Dreamcast ده ساله شد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
dreamcastlogo1.jpg

10 سال پیش، در چنین روزی کنسولی به نام Dreamcast متولد شد.

این کنسول محصول شرکت سگا بود که در 27 نوامبر سال 1998 در ژاپن بصورت رسمی عرضه شد و حدود یک سال بعد نیز به بازار‌های غربی راه یافت بصورتی که در 9 سپتامبر 1999 در US و در 14 اکتبر همان سال در اروپا به نمایش در‌امد.

بازی‌های اولیه‌ای که همراه با این کنسول لانچ شدند Godzilla Generations، Virtua Fighter 3tb، PenPen TRiIceLon و July بودند که در زمان خود از گرافیک زیبایی برخوردار بودند.

اما عمر کنسول دریمکست کوتاه بود. در مدت زمان کوتاهی‌، رقیب قدرتمندی به نام PS2 برای این کنسول قد علم‌کرد و در 31 ژانویه سال 2001، تولید این کنسول رسما خاتمه یافت.

بهرحال، تولدت مبارک:smile:

واقعا سگا فوق العادست.یاد soul reaver بخیر.یه بازیه موتور من ازش دیدم که اسمش یادم نیست.گرافیک خیره کننده ای داشت.hous of the dead هم خیلی قشنگ بود ولی واقعا حیف.
سونی همه چیزو خراب کرد.
فکر نمیکنم تا سالیان سال کنسولی مثل مگادرایو زاده شه.

تو بعضی سایتا نوشتن dremcast دوباره زنده شد چون کسانی که مبدلشو برای pc ساختن در حال کار روی اجرا کردن رو psp هستن اما خیلی خیلی با مشکل.خدا کنه بتونن.اون موقع میشه مثل پیوند بدن انسان :laughing:دریمکست درگذشت اما توی بدن psp میتپه:laughing::cheesygri:biggrin1:راستی تو یوتیوب کلیپش هست که دارن با مشکل سونیکشو اجرا میکنن:cheesygri

اینهمه میگند بازی ارکید ریسینگ شاید باورتون نشه اما هیچ بازی به پای Speed Devil نمیرسید مخصوصا اون مرحله هالیوودش. Head Hunter هم شاهکاری بود برای خودش/. یادش بخیر بعد از جنسیس بهترین کنسول بود.

یادش بخیر!
اولین بار که آنلاین بازی کردم SPEED DEVILS بود با دریم!
و بعد روزهای خوب با ریو !
لعنت به هرچی .....
To this day, I think you can look back at the Dreamcast as being a benchmark in how to launch a console, how to push technology forward, and how to change the view of observers as to what video games are all about.
moore

این همون دوسته خوبه!

اما یه چیزی مسلمه اینه که هر عملی عکس العملی داره و هر کاری سر کسی بیاری به نحوی سرت خواهد اومد.
یادمه اون موقع ها هر بازی تاپی که روی SNES نینتندو میومد و کلی فروش میکرد و بعضیاشم (مثل Street Fighter II)خودشون تضمینی وبدن برای فروش های نجومی!یک هو میدیدی بعد چند ماه(بعضی وقت ها کمتر از یک ماه!!!)اون بازی با یک پسوند مثل Delux با امکانات اضافه روی کنسول مگادرایو سگا عرضه میشد دقیقا سگا اون موقع کارایی میکرد که الان مایکرو سافت میکنه:d
البته سونیم یه همچیم بلاهایی سرش اومد مثل همین FF XIII که به خاطر دزدی تاریخی شماره 7 این بازی بود رسما نینتندو رو بیچاره کرد! الان که دیدین شماره 13 روی 360 هم اود(حالا موندم با این وضع نسل هفتم نسل هشتمی اگه مایکروسافت باشه چه بلاهایی میخواد سرش بیاد:d)
این مورد مثال زیاد هست دوستان قدیمکی یادشونه.
پ.ن:میگم این جان(جیگسا توی فیلم اره)احتمالا فن Dreamcast بوده خدایی آرمشو نیگاه همینو قرمز زده روی لپ عروسکش:d:d:d

Head Hunter هم شاهکاری بود برای خودش
من Head Hunter رو با اینکه زیاد بازی نکردم ولی جو خوف انگیزی داشت اون موقع ! طراحی شخصیت و چهره ـش هم خیلی خوب کار شده بود. (نمیدونم چرا یاد شهاب حسینی می افتم :دی)

همرو گفتین به غیر از اون تاکسی، خیلی هیجان داشت
سر لالیسنس گرفتنش که یه جاهایم بخیه خورد! :biggrin1:
Crazy Taxi که فوق العاده بود ! فقط حیف که بعد از Dreamcast گند زدن توش ...

من Head Hunter رو با اینکه زیاد بازی نکردم ولی جو خوف انگیزی داشت اون موقع ! طراحی شخصیت و چهره ـش هم خیلی خوب کار شده بود. (نمیدونم چرا یاد شهاب حسینی می افتم :biggrin1:)
بازیش که محشر بود فقط تو ایران یک CD اش بیشتر نیومد در صورتی که چهار تا بود. بعدها مجبور شدم رو PS2 بازیش کنم.
Crazy Taxi که فوق العاده بود ! فقط حیف که بعد از Dreamcast گند زدن توش ...
HH هم اینطوری بود شماره دومش افتضاح بود.

مطمئن باشید که یک روزی کنسولی از سگا رو دوباره خواهیم دید و آن روز بهترین روز عمرم هست! آن روز مایکروسافت و سونی و نینتندو باید برن جلو بوق بزنن!:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or