Dreamcast , تولدت مبارک ...

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
خب امروز هشتیمن سالروز تولد کنسول Sega Dreamcast هست . کنسولی که خودم شخصا زیاد ازش خاطره دارم . کسانی که Sega Dreamcast داشتند حتما بازیهای Crazy Taxi , Soul Calibur, Rez, Wetrix و خیلی بازیهای دیگر رو به خوبی به خاطر دارند . ( واقعا دورانی داشتیم با این کنسول فوق العاده :love: )

sega_dreamcast_ressort_japon.JPG

موفق باشید .
مهدی ...

منم خيلي علاقه من شدم تا اين كنسول رو ببينم و باهاش بازي كنم، بازيهاش cd هستش؟ گرافيكشون چطوره؟!
بله CD هست
گرافيكش هم در حد PS2 هست ولي خوب چون زود ورشكست شد مثل PS2 پيشرفت گرافيكي نداشت
بازيه پورت شده ي PS1 با گرافيك نسبتا بالاتر هم زياد داره
GOOD LUCK

منم خيلي علاقه من شدم تا اين كنسول رو ببينم و باهاش بازي كنم، بازيهاش cd هستش؟ گرافيكشون چطوره؟!
فرمت اصلی Dreamcast اسمش GD-ROM هست که توسط Yamaha برای سگا طراحی شده و تا 1GB فضا داره. طراحی GD-ROM هم بر اساس CD صورت گرفته.

درود بر Dreamcast

سلام به همه

من اين تاپيك رو تازه ديدم. من از عشاق سينه چاك دريمكست هستم. خاطرات زيادي از اين كنسول دارم و چند سال با اين بازيها زندگي كردم.
بهترين بازي زندگيم رو هم رو اين كنسول تموم كردم و اون Shenmue 1 بود. هيچ وقت خاطرات اين بازي از ذهنم پاك نميشه. چرا ديگه بازيهايي مثل Shenmue ساخته نميشه؟ به اميد Shenmue 3
راستي يه بازي داشت كه مثل Ace Combat بود.اسمش يادم رفته. اونم خيلي بازي عالي بود. هر كاري كردم اسمش يادم نيومد(مغزم داغ كرد از بس فكر كردم.الانه كه بسوزه) :no:

راستي يه بازي داشت كه مثل Ace Combat بود.اسمش يادم رفته. اونم خيلي بازي عالي بود. هر كاري كردم اسمش يادم نيومد(مغزم داغ كرد از بس فكر كردم.الانه كه بسوزه) :no:
air force delta
محصول konami که مراحلش شباهت خیلی زیادی به یکی از ace combat ها داشت(نمیدونم شماره چند) اما از نظر گرافیک و گیم پلی خیلی بهتر بود.
نوشته شده توسط Wakashizuma:
فرمت اصلی Dreamcast اسمش GD-ROM هست که توسط Yamaha برای سگا طراحی شده و تا 1GB فضا داره. طراحی GD-ROM هم بر اساس CD صورت گرفته.
دقیقا مشکلیه که من با rom های این کنسول دارم. الان d2 رو دانلود کردم ولی حجم هر کدوم حدود 900 مگه که رو سی دی نمیشه رایت کرد. الان موندم چه کنم.
نوشته شده توسط Metal Gear Solid:
با تشکر بسیار از آریا و هادیِ عزیز بخاطر این Birth Day که راه انداختند.( به جان خودم ، هادی برام عزیزتر است ولی اگر اول می نوشتم هادی بعدش بایست می نوشتم آریا یِ عزیز و جمله خز میشد :biggrin1: حالا آریا تو هم به دل نگیر )
من که نفهمیدم چی شد هر کی فهمید به من بگه یه بازی دریم بهش جایزه میدم:cheesygri ولی در کل الهی آمین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or