست

با سلام به دوستان
بازی رو تازه تهیه کردم واقعا زیباست و کمی چالش بر انگیز اصلا در هوای بارانی نمی تونم خوب برم و هی سر می خورم سر پیچ ها
دوستان یک سوال چطور می تونم مایل بر ساعت رو به کیلومتر بر ساعت تبدیل کنم در تنظیمات نتونستم جایی پیدا کنم ( بازی من ریجن یک هست )
این شخصیت راننده ها رو هم از کجا میشه تغییر داد ؟
لول من 15 می باشد دوستان خواست من رو اد کلوب بکنید (m2r164) یا برای چلنچ ها با هم همکاری کنیم
ممنون

سلام . دوستان اخرین اپدیت بازی ورژنش چنده ؟ 1.10 هست یا جدیدتر اونم اومده ؟
میخوام تا بازی برسه دستم دانلودش کنم لینک اپدیت 1.10 رو دارم .

با توجه به آپدیت هیستوری که خود بازی داره نشون میده همینه. حجمش هم 5 گیگ و خورده ای بود.

من بالاخره خونمو عوض کردم و میتونم اینترنتم رو دوباره راه بندازم!:دی واسه اینکه تغییرات آب و هوا اضافه بشه کار خاصی که نباید کرد؟ همون لاگین کنم و آپدیت رو بگیرم ردیفه؟ آپدیتش از انایی هست که زوریه و به محض بالا امدن بازی دنلد میشه؟ غر و غمیش که نداره؟

بعد یکی حال بده من بیام تو کلابش که لولم بره رو 15 بتونم زوندا آر رو بگیرم!:دی من فتیش ایشون رو دارم!:دی

من بالاخره خونمو عوض کردم و میتونم اینترنتم رو دوباره راه بندازم!:دی واسه اینکه تغییرات آب و هوا اضافه بشه کار خاصی که نباید کرد؟ همون لاگین کنم و آپدیت رو بگیرم ردیفه؟ آپدیتش از انایی هست که زوریه و به محض بالا امدن بازی دنلد میشه؟ غر و غمیش که نداره؟

بعد یکی حال بده من بیام تو کلابش که لولم بره رو 15 بتونم زوندا آر رو بگیرم!:دی من فتیش ایشون رو دارم!:دی

چيز خاصي نداره همون اپديت مثل بقيه بازياس فقط يه مشكل داره كه ٥.٨ گيگه :d
رسما داغون شدم واسه دانلودش
بعد اپديت هم برو استور ماشين مجاني چندتايي هست بگيرشون
منو ادد كن بعد بيا كلابم لول بالاييم الانم ٥تاييم :d
ID:
ehsanofwar

دوستان من بازی رو تهیه کردم خیلی هم لذت بردم و میبرم از بازی . واقعا خیلی قشنگ و عالی و واقعی طراحی شده . حالا قصد دارم DLC های بازی رو بگیرم . کسی میدونه کل DLC هاش قیمتش چقدره ؟ و ایا تا کی DLC ماهانه براش میاد ؟ ممنون . بعد DLC ها ارزشش رو دارن یا نه ؟

آپدیت 5 گیگی جاده ژاپن و... کمرمو شکست
ولی گرافیک فرقی نکرد حس میکنم این آپدیت فقط واسه جاده و ماشین بود اساتید؟
من که راضی بودم چون بعد از آپدیت کلا یه بازی دیگه شد به نظرم نرخ فریم بازی بهتر شده تغیرات آب و هوایی که عالی و بی نظیره جاده ها ی ژاپن هم که اومده . البته بیشترین تغییر در شرایط آب و هوایی هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or