PlayStation Dreams

bc.png
Dreams​
سازنده: Media Molecule​
ناشر: Sony Interactive Entertainment​
پلتفرم: PlayStation 4​
تاریخ عرضه: 16 آوریل 2019​
سبک: Sand Box​
هنگامی که شرکت «مدیا مولکول» در جریان رویداد رونمایی از کنسول پلی‌استیشن 4، تصاویر عجیبی از شخصیت‌هایی که درحال نواختن موسیقی و... نمایش داد، هیچ کس تصور نمی‌کرد که این تصاویر مربوط به عنوانی باشد که در آینده Dreams نامیده می‌شود.​
سپس در مراسم بزرگ E3 سال 2015 بود که شرکت سونی با نمایش این عنوان برای نخستین بار، طرفداران را با یکی از عجیب‌ترین و درعین حال خلاقانه‌ترین آثار ساخته شده روی این پلتفرم آشنا کرد. هدف شما در دریمز ساخت و ساز است و تنها محدودیتی که با آن مواجه می‌شوید، میزان خلاقیت خود خواهد بود! در ادامه به برخی از ویژگی‌های موجود در این اثر می‌پردازیم. این بازی فعلا در Early Access به سر می‌برد. به این معنا که ویژگی‌ها و محتوای آن کامل نبوده و به مرور زمان، چیزهای جدیدی به آن افزوده می‌شود. درحال حاضر برای تهیه این عنوان کافی‌ست تا مبلغی معادل 29.99 دلار بپردازید اما هنگامی که بازی به صورت کامل عرضه شود، هزینه خرید آن به 59.99 دلار افزایش پیدا می‌کند. لازم به ذکر است که خریداران نسخه 30 دلاری بدون پرداخت مبلغی اضافه می‌توانند از ویژگی‌های بازی در هنگام عرضه نهایی استفاده کنند.​
dreams-bc2.jpg
یکی از بخش‌هایی که در بازی اصلی وجود دارد اما به علت ماهیت Early Access دریمز، در نسخه فعلی موجود نیست، بخش داستانی است. طبق صحبت‌های سازنده، این بخش شامل 3 خط داستانی با گیم‌پلی متفاوت و اهدافی تازه می‌شود و به منظور آشنا کردن بازیکن با ویژگی‌های مختلف بازی طراحی خواهد شد. البته نباید انتظار حالت داستانی پیچیده و گسترده‌ای را داشته باشید.​
dreams-bc.png
تمرکز اصلی «دریمز» روی بخش گیم‌پلی است. برای درک بهتر این اثر بد نیست بدانید که دریمز فراتر از یک بازی عمل می‌کند. این عنوان بیشتر شبیه محیطی برای آزمودن خود در زمینه ساخت بازی‌، فیلم، صحنه‌ها و یا به طور کلی، ایده‌هایی‌ست که در ذهن شما می‌گذرد. هرچند که امکان تجربه ساخته‌های دیگران نیز برای شما مهیا شده تا درصورت عدم تمایل به ساخت و ساز، از ساخته‌های دیگران لذت ببرید. برخلاف دیگر ساخته‌ی این تیم، یعنی Little Big Planet، شما در ساخت سبک‌های مختلف محدودیت خاصی ندارید. به ساخت عنوانی اول شخص فکر می‌کنید؟ آیا به تولید فیلم‌های کوتاه علاقه‌مند هستید؟ نواختن موسیقی و ساخت قطعه‌های جدید حرفه شما به حساب می‌آید؟ دریمز پاسخ به تمام این پرسش‌ها را می‌دهد. شما می‌توانید آن چیزی را بسازید که همیشه علاقه داشتید.​
در نگاه اول، ممکن است کنترل و نحوه ساخت و ساز بازی دشوار به نظر برسد، اما این اثر با ارائه روش‌های ساده و قابل فهم، قسمت‌های آموزشی کامل و یک کامیونیتی فعال و همکار، می‌تواند افرادی که حتی علاقه‌ای به این سبک ندارند را نیز جذب کند.​
پرسش و پاسخ
سؤال: تا چه زمانی می‌تونم Dreams رو به قیمت 30 دلار تهیه کنم؟
جواب: مدیامولکول تاریخ دقیقی برای این مورد اعلام نکرده، اما به صراحت گفته که برای مدتی محدود می‌تونید Early Access رو خریداری کنید و بعد از اون، بازی غیر قابل خرید می‌شه تا زمانی که نسخه کامل عرضه بشه.​
سؤال: بعد از خرید نسخه ارلی اکسس، برای تجربه نسخه کامل آیا باید 30 دلار اضافه بپردازم؟
جواب: خیر. درصورت تهیه این نسخه، برای همیشه مالک بازی خواهید شد و تمامی ویژگی‌های جدید را به صورت رایگان دریافت می‌کنید.​
سؤال: من تاحالا بازی نساختم. آیا دریمز نیاز به دانش برنامه نویسی داره؟​
جواب: خیر. دریمز برای همه طراحی شده. حتی اگر علاقه و استعداد ساخت بازی نداشته باشید، این عنوان باعث پیشرفت شما می‌شه.​
سؤال: برای تجربه دریمز حتماً باید کنترلرهای Move و دوربین پلی‌استیشن بخرم؟
جواب: خیر. استفاده از دو مورد یاد شده می‌تواند باعث ایجاد تجربه‌ای متفاوت شود اما با استفاده از کنترلرهای خود کنسول نیز می‌توانید به آسانی از تمامی ویژگی‌های این اثر استفاده کنید.​
با افزوده شدن ویژگی‌های جدید، پست اول آپدیت می‌شود.

