Dreamkiller معرفي شد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
dreamkillerheader1.jpg

Mindware Studios امروز پرده از بازي جديد خويش برداشت. اين بازي Dreamkiller نام دارد كه در پاييز امسال براي PC , X360 عرضه خواهد شد.

Dreamkiller يك FPS سريع , خشن , و پر از دشمن است. داستان بازي روايت كننده روان شناسي به نام Alice Drake كه اين قابليت را دارد كه وارد ذهن مريضان خود شود و با كساني كه قصد از بين بردن رويا هاي انها را دارد مبارزه كند.

در طول بازي شما قابليت استفاده از اسلحه هاي مختلف داريد. علاوه بر اين اليس مي تواند از نيروي هاي مخصوص و منحصر به فرد خويش استفاده كند. بخش تك نفره اين بازي داراي 12 مرحله است. همچنين بازي داراي تعداد زيادي مد مولتي پلير خواهد بود.

Dreamkiller از موتور فيزيك PhysX شركت Nvidia استفاده مي كند. اين بازي توسط Aspyr Media منتشر خواهد شد.

البته اگر توجه كنيد اين بازي چه از لحاظ اسم و چه از لحاظ المان شباهت فوق العاده زيادي به Painkiller دارد. اين شباهت بي دليل نيست زيرا Mindware Studios پيش از اين دومين بسته الحاقي بازي Painkiller يعني Painkiller: Overdose را ساخته بود.

قول دست راستیه داره رپ می خونه :D اما داستانش زیاد جالب نیست ، ایرادات خیلی بزرگی میشه بهش گرفت !
حالا که هنوز هیچ چیزی به غیر از داستان اونم از نظر کلی مشخص نشده...
مثلاً چه ایرادی میشه به داستان گرفت؟به نظر من داستان و دنیایی که بازی توش اتفاق میفته اینقدر وسیعه که به هر سمتو سویی میشه بردش(قبول دارم اینم یکی دیگه از کلیشه ای و روتین ترین اظهار نظرهای صنعت بازی تو 10 سال اخیر بود!:biggrin1:).
خارج از شوخی داستان کشش بالایی داره مثلاً مراحل مختلف می تونه ذهن آدم های مختلف باشه و نسبت به تخیلات و ذات اون آدم ها مراحل متفاوتی بوجود بیاد،البته این بازی به شرطی که داستان هم خوب باشه و هم نحوه ی روایتش جالب و بدیع باشه میتونه موفق بشه وگرنه نمونه های زیادی از داستان ها و ایده های عالی برای بازی های مختلف وجود داره که به دلیل نقص در پیاده سازی یا کلاً اشتباهات مکرر در ویرایش داستان به بیراهه کشیده شدن...

یکیش اینه که وقتی تو میری توی رویای یکی دیگه مثلا کشته میشی !؟ و کلا هم همش بری تو مغز این بیمار و اون بیمار فایده نداره باید یه جوری جذاب ترش کنند مثلا ما چندین بیمار رو خوب کردیم و تو جهان حالا مثلا موفق شدیم بعد می فهمیم که پشت این مشکلات روانی یک گروهی بودن و اون گروه می خوان مارو نابود کنند . اگر اینطوری باشه ... نمیدونم فک میکنم بهتر از چیزی که هست بشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or