Dreamkiller معرفي شد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
dreamkillerheader1.jpg

Mindware Studios امروز پرده از بازي جديد خويش برداشت. اين بازي Dreamkiller نام دارد كه در پاييز امسال براي PC , X360 عرضه خواهد شد.

Dreamkiller يك FPS سريع , خشن , و پر از دشمن است. داستان بازي روايت كننده روان شناسي به نام Alice Drake كه اين قابليت را دارد كه وارد ذهن مريضان خود شود و با كساني كه قصد از بين بردن رويا هاي انها را دارد مبارزه كند.

در طول بازي شما قابليت استفاده از اسلحه هاي مختلف داريد. علاوه بر اين اليس مي تواند از نيروي هاي مخصوص و منحصر به فرد خويش استفاده كند. بخش تك نفره اين بازي داراي 12 مرحله است. همچنين بازي داراي تعداد زيادي مد مولتي پلير خواهد بود.

Dreamkiller از موتور فيزيك PhysX شركت Nvidia استفاده مي كند. اين بازي توسط Aspyr Media منتشر خواهد شد.

البته اگر توجه كنيد اين بازي چه از لحاظ اسم و چه از لحاظ المان شباهت فوق العاده زيادي به Painkiller دارد. اين شباهت بي دليل نيست زيرا Mindware Studios پيش از اين دومين بسته الحاقي بازي Painkiller يعني Painkiller: Overdose را ساخته بود.

ياشار بيشتر منو ياده Crush انداخت :biggrin1: خدا كنه , Overdose بازي بدي نبود فقط من توي كل بازي يك اهنگ هم نشنيدم. تيم از لحاظ صداگذاري صفر هست :biggrin1:
يك Cold War هم ساختند كه من بازي نكردم.
اسم بازی رو اول که دیدم بی اختیار یاد Dream Catcher افتادم !
Dream Catcher + Painkiller = Dreamkiller :biggrin1:

Dream Catcher اسم ناشر Painkiller بود. :biggrin1: تازه بازي Cold War همينها رو هم منتشر كرده بود. بازي رسما داره ميگه من Painkiller ام :biggrin1:

ياشار بيشتر منو ياده Crush انداخت :biggrin1:
چطور؟
این ایده که برای کمک به بیمار روانی آدم بره تو ذهنش، همون هسته و ایده ی Psychonauts ه. خدایی هم می تونه کلی تنوع به محیط ها و گیم پلی بازی بده. البته بیشتر از Psychonauts، داستانش کپی The Cell ه. اون دقیقا همین بود (مخصوصا 2ش)!

چطور؟
این ایده که برای کمک به بیمار روانی آدم بره تو ذهنش، همون هسته و ایده ی Psychonauts ه. خدایی هم می تونه کلی تنوع به محیط ها و گیم پلی بازی بده. البته بیشتر از Psychonauts، داستانش کپی The Cell ه. اون دقیقا همین بود (مخصوصا 2ش)!
علت اصلي اينه كه من Psychonauts بازي نكردم :biggrin1: اخه توي Crush هم شخصيت دكتر ميره توي ذهنت براي بي خوابيت :biggrin1:
The Cell جنيفر لوپز مي گي ؟

خدایی گرافیکش ولی داغونه. محیط ش خیلی بزرگ نیست و دشمنانش زیاد نیستن تا ایراداشو توجیه کنن مگر اینکه قرار باشه با 200 تا از این دشمنا در جا مبارزه کرد که می شه Serious Sam.

علت اصلي اينه كه من Psychonauts بازي نكردم :biggrin1: اخه توي Crush هم شخصيت دكتر ميره توي ذهنت براي بي خوابيت :biggrin1:
The Cell جنيفر لوپز مي گي ؟
آها.
آره. Cell داستانش دقیقا همچین چیزیه.

تو اینجور بازیا داستان و گرافیک و این جور چیزا تعطیله...فقط و فقط شوتر خالصه....ولی خداییش واسه یه بار ارزش داره بازی کردنش...من که خوشم میاد:cheesygri
خواهشا شما هم نظر خودتونو بگید.:-"
با تشکر

تازه بازي Cold War همينها رو هم منتشر كرده بود
baaaaaaa
MGS و SC و نمی ساختن اینا هم فکر نکنم این Cold War میساختن:دی این دو تا بازی البته بیشتر SC با تم جنگ سرد البته خیلی خسته تر و داغون تر:دی

آخرین ویرایش:
دقیقاً!
به محض اینکه داستانو خوندم یه چیزایی میومد تو ذهنم ولی دقیقاً یادم نبود کجا چنین داستانی رو تجربه کردم...
داستان کمی شبیه Psyconuts ه :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or