با تشکر از کاربر @esm nadaram بابت تصاویر زیبایی که از مرحله ساخته شده خودش فرستاده.

آخرین ویرایش:

نمیدونم این ویدیو رو کسی گذاشته یا نه ولی خیلی خیلی خوب ساخته شده این یکی گویا John Beech نامی ساخته که از بچه های MM هست ...
این دریمز زیادی دیگه داره خوب میشه یکوقت نون آرکید سازها آجر نشه :D
من واقعا داره مغزم منفجر میشه از دیدن ویدیوهای این تاپیک و یه سری چیزهای دیگه تو اینترنت. این فقط یک بازی نیست میتونه یک انقلاب باشه. سونی حتی میتونه یک فروشگاه مخصوص کاربران تو بازی بسازه که بتونن بازی‌های خودشون رو با قیمت دلخواه خودشون بفروشن.

من واقعا داره مغزم منفجر میشه از دیدن ویدیوهای این تاپیک و یه سری چیزهای دیگه تو اینترنت. این فقط یک بازی نیست میتونه یک انقلاب باشه. سونی حتی میتونه یک فروشگاه مخصوص کاربران تو بازی بسازه که بتونن بازی‌های خودشون رو با قیمت دلخواه خودشون بفروشن.
فک کنم مثل خودم تازه با بازی اشنا شدی :D
Dreams پلی بین رویا و واقعیت
عجیبه که چرا خودشون با این جمله موافق نیستن :-?:D شاید بخوان در حد ی بازی نگهش دارن :(
پتانسیل اینو داره که انقلاب به پا کنه ولی احتمال سرکوبش هم کم نیست :D ...... شرایطش پیچیدست ....:-?:D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: darkworld
فک کنم مثل خودم تازه با بازی اشنا شدی :D
Dreams پلی بین رویا و واقعیت
عجیبه که چرا خودشون با این جمله موافق نیستن :-?:D شاید بخوان در حد ی بازی نگهش دارن :(
آخه من قبلا فکر میکردم بازی در حد این هست که ۳ یا ۴ تا مینی بازی داستانی داره و حالا خودت میتونی یه سری کارای گرافیکی و طراحی توش انجام بدی و بهش اضافه کنی ولی الان میبینم wooooooow داستان خیلی برگ ریزون تر از این حرفاس.:|

• Like
Reactions: SHAYAN1999
آخه من قبلا فکر میکردم بازی در حد این هست که ۳ یا ۴ تا مینی بازی داستانی داره و حالا خودت میتونی یه سری کارای گرافیکی و طراحی توش انجام بدی و بهش اضافه کنی ولی الان میبینم wooooooow داستان خیلی برگ ریزون تر از این حرفاس.:|
باز تو بهتر از من بودی :D
من از بازی فقط یچیز میدونستم :D ...... شنیده بودم جاه طلبانست :)) اینکه کلا چ خبره تو بازی هیچی ..... :D
شاید ندونی ولی توش موسیقی و انیمیشن هم میشه ساخت :|....
در مورد فروش بازی فک کنم حرف زدن و گفتن شاید در اینده بزاریم ...... البته میتونه پیچیده باشه ......
در مورد خروجی گرفتن هم همینطور ..... که اونم میتونه پیچیده بشه ......
ولی اگه تمام اینا بشه ....\m/
قطعا فروش ps4 و ps5 :D رو بسیار افزایش خواهد داد چون غیر از گیمرا ، بازی سازها و انیمیشن ساز ها رو هم میتونه جذب کنه

