Dreamcast ده ساله شد

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
dreamcastlogo1.jpg

10 سال پیش، در چنین روزی کنسولی به نام Dreamcast متولد شد.

این کنسول محصول شرکت سگا بود که در 27 نوامبر سال 1998 در ژاپن بصورت رسمی عرضه شد و حدود یک سال بعد نیز به بازار‌های غربی راه یافت بصورتی که در 9 سپتامبر 1999 در US و در 14 اکتبر همان سال در اروپا به نمایش در‌امد.

بازی‌های اولیه‌ای که همراه با این کنسول لانچ شدند Godzilla Generations، Virtua Fighter 3tb، PenPen TRiIceLon و July بودند که در زمان خود از گرافیک زیبایی برخوردار بودند.

اما عمر کنسول دریمکست کوتاه بود. در مدت زمان کوتاهی‌، رقیب قدرتمندی به نام PS2 برای این کنسول قد علم‌کرد و در 31 ژانویه سال 2001، تولید این کنسول رسما خاتمه یافت.

بهرحال، تولدت مبارک:smile:

خودش به ساخت کنسول روی اورده. یعنی نامردی کاملی از طرف مایکروسافت.
سونی هم بعد از اینکه یه چیپ صوتی واسه نینتندو ساخت ( فک کنم! ) وارد این صنعت شد. تحلیلت در مورد این چیه ؟ :).
نوشته شده توسط Aurlito
تا کاملا از تاریخش با خبر شی.
تاریخ چه خیانات و ناجوانمردی های ماکروسافت و لوتی گری و از خود گذشته گی ها سونی!. به ـع به ـع.

آخرین ویرایش:
سونی چیپ صوتی نمیساخت، درایو دیسک میساخت همراه فیلیپس برای NES که بعد شد مال SNES، و چون خود نینتندو قرارداد رو کنسل کرد، سونی کارهایی رو که کرده بود روی کنسول خودش پیاده کرد.

همین 3-4 ساعت دیگه مراجعه کن به انجمن تاریخچه توی سکشن پرمیوم تا کاملا از تاریخش با خبر شی.

ای کاش دوباره سگا کنسول بسازه من مگا درایو داشتم بهترین و کم دردسرترین کنسول بودش واقعا کیفیت ساختشون بالا بود.یادش بخیر کلی باهاش کمبت بازی میکردم اتفاقا این کمبت جدید رو که گرفتم همش یاد اون روزا می افتم

من بازی رو با کنسولهای سگا یاد گرفتم.بعد از کناره گیری سگا از این عرصه هم هرگز کنسول نخریدم و با pc سر کردم.اگر روزی سگا دوباره کنسول بده اون روز من کنسول میخرم.
سگا همیشه در قلب من میمونه.

امروز (در حقیقت دیروز , چون الآن رفتیم توی پنجشنبه :دی) سالگرد ده سالگی Dreamcast توی آمریکاست. تاریخ عرضه این کنسول رویایی هم در نوع خودش رویایی بود : 1999/9/9 تاریخی که شاید دیگه توی عمر ماها تکرار نشه ! (مگر اینکه مثلآ تا سال 2111 زنده بمونیم !)
==============
SEGA هم امروز به مناسب این سالگرد عنوان جدیدی از Sonic the Hedgehog رو معرفی کرد که قراره کاملآ 2 بعدی باشه.
==============
در این صفحه میتونین تاریخچه این کنسول فراموش نشدنی رو ببینین.
همین طور در اینجا میتونین لیست 25 بازی برتر Dreamcast رو از دیدگاه IGN نگاه کنین.
زود باشین فاتحه بفرستین !
139fs108574.gif

SEGA هم امروز به مناسب این سالگرد عنوان جدیدی از Sonic the Hedgehog رو معرفی کرد که قراره کاملآ 2 بعدی باشه.
این خبر بسیار مسرّت بخش می‌باشد!!

یه نـکـتــه کوچیک هـم بگـم.
شاید یکی از آخرین استفاده‌هایی که از Dreamcast می‌شد، استفاده از اون برای مسابقات Marvel vs Capcom 2 ـــه که همچنان ادامه داره، اما الان که این گیم روی XBox 360 هم عرضه شده، دیگه این قضیه هم کـــَــنسله.

یادش بخیر!
اولین بار که آنلاین بازی کردم SPEED DEVILS بود با دریم!
و بعد روزهای خوب با ریو !
لعنت به هرچی .....
To this day, I think you can look back at the Dreamcast as being a benchmark in how to launch a console, how to push technology forward, and how to change the view of observers as to what video games are all about.
moore

آخرین ویرایش:
داریم به تولد 11 سالگیش نزذیک میشیم.

از بهترین بازی های این کنسول میشه به Soul Calibour و Resident Evil : Code Veronica اشاره کرد.

بچه گی کجایی که یادت بخیر...

وقتی اولین بار گرافیک بازی های دریم کست رو دیدم ,گفتم خدایا یعنی گرافیک رو دست این کنسول میاد؟؟؟؟

یاد shenmue بخیر ,که مجبور شدم برای بازی کردنش یه دیکشنری بخرم..

تنيس وقتي رو دريم كست اومد خيلي حال داشت ، با بچه ها شرطي ميزديم :biggrin1:

يه بازي ام داشت تو مايه هاي افسانه سه برادر بود ، دقيق نمي دونم اسمش چي بود ، اونم خيلي باحال بود .

كلا كنسول خوبي بود كه متاسفانه دووم نيورد !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or