PlayStation Dreams

bc.png
Dreams​
سازنده: Media Molecule​
ناشر: Sony Interactive Entertainment​
پلتفرم: PlayStation 4​
تاریخ عرضه: 16 آوریل 2019​
سبک: Sand Box​
هنگامی که شرکت «مدیا مولکول» در جریان رویداد رونمایی از کنسول پلی‌استیشن 4، تصاویر عجیبی از شخصیت‌هایی که درحال نواختن موسیقی و... نمایش داد، هیچ کس تصور نمی‌کرد که این تصاویر مربوط به عنوانی باشد که در آینده Dreams نامیده می‌شود.​
سپس در مراسم بزرگ E3 سال 2015 بود که شرکت سونی با نمایش این عنوان برای نخستین بار، طرفداران را با یکی از عجیب‌ترین و درعین حال خلاقانه‌ترین آثار ساخته شده روی این پلتفرم آشنا کرد. هدف شما در دریمز ساخت و ساز است و تنها محدودیتی که با آن مواجه می‌شوید، میزان خلاقیت خود خواهد بود! در ادامه به برخی از ویژگی‌های موجود در این اثر می‌پردازیم. این بازی فعلا در Early Access به سر می‌برد. به این معنا که ویژگی‌ها و محتوای آن کامل نبوده و به مرور زمان، چیزهای جدیدی به آن افزوده می‌شود. درحال حاضر برای تهیه این عنوان کافی‌ست تا مبلغی معادل 29.99 دلار بپردازید اما هنگامی که بازی به صورت کامل عرضه شود، هزینه خرید آن به 59.99 دلار افزایش پیدا می‌کند. لازم به ذکر است که خریداران نسخه 30 دلاری بدون پرداخت مبلغی اضافه می‌توانند از ویژگی‌های بازی در هنگام عرضه نهایی استفاده کنند.​
dreams-bc2.jpg
یکی از بخش‌هایی که در بازی اصلی وجود دارد اما به علت ماهیت Early Access دریمز، در نسخه فعلی موجود نیست، بخش داستانی است. طبق صحبت‌های سازنده، این بخش شامل 3 خط داستانی با گیم‌پلی متفاوت و اهدافی تازه می‌شود و به منظور آشنا کردن بازیکن با ویژگی‌های مختلف بازی طراحی خواهد شد. البته نباید انتظار حالت داستانی پیچیده و گسترده‌ای را داشته باشید.​
dreams-bc.png
تمرکز اصلی «دریمز» روی بخش گیم‌پلی است. برای درک بهتر این اثر بد نیست بدانید که دریمز فراتر از یک بازی عمل می‌کند. این عنوان بیشتر شبیه محیطی برای آزمودن خود در زمینه ساخت بازی‌، فیلم، صحنه‌ها و یا به طور کلی، ایده‌هایی‌ست که در ذهن شما می‌گذرد. هرچند که امکان تجربه ساخته‌های دیگران نیز برای شما مهیا شده تا درصورت عدم تمایل به ساخت و ساز، از ساخته‌های دیگران لذت ببرید. برخلاف دیگر ساخته‌ی این تیم، یعنی Little Big Planet، شما در ساخت سبک‌های مختلف محدودیت خاصی ندارید. به ساخت عنوانی اول شخص فکر می‌کنید؟ آیا به تولید فیلم‌های کوتاه علاقه‌مند هستید؟ نواختن موسیقی و ساخت قطعه‌های جدید حرفه شما به حساب می‌آید؟ دریمز پاسخ به تمام این پرسش‌ها را می‌دهد. شما می‌توانید آن چیزی را بسازید که همیشه علاقه داشتید.​
در نگاه اول، ممکن است کنترل و نحوه ساخت و ساز بازی دشوار به نظر برسد، اما این اثر با ارائه روش‌های ساده و قابل فهم، قسمت‌های آموزشی کامل و یک کامیونیتی فعال و همکار، می‌تواند افرادی که حتی علاقه‌ای به این سبک ندارند را نیز جذب کند.​
پرسش و پاسخ
سؤال: تا چه زمانی می‌تونم Dreams رو به قیمت 30 دلار تهیه کنم؟
جواب: مدیامولکول تاریخ دقیقی برای این مورد اعلام نکرده، اما به صراحت گفته که برای مدتی محدود می‌تونید Early Access رو خریداری کنید و بعد از اون، بازی غیر قابل خرید می‌شه تا زمانی که نسخه کامل عرضه بشه.​
سؤال: بعد از خرید نسخه ارلی اکسس، برای تجربه نسخه کامل آیا باید 30 دلار اضافه بپردازم؟
جواب: خیر. درصورت تهیه این نسخه، برای همیشه مالک بازی خواهید شد و تمامی ویژگی‌های جدید را به صورت رایگان دریافت می‌کنید.​
سؤال: من تاحالا بازی نساختم. آیا دریمز نیاز به دانش برنامه نویسی داره؟​
جواب: خیر. دریمز برای همه طراحی شده. حتی اگر علاقه و استعداد ساخت بازی نداشته باشید، این عنوان باعث پیشرفت شما می‌شه.​
سؤال: برای تجربه دریمز حتماً باید کنترلرهای Move و دوربین پلی‌استیشن بخرم؟
جواب: خیر. استفاده از دو مورد یاد شده می‌تواند باعث ایجاد تجربه‌ای متفاوت شود اما با استفاده از کنترلرهای خود کنسول نیز می‌توانید به آسانی از تمامی ویژگی‌های این اثر استفاده کنید.​
با افزوده شدن ویژگی‌های جدید، پست اول آپدیت می‌شود.

با تشکر از کاربر @esm nadaram بابت تصاویر زیبایی که از مرحله ساخته شده خودش فرستاده.