• Like
Reactions: darkworld
باز تو بهتر از من بودی :D
من از بازی فقط یچیز میدونستم :D ...... شنیده بودم جاه طلبانست :)) اینکه کلا چ خبره تو بازی هیچی ..... :D
شاید ندونی ولی توش موسیقی و انیمیشن هم میشه ساخت :|....
در مورد فروش بازی فک کنم حرف زدن و گفتن شاید در اینده بزاریم ...... البته میتونه پیچیده باشه ......
در مورد خروجی گرفتن هم همینطور ..... که اونم میتونه پیچیده بشه ......
ولی اگه تمام اینا بشه ....\m/
قطعا فروش ps4 و ps5 :D رو بسیار افزایش خواهد داد چون غیر از گیمرا ، بازی سازها و انیمیشن ساز ها رو هم میتونه جذب کنه
دقیقا یه چیزی ساختن که میتونه پتانسیل بینهایت داشته باشه. ولی نمیدونم چه سیاستی رو میخوان براش در نظر بگیرن چون این حالت انحصار بودن تو کنسول یه ذره بازی سازها مخصوصن انیمیشن سازها رو ناراحت میکنه. بالاخره اولویت اول همه گرافیست‌ها pc هست. شاید بعدن یه چیزی مثل Dropbox بسازن که خروجی چیزایی که ساختن رو بین pc و ps4 منتقل کنن.

جدا از همه این حرفها چه بردی کرد سونی از خریدن این Mm.:|

• Like
Reactions: SHAYAN1999

نمیدونم این ویدیو رو کسی گذاشته یا نه ولی خیلی خیلی خوب ساخته شده این یکی گویا John Beech نامی ساخته که از بچه های MM هست ...
این دریمز زیادی دیگه داره خوب میشه یکوقت نون آرکید سازها آجر نشه :D
طبق گفته خودشون داخل ٢٠ ساعت همش رو ساختن.

ازتون ناراضیم! پوشش ندادید خبر اخیر رو:-" :p
بتا تا 5 فبریه تمدید شده ، مهم تر از اون گفتن 20 فبریه خبرهای جدیدی خواهد آمد! >:)
امیدوارم بالاخره...بالاخره...تاریخ انتشار بازی مشخص بشه! حداقل بگن کدوم سه ماه سال میاد!

Dreams Creator Beta extended to February 5, news teased for February 20 - Gematsu
همین اومدن بتاش هم بالاخره قدم بزرگی بود و یعنی بالاخره یه اتفاقاتی داره میفته! امیدوارم تا آخر بهار دیگه نهایت خود بازی هم بیاد! :دی

خب، همین لحظه که من دارم اینا رو می‌نویسم بتا تموم شده دیگه متاسفانه. اینقدر دنیای وسیعی داشت که من بعد چند روز بیخیال یادگیری شده بودم و گفتم بذارم بعد عرضه نهایی قشنگ بشینم پاش و استرس تموم شدن بتا رو نداشته باشم. تا اینکه دیشب اومدم خونه و دیدم تقریبا یه روز دیگه اضافه کردن به زمان بتا، گفتم پاشم برم سراغش و یه چیزی بسازم. و خب بعد 4 ساعت سر و کله زدن، خروجی شد این:

خیلی جای کار داره ولی خب این رو در نظر بگیرید که سازنده این آش شله قلمکار، سواد موسیقی نداشته و فقط 4 ساعت وقت براش گذاشته. خیلی هم بد نیست با این حساب! :D

حالا باید صبر کنیم تا بهاری، تابستونی، پاییزی، بلکه عرضه بشه. واقعا دلم برا impـم تنگ می‌شه! :D

خب بتا هم با تموم خوبيهاش تموم شد.

در مورده بخش ساختو ساز كه دوستان و خودم نگران بوديم بخاطر اينكه حركت كردن صرفا با موشن سنسوره بايد بگم خيالتون راحت :D

متاسفانه ترتيب بخش اموزشي بازي طوريه كه حركت دادن صحيح اجسام رو بعد از چند ساعت اموزش ميده.