آخرین ویرایش:
به نظرم اگه سونی عاقل باشه همین الان بازی رو به چند تا ایندی ساز خوب می‌داد ، تا روش بازی بسازن و تو لانچ موجود باشند ،
بازی امکان ساخت بازی مولتی پلیر انلاین هم داره
.......

حالا من یه ایده مایند بلووینگ دارم ، دارم فکر میکنم میشه از امکانات کات سین هاش استفاده کرد و انیمیشن 3d ساخت باهاش یا نه؟؟؟
ميشه ساخت به راحتي ، خيالت راحت

تا الان که کات سین خاصی من ازش ندیدم:-? ولی انیمیشن میشه ساخت تا جایی که میدونم
این dead space . Mario از کجا اوردی بزار ما هم ببینیم:D

تو همون پست گذاشتم دیگه !

Super Mario Bros. and Dead Space "reimagined" in Dreams

ميشه ساخت به راحتي ، خيالت راحت

منظورم یه چیزی بالای یک ساعته،
البته تا الان همه چی دیدم جز قابلیت dub برای بازیا ،

• Like
Reactions: esm nadaram
تو همون پست گذاشتم دیگه !

Super Mario Bros. and Dead Space "reimagined" in Dreams

منظورم یه چیزی بالای یک ساعته،
البته تا الان همه چی دیدم جز قابلیت dub برای بازیا ،
داخل يه مصاحبه گفته بودن ميشه انيميشن بلند هم ساخت داخل بازي.

https://m.imgur.com/gallery/wT72GKi

اين گيف بالا رو ببينيد. اگه يكي تونست يه preview بذاره ازش

با ميكروفون كه روي هدست هست ميشه خيلي راحت صداگذاري كرد. حالا هرچي ميتونه باشه

• Like
Reactions: SPILL and jhoobin
میوه‌فروش سر کوچه ما هم کد گرفت و ما نگرفتیم! :|
البته من که استعداد ساختن این جور چیزهای خفن رو ندارم، ولی همین‌طوری می‌خواستم چند تا جک جونور عجیب و غریب بسازم که یه کم بخندیم! :D

يكي از ساخته ها قشنگه دريمزه، جزييات بيداد ميكنه.
انقدر تخیلی بود که هی منتظر بودم آخرش یه نوشته‌ای بیاد روی صفحه و بگه این فلان بازی هست و ربطی به Dream نداره و چقدر ساده بودین که فکر کردین Dreamsـه! :|
یعنی ملت یه کارهایی در عرض چند روز کردن که خود اعضای Media Molecule احتمالاً توی خواب هم نمی‌دیدن! :دی

آخرین ویرایش:

يكي از ساخته ها قشنگه دريمزه، جزييات بيداد ميكنه.

هووووولی جیزز:|
اون P.T هم خلی خوب بود. یه اول شخص Sci-Fi هم دیدم جدا گان پلی خفنی داشت:|

به نظر اوستا شدن توش سخت باشه چون مثل اینکه در مورد همه چی میشه تعیین تکلیف کرد ولی راه بیوفتی فک نکنم دیگه بتونی بیرون بیای. به نظرم جوری بازی رو طراحی کنن که اگه نخوای خلی به جزییات ور بری و از صفر همه چیو بسازی راحت بتونی با کته‌گوری‌بندی ساده‌ای که بازی از قبل پیشبینی کرده چیزی که میخوایو دربیاری(که قطعا همینطوره) که مثلا یه بچه یا یه آدم کم حوصله هم بتونه توش برا خودش چیز بسازه. احتمال داره یه چیز همه گیری بشه. یه کامیونیتی گنده. مدیوم بشه برا خودش. حالا اصن نمیشه واکنش مارکتو به بازی پیشبینی کرد ولی احتمالا این همه مدت از معرفی تا الان و این همه وقتی که سونی صرف این بازی کرده و یه استودیو خفنش کلا درگیرشه و تازه بتای پرایوتش اومده نشون میده برنامه بلند مدت و بزرگ داره براش و اینجور که ظاهر ممکنه نشون بده شاید علاف نبودن این مدت:D

نسل بعدو سونی با همین یه بازی نبره صلوات:D

:D

کاش میشد قسمت بولد شده رو سردر تاپیک توی پست اول نوشت :دی

این چیزایی که اینا دارن تو 2 هفته می‌سازن.... یکم زیادی خوبه دیگه :| ای کاش مدیا از این ساخته‌های ملت برای تبلیغ بازی استفاده می‌کرد. قطعاً افراد بیشتری جلب بازی می‌شدن :دی

hCBBEF5F5

چند روزه منتظریم هیچی نمیده ایمیلم دادیم جواب ندادن لعنتیا~X(

برا من همین حالا اومد صبر کن میاد

بچه ها کد ها انحصار اکانتی هست که ثبت نام کردیم باهاش یا میشه دادش به کسی؟
ایمیلتو بخون : مشارکت شما در استفاده از بتا که شامل تعهدات محرمانه بودن آن است تنظیم میشه ، یعنی هر تخلفی که با این اکانت انجام بشه مقصرش کیه ؟ صاحب اکانتی که براش ایمیل ارسال شده . صرفا کد برای شماست و لاغیر . توی سیستمشون هم ثبت شده میتونی از INDREAMS.ME با حساب کاربری PSN خودت دسترسی پیدا کنی . انگلیسیش هم نزاشتم عکسشو بخاطر بازم محرمانه بودنشه .

این آخرین پست من در مورد بتاست . ببخشید که همراهیتون نمیکنم چون عملا توافقنامه تهدیده :|.

اگر AREA51 میبردنم از توافقنامشون انقدر خوف نمیکردم که با این اینطور رعشه گرفتم :D:|

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or