اما زير مجموعه بخش اموزشي يه بخشي داره به اسمه art and painting كه تازه اونجا ميفهميد چقدر راحته همه چيز.

هم حركاته دقيقه اجسام رو توضيح ميده كه چطوري دقيق تنظيم بشن، هم قرينه كردن اجسام رو توضيح ميده و كلي چيزه ديگه كه همش ٢٠ دقيقه هم نميشه و تو اين ٢٠ دقيقه خيلي خيلي راحت ميشين و كاملا لذت ميبرين .
---------

پريشب نشستم گفتم كه بيام يه منظره يا حالا محيط درست كنم تا اين بخش ساختنش بيشتر دستم بياد و ببينم چطوره.

بايد بگم اين بخش ساختن به قدري ساده و زيبا و در عين حال عميق طراحي شده كه باورتون نميشه چه كارايي ميشه داخلش كرد.

ويديو كه پايين ميزارم ٠ تا
١٠٠ رو خودم ساختم به عنوان يه نوب :D
بخش حركت دوربين رو هم اموزشش رو نديدم پس دوربين رو به صورت دستي جابجا ميكنم :D

ps: تمامه مدتي كه صرفش كردم ٦ ساعت بود و به غير از موزيك و ٢ تا پلي كه داخل ويديو ميبينيد همش كار اين بنده حقيره:D
دركل خودم خيلي خوشم اومد از بخش
ساختنش.
ولي اگه كم و كسري داره ماله نا وارد بودنم هست.

آخرین ویرایش:
خب دوستان همونطور که قول دادم تصاویر metal gear n313 رو الان توی اسپویلر قرار میدم ولی متاسفانه کد به من ندادن که دست کم مدل هاش بسازم تصاویر سامل مدل ها منو و نقشه میشه قوانین کپی برداری هم شاملش میشه مواظب باشید برش ندارید کونامی عصبی میشه;;)(تو منو کوجیما هم هست و همینطور سم death stranding :D) به هر حال enjoy>:D<
البته قبل از خود این رو سری کمیکشم کار میکردم:Dهروقت اماده شد و حس کردم که کیفیت لازم داره حتما میزارمش فعلا دارم رو اویل2 با همین طرح کار میکنم اونم بزودی امادس و تو تاپیک مربوطه میزارمش>:D<

• Like
Reactions: esm nadaram
خب بتا هم با تموم خوبيهاش تموم شد.

در مورده بخش ساختو ساز كه دوستان و خودم نگران بوديم بخاطر اينكه حركت كردن صرفا با موشن سنسوره بايد بگم خيالتون راحت :D

متاسفانه ترتيب بخش اموزشي بازي طوريه كه حركت دادن صحيح اجسام رو بعد از چند ساعت اموزش ميده.

اما زير مجموعه بخش اموزشي يه بخشي داره به اسمه art and painting كه تازه اونجا ميفهميد چقدر راحته همه چيز.

هم حركاته دقيقه اجسام رو توضيح ميده كه چطوري دقيق تنظيم بشن، هم قرينه كردن اجسام رو توضيح ميده و كلي چيزه ديگه كه همش ٢٠ دقيقه هم نميشه و تو اين ٢٠ دقيقه خيلي خيلي راحت ميشين و كاملا لذت ميبرين .
---------

پريشب نشستم گفتم كه بيام يه منظره يا حالا محيط درست كنم تا اين بخش ساختنش بيشتر دستم بياد و ببينم چطوره.

بايد بگم اين بخش ساختن به قدري ساده و زيبا و در عين حال عميق طراحي شده كه باورتون نميشه چه كارايي ميشه داخلش كرد.

ويديو كه پايين ميزارم ٠ تا
١٠٠ رو خودم ساختم به عنوان يه نوب :D
بخش حركت دوربين رو هم اموزشش رو نديدم پس دوربين رو به صورت دستي جابجا ميكنم :D

ps: تمامه مدتي كه صرفش كردم ٦ ساعت بود و به غير از موزيك و ٢ تا پلي كه داخل ويديو ميبينيد همش كار اين بنده حقيره:D
دركل خودم خيلي خوشم اومد از بخش
ساختنش.
ولي اگه كم و كسري داره ماله نا وارد بودنم هست.
:DNo countery for noob men

• Like
Reactions: esm nadaram

